Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile ma kosztować ogrodzenie?

Recommended Posts

mam wycene: siatka 150cm (50/50) z drutu ocnk 1,8 + pcv bez podmurówki 53pln/mb (słupki 42mm z osprzętem. do ogrodzenia około 120m z różnicami terenu do 2,5m

dlaczego nikogo tu nie ma z moich okolic!!! :cry:

gdzie można nabyć te krawężniki do ogrodzenia systemowego???

czy są dostępne w jakimś markecie???

• 3 months później...
ja robiłam ogrodzenie z 3 stron domu.88m.Kupiłam gotowe elementy u Jonca, czyli 2,5 metrowe krawęzniki, łączenia do słupków, słupki.Koszt materiału to ok 3 tys, a robocizna 30 zł/m2.ich zadaniem było wykopac pod krawezniki, osadzic słupki, zalac je betonem, naciągnąć siatkę, pomalowac słupki.Zrobili super i..posadzili mi 20 drzewek za darmo.

Dagi mogłabyś pokazać jak to wygląda?

• 1 year później...
wlasnie ekipa robila mi ogrodzenie murki i slupki ala klinker przesla stalowe ,brama przesowna 15m murku 5 słupkow wraz z przeslami i bramą przesowną z automatem zaplacilem 9 tys mysle ze to dobra cena firma robi na terenie calego kraju damianspaw

• 6 months później...

a wie ktoś ile może kosztować taka robota:

do gotowych słupków klinkierowych należy zamocować poprzeczki stalowe, a do nich sztachetki (świerk, ok. 135 cmx9,5x2.2cm), z malowaniem drewnochronem. Długość takiego ogrodzenia ok. 30 m. Ile by to wyniosło ze wszystkimi materiałami wykonawcy, w całości lub za 1 mb?

Okolice Warszawy.

Edytowane przez yoss

• 4 months później...
  • 4 years później...

Witam odswieze temat zeby nowego nie zakladac mam do wykonania ogrodzenie, znalazlem wykonowce za brame 4 x 1,50m. z profila zamknietego wraz z furtka 1 x 1,50m. powiedzial 2000zl za calosc, a za ogrodzenie 1 x 2m.takie potrzebuje przesla ogrodzenia powiedzial 250zl mb.czy to dobra cena.

5561715118.jpg

wzor ogrodzenia oferowanego przez wykonawce.

Ogrodzenie nie bedzie ocynkowane tylko malowane raz farba podkladowa.

I jeszcze dodam fotke gdzie chce wsadzic to zlomstwo :) ^2D1A993B20278598E05F898035641C4C94D4CF4BDE6A1AD4F8^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

^2D1A993B20278598E05F898035641C4C94D4CF4BDE6A1AD4F8^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Edytowane przez toma1