kolakao 29.03.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 No zdjec oczywiscie nie mam - ale sufit podwieszany w przedpokoju prawie zrobiony!!!! kominek na ukonczeniu, zamontowany juz jest kibelek!!!!!!!!!! - pierwsza proba juz byla - dziaaaaaaaala - najbardziej szczesliwi sa ci ktorzy pracuja w domu - wreszcie nie musza chodzic do wietrznego wychodka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak bedzie skonczony sufit, kominek i panel na tv - wstawie jakies zdjecia!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.03.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 http://images29.fotosik.pl/185/2f3c1a301576816a.jpg Jeszcze niedokonczony kominek!!!!!!!!http://images30.fotosik.pl/186/a27394edd2a5124f.jpg no i nasz ulubieniec heuheuheuheuheuheue http://images30.fotosik.pl/186/1a82cb2be38fa89e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.04.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Kominek skonczony, panel na tv tez, sufit jak najbardziej skonczony - ekipa baaaardzo solidna, ladnie robia - jetsem baardzo z nich zadowolona - polecona przez kolezanke z forum - z pelna odpowiedzialnoscia moge ja polecic dalej!!!! Jutro zrobie jakies zdjecia - zostalo tylko malowanie - nie wiem czy bedzie cos widac na tych moich zdjeciach bo wszystko jest biale i sie zlewa ogolnie!!! Mala lazienka jakos sie robi powolutku - moze w przyszlym tygodniu bedzie skonczona - moooooze!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.04.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dzisiaj przyjechal wujek mojego meza i co uslyszalam - nic mu sie nie podoba - TZN NIC NOWEGO NIE POWIEDZIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUZ SIE DO NIEGO PRZYZWYCZAILAM - CHOCIAZ CZASAMI MNIE TO DENERWUJE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.04.2008 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Lazienka sie konczy - nawet ladnie wyszla - nie bedzie do konca zrobiona wiec jeszcze na efekt koncowy troche poczekam !!! ale juz mi sie podoba - jest monotonna - bo prostu cala taka sama - ale dla mnie super!! moze jakies zdjecia porobie jak caly balagan bedzie posprzatany i majster sie wyniesie - czyli w poniedzialek robie zdjecia dzisiaj wygasilam piec - koniec okresu grzewczego!!!!!!!!!!!!! kolejny kafelkarz zamowiony na lipiec !!!!!!!!!!!! POZOSTAWIE TO BEZ KOMENTARZA!!! TROCHE DLUGO ALE DAMY RADE!!! jak bedzie kuchnia robie przeprowadzke!!! to juz pewne - jeszcze nie wiem do jakiego stanu wykonczenia domu sie przeprowadze ale jak bedzie kuchnia to bedzie juz ok!!!!!!!! Na maj zamowilismy ekipe do ocieplenia - zastanawiamy sie nad kolorem i rodzajem tynku hm hm hm - ja nie mam pojecia - co do koloru to wiem ze bedzie to jakis lekko przelamana biel zolcia !!!!!!! ale jeszcze nie wiem jaka pozdrawiam wszystkich i przepraszam ze nie pisze w waszych komentarzach ale jakos nie mam czasu !!!!!!!! no i musze zamowic lustro do lazienki!!!!!!!!! - juz zaniedlugo bedzie mozna go wkleic - a moze jutro pojade do ikei - jakos tak lazi za mna i lazi ta mysl!!! zlew bym sobie do kuchni kupila!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.04.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Na dzisiaj mam dosyc!!!!!!!!! Posadzilam prawie 500 sadzonek wierzby - jeszcze mi troszke zostalo, boli mnie kregoslup i reka od robienia dziur w ziemi pretem!!!!!!!!! porobilam dzisiaj zdjecia lazienki - w zasadzie jest taka mala ze niewiadomo jak zrobic zdjecia - umywalka do wymiany bo jak polozylismy na blacie to okazalo sie ze jest krzywa!!!!!!! we wtorek ma byc nastepna - ciekawe czy bedzie prosta!!!!!!! palilismy dzisja w kominku i mimo ze piec juz nie grzeje - kominek niezle daje - bylo cieplutko!!!!!!!! A tak to wyglada!!!!!!!! http://images30.fotosik.pl/194/6d84b113c073e5b6.jpg http://images34.fotosik.pl/214/e303ce5ee3ba5b18.jpg http://images34.fotosik.pl/214/0a7841c8afe9b38a.jpg http://images30.fotosik.pl/194/ec009b9f95b907ea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.05.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Mialam juz nic nie pisac ale tak jakos wyszlo ze stw wlasciwie dlaczego nie Dostalam dzisja tel od stolarza ze sa gotowi do montazu kuchni - super - mamy tylko maly problem bo nie mamy fugi w kuchni i musimy sfrezowac troche podlogi w salonie - ale jakos sie wyrobimy - na przyszly czwartek mamy miec montaz kuchni - wreszciejakies meble - cos sie zaczyna dziac bo jak na arzie jest maly przestoj - bedzi edobrze - powolutku jakos bedzie sie wszytsko skladac do kupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.05.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 No na dzien dzisiejszy: parapety zamowione, tynki zamowione, fugi kupione!! Teraz musimy czekac jak to dalej sie potoczy, ja jak na razie sadze jakies kwiatki - psy mi je zjadaja a wlasciwie tylko jeden pies wcina, wiec grodze siatka obijam jakimis palikamim nawet ostatnio zastanawialam sie czy nie kupic jakies takiego specyfiku do odstraszania psow moze wtedy by sie odczepila od moich chabazi !!!!!! Zastanawiam sie jak zakupiony tynk bedzie sie prezezntowal,w zasadzie jest prawie bialy no zobaczymy zobaczymy!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.05.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 No troszke zdziabana jestem ostatnio jak nam ciezarowa probowala na droge wjechac z 30 tonami kamienia to o maly wlos by sie nie przewrocila, ale jakos dala rade ale w miejscu w ktorym sie zakopala zostala prawie 70cm dziura - dluga na jakies 3-4m wiec teraz w ta dziure napakowalam caly niepotrzebny gruz z dzialki :) i dzisiaj taczkowalam, - przynajmniej bede miec w miare porzadek jak te wszytskei niepotrzrbnr graty tam wrzucialam (czyli resztki kafelek z lazienki i korytarza, resztki klinkieru jaki zostal z elewacji, odpad z dachowki jeszcze z wrzesnia) wszytsko poszlo w dziure jest juz lepiej i nie straszy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.05.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dzisiaj przelozylam montaz kuchni - na czwartek nie damy rady - wszystko nieprzygotowane przekladmay na poniedzialek - jutro ide sobie zobaczyc mebelki kuchnia sie bedzie fugowac , wczoraj zostaly polozone resztki plytek w kuchni!! malz goni i zalepia jakies dziury caly czas!! ja przygotowuje sie do mycia okien - poczekam jeszcze na zeszlifowanie podlogi w salonie i zaczne dzielo czyszczenia!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.05.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Montaz kuchni we wtorek najprawdopodobniej - kuchnia zafugowana wyglada bardzo ladnie i zupelnie inaczej niz bez fug - malz mowi ze troche blada ale ogolnie powiedzial ze bedzie dobrze!! Dzisiaj prawdopodobnie bedzie fugowana mala lazienka - chyba!!!!!!!!!! Montaz parkietu zamowilam wczoraj na 2 czerwca - i mam nadzieje ze sie to nie zmieni!!!!!! pare dni temu posadzilam kwiteczki w moim lasku - no i oczywsicie musialam ogrodzic bo psiaki niszcza okrutnie zamowilam juz w trataku paliki bo w markecie sa okrutnie drogie!!!!!!!!!!! i tak moi kochani to si ekreci pare dni temu uruchomilam moj stary telewizor - kupilam antene, wzmazniacze i dzialaaaaaaaaaaaaaaa! Obraz prawie zyleta!!!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.05.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Musze wreszcie naladowac ten mo aparat i porobic jakies zdjecia - tam jest tak cudnie - wczoraj siedzialm i sluchalam jak ptaki pieknie spiewaja, za plotem bazanty chodza z malymi - cudooooooo!!!!!!!!!!!! Jeszcze tylko porzadek trzeba zrobic na dzialce bo jakos tak poroawalane wszytsko jest - tylko gdzie to upchnac!!!!!!!!! Pisalam o dziurez w drodze do ktorej wywalialm wszytskie scinki z plytek!!!!!!!! no i wywalilam o pare plytek za duzo - teraz brak jest na obrzeza na podloge doslownie pare sztuk takich zzynow - prtzez moment pomyslaam ze moze sie jeszcze przydadza ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.05.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 przyszedl szef i musialam uciekac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.05.2008 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 No dobra, wczoraj mialam spiecie z firma w ktorej zamawialismy tynki - efekt byl taki ze powiedzieli ze zaliczka nam przepada i tynkow nie dostaniemy, czekalam na nich cala godzine zwalnialam sie z pracy bo powiedzieli ze beda o 16 i ani minuty dluzej i nie moga byc pozniej bo oni pracuja do 17 - czekalam do 17 i nikogo nie bylo - pojechalam i zadzwonilam zeby przywiezli toear we wtorek bo ja juz dluzej czekac nie moge - i sie dowiedzialam to co napisalam wyzej- dzisiaj przywiezli jednak i powiedzieli zebym sie nie gniewala wczorajszym dniem i rozmowa i ze ich tez trzeba zrozumiec !!!!!!!!! Wczoraj przywiezli kuchnie - dzisiaj beda skladac - pradwe mowiac nawet nie chce mi sie jechac jej ogladac - malz powiedzial ze w ogole mu sie nie podoba - czasami mi sie wszystkiego odechciewa!!!!!!! A dzisiaj wydrukowalam caly dziennk - wszytskei moje wypociny od zeszlego roku - wyszedla calkiem pokazny tomik - ok 130 stron wydruku !!!!!!!!!! Znacznie przyjemniej sie to oglada na papierze niz w kompie!!!!!!!!!!!! Jeszcze to zbinduje i bedzie stalo na polce jako WSPOMNIENIE MOJEGO BUDOWANIA!!!!!!!!!!! JESZCZE NIE DOKONCZONEGO ALE JUZ CORAZ BARDZIEJ BLISKIEGO KONCA!!!!!!! POZDRAWIAM WSZYTSKICH!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.05.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 montaz kuchni przelozony na przyszly tydzien, plytki cos byly nie halo i trzeba bylo wymienic pare - no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!! przynajamiej cala kuchnia bedzie porzadnie wymalowana na przyszly tydzien! Mala lazienka sie robi, no i wreszcie przyszla mozaika zamowiona w impero w lutym !!!!!!!!!!!!!!! trzeba byc tylko cierpliwym buahahahhahahaa!! Wszytsko idzie powolutku ale jakos idzie - jak na razie szukam inspiracji do wymalowania pokoju moich corek - malz zapowiedzial ze w przyszlym tygodniu bede mogla startowac z kolorami Starsza zamowila sobie pokoj zielony, mlodsza co jakis czas ma inna wizje - ogolnie wszystko jej sie podoba!!!!!!!! Niech tylko ta pogoda sie wreszcie zmieni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.05.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wczoraj byl pracowity dzien: ziemia przekopana i sadzonki truskawek posadzone - nie wiem tylko czy sie przyjma - dzisiaj wygladaly tragicznie i wygladaly na dogorywajace mam nadzieje ze jeszcze dadza rade ; folia kubelkowa poprzyczepiana listwami!!! wreszcie nie odstaje i nie wisi okrutnie!!!!! dopiero jedna strona domu - ale w zasadzie ta najgorzej odtajaca!!! kuchnia cala wymalowana na bialo!!! jutro zaczynam malowanie scian na ......... DOJRZALY GROSZEK!!!!!!!! - to zdjecie zaczerpniete z forum gazety od uzytkowanika anet81! u nas bedzie taki sam zieloniutki http://images29.fotosik.pl/219/7a5d14927cc602eb.jpg w malej lazience ustawiona juz kabina, zrobila sie tez polka - jeszcze zafugowac, wstawic kibelek, lustro, kran - hm jeszcze tego jeszcze jest do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.05.2008 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dzisiaj bylismy tez w wa-wie i kupilismy deski elewacyjne na nasze scianki szczytowe - jeszcze musimy kupic cos do pomalowania tego - aktualanie w garazu nie ma juz miejsca na nic zawalony jest caly!! a tak beda wygladac nasze deseczki: http://images34.fotosik.pl/264/fefddb102c08e190.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.05.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 zaczynam sie zastanawiac nad pomalowaniem pokojow corek - starsza chce miec zielono-bialy!!! kurcze czy ja juz o tym nie pisalam - chcialam zrobic jej w jakies pasy ale nie wiem jeszcze jak - malz twierdzi ze przekombinuje - a my chcemy w paski - meble maja byc jasne !! jakis cazs temu kupilysmy juz naklejki na sciane o takie http://www.allegro.pl/item369086315_naklejki_wrozki_disney_z_brokatem_wys0zl_juz_wpl.html tak wlasnie pomyslalam ze cos duzo tego zielonego w naszym domu - kuchnia, lazienka, pokoj duzej ale sie nam zzielenilo!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.05.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 No a tak a propos musze wreszcie pojechac i wybrac uhwyty do kuchni - jade juz drugi tydzien i dojechac nie moge - no ale jakie wybrac Moje dziewczynki "sa pochorowane" od paru dni - na zmiane raz jedna raz druga - to ucho to jakies bole brzucha - wlacznie z rozmawianiem z wilekim uchem zal mi ich - musza sie tak meczyc!! mam nadzieje ze bedzi ejuz lepiej - chociaz dzisiaj w nocy trafilo na mlodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.05.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 takie sciany wyczarowalam dzisiaj w kuchni:http://images30.fotosik.pl/221/e8e86ca091cf928c.jpg A takie ocieplenie wyczarowali panowie: http://images31.fotosik.pl/267/b598b2a0d223882d.jpg http://images25.fotosik.pl/219/4fa76182ca93a350.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts