jareko 10.11.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Pchelku - Mieczu przeslal mi twoje atrykuly i sa dostepna na mojej stronie - wystarczy wejsc w temat "dla forumowiczow" czy jakos tak ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Pchelku - Mieczu przeslal mi twoje atrykuly i sa dostepna na mojej stronie - wystarczy wejsc w temat "dla forumowiczow" czy jakos tak ))) jareko - słyszałem żeś spec od okien.. Może w któtkich słowach zachęciłbyś lub zniechęcuiłbyś mnie do Tyssena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 15.01.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witamczy jest ktos, kto ma takie okna zamontowane z okolic Wroclawia?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 15.01.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witamczy jest ktos, kto ma takie okna zamontowane z okolic Wroclawia?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts