Jacek1204 08.05.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Czy można przebudować starą wiejską studnię z kołowrotkiem i wiadrem na abisynkę ? Gdzie kupić ? Może macie jakieś zdjęcia, aby coś podpatrzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 08.05.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Abisynkę ostatnio moi rodzice kupowali w OBI Co do wszelkich przeróbek to nie pomogę, bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turupolaken 12.06.2015 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 witam, Panowie jest sprawa mieszkam w lubelskim i wybiłem studnie rurą 140 mm. 8 m. przez cały czas mam glinę i brak wody działkę mam położoną na małym wzgórku moje pytanie czy kontynłować wybijanie dalej tej studni czy po prostu nie wstrzeliłem się w żyłę pomóżcie bo nie wiem co robić dodam że ludzie mają studnie od 2 m do 5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kisiel123 12.06.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Ciężko powiedzieć - żyła może przebiegać gdziekolwiek na działce. Może wpierw ustal, gdzie ona jest - pewnie jakoś da się to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turupolaken 16.06.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Bije w innym miejscu zobaczymy co z tego będzie jak wykopie to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turupolaken 18.06.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Panowie jaką firmę( studnie głębinowe ) polecacie z okolic Puław???? Macie jakieś doświadczenie z nimi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts