docent56 22.05.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Sz.gedPrzepraszam.Moja wypowiedź to była prowokacja i zwrócenie uwagi na to by publicznie nie ferować opinii jeśli się ma za mało informacji(moja wypowiedź).Poza tym ponownie zachęcam do stosowania teorii względności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.05.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Dziś dostałem wycenę na zrobienie więźby 20 zł za m2. W sumie dach z więźbą (wyłącznie robocizna) równo 100 zł Dziś dostałam wycenę na 300 m2 dachu z 4 lukarnami i daszkiem nad werandą - 60 zł z podbitką lub 70 zł z nadbitką. W tym ma być wszystko od A do Z, łącznie z impregnacją krokwi i pracami blacharskimi. Weszłam w ten wątek, by dowiedzieć się, czy mam dać dekarzom pozytywną odpowiedź. Podobno są bardzo solidni i sprawni. I chyba się zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts