yenot 25.06.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Proszę o bardziej szczegółowy artykuł o zmianach w prawie budowlanymPo przejrzeniu forum widze, ze nei tylko ja czuję się niedoinformowany. Nie musicie drukowac całej ustawy ! Wystarczy opisać to co nas najbardziej interesuje.Mnie np czy warto się spieszyć i odebrać budynek przed wejsciem z życie poprawek ? Czy potem będzie wiązało się to z jakimis większymi kosztami ?Artykuł z numeru 07/2003 nie rozwiał moich watpliwosci !!!Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenot 25.06.2003 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 dobra, odpopałem w internecie tex nowelizacji ustawy po 10/07 bede musiał zapłacić za odbiór ok 1500 pln (( mozecie juz nei pisac o tym, chue, chue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts