waldzisław 08.05.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam Chciałbym wszystkich budujących poprosić o namiary na stolarza który wykonywał wam drzwi wewnętrzne np. sosnowe i ewentualne zdjęcia takich drzwi na priv. Niestety wykonawca mało solidnie wykonał mi otwory drzwiowe i drzwi standardowe sie nie mieszczą.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldzisław 08.05.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Może ktoś ma namiary na sprawdzonego stolarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leesou 08.05.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Mnie wykonywał solidny stolarz ale aż z za Rabki. Józew Stasiak. 0-18/277-19-35 Drzwi już 5 lat wiszą i żadnych problemów. Dębowe. Niestety nie wiem jak umieścić zdjęcie tutaj więc mogę wysłać mailem jesli do mnie napiszesz: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts