agwapi 06.09.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Nasze ibf miały kosztować 5900 więc to jeden pieron Też dwa kominy ale mamy więcej przewodów wentylacyjnych ze względu na poddasze do adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 09.09.2007 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 To tak jak my mamy dodatkowo 2 przewody wentylacyjne bo będę chciała coś zrobić na poddaszu na razie chcę tam zrobić pokoik dla mojej córci do którego będzie wchodziła po drabinie ze swojego pokoju pomalowanej pod kolor pokoju, na dole będzie miała bawialnie a na górze np sypialnie czy pokój do nauki w ciszy i w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.09.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Bardzo dziękuję za pomoc w wstawianiu fotek. Teraz jest to naprawdę łatwe . Dopiero się budowa zaczyna a ja już mam dosyć.. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 19.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Cześć!Bardzo ładny macie domek. Nic się nie martw że nie ma dekarzy, przyjdą. Najważniejsze że folia założona i do chałupki się nie leje.Jestem pod wrażeniem Waszego domku. Dach faktycznie skomplikowany ale BARDZO efektowny. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 20.09.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Dziękuję za rewizyte, a co do dekarzy to tamci na pewno nie przyjdą już nam to powiedzieli, mamy tylko cichą nadzieję że może ci znajomi co budują domki i co położyli nam folię zlitują się i jak skończą swój to położą dachówkę u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 18.10.2007 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 OOO nikt nic nie napisał... szkoda... ale dobrze że chociaż ktoś czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 18.10.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Prosze o dokładne namiary na Wasze schody strychowe. Czy zamawialiscie poprzez internet ?I jeszcze kominek. Ten z dwustronna szybą, którego zdjęcie wkleiliście , jest super. Czy wiecie może jaka firma ma takie w ofercie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 18.10.2007 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Schody były kupione przez allegro podaje link do jednej z aukcji tej firmy mają duży wybór http://www.allegro.pl/item257955272_schody_strychowe_super_gruba_izolacja_klapy_120x60.htmlA co do kominka to mam ich katalog w domu a teraz jestem w pracy i nie pamiętam jaka to firma, ale to była jakaś znana, jak znajdę to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 18.10.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Znalazłam jest to firma hark podaję link:http://www.hark-kominki.pl/premium/11_232.htmlZastanawiam się tylko ile może kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 28.10.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Gratuluję pięknego dachu - nie dziwie się, że nie możesz się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 30.10.2007 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Oj nie moge, ale to tylko widok od strony ogrodu poczekaj jak wkleje zdjecia od frontu, własnie to robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 15.11.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Anaor gdzie jesteś? Co sie dzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 19.11.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Co się ma dziać, jestem cały czas, szukam inspiracji na wykończenie domu, bo do wiosny nie robimy juz nic, musimy trochę funduszy uzbierac, dlatego w moim dzienniku przerwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.12.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych, karnawalu szalonego, roku bardzo udanego http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 22.01.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Śliczny domek! Taki zgrabny. Bardzo ładnie dobrane kolorki. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wiosenne postępy prac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 24.01.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dziękuję za komentarz teraz myślimy nad oknami żeby ładnie pasowały do tych kolorków i chyba padnie na ciemny brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts