Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto projektował w pracowni xyz - Legionowo - Dawid Łapiński

Recommended Posts

Ja korzystałem , jest u niego tanio i dosyć szybko , ale trzeba przed zapłaceniem sprawdzić - czy to co wykonał odpowiada temu co sobie ktoś zażyczył .Ja tego nie zrobiłem i żałuję . Ale formalnie jego projekt ( w moim przypadku zagospodarowania działki ) urząd przyjmuje bez zastrzeżeń.

• 1 month później...

Ja też się przyłączam do dobrych opinii.

Mieliśmy już własną wizję domku, ale rozwiązania, które nam zaproponował bardzo sobie cenię.

Dzięki jego uwagom zmieniliśmy położenie schodów i teraz mamy wielki, praktyczny schowek i z wejścia nie widać schodów tylko salon.

A cenowo wyszło taniej niż projekt gotowy z adaptacją.

Myśmy tez robilii projekt u Dawida...

W miarę ok, ale miewał problem z dotrzymaniem terminów. Nie uwzględnił ogrzewania podłogowego - wiec poziom wylewek trzeba było zmienić i pokąbinować z wysokością styropianu...

Dość oszczędny projekt - jesli chodzi o zawarte w nim uwagi. Tzn niezależnie kto go brał do ręki, to mówił ze przydałoby sie wiecej informacji...

Troche niechlujny...

No ale dom stoi i sie trzyma i to całkiem niezle wiec chyba nie jest tak zle...

• 6 years później...

Uciekaj kobieto jak najdalej,

jak cos można zepsuć i niedpatrzyć to Spółka Tauś i Syn jest tą firmą. Nic dobrego nie można powiedzieć - same kłpoty i problemy - projekty - nędza i błędy.

Z daleka od Nich.

PK

Witam,

proszę o informację, czy ktoś korzystał z usług tej pracowni?

Dawid Łapiński wykonuje projekty.

Byliście zadowoleni? Były problemy czy nie?

Im bardziej szczegółowe informacje tym lepiej.

Z góry dziękuję za wypowiedzi.

pozdrawiam agnieszka

• 1 month później...
Niestety potwierdzam - błędy dość poważne w projekcie. Wiele, wiele poprawek które udało się wypatrzeć. Podczas budowy wyszło jeszcze sporo, brak ogromnej ilości wymiarów (trzeba było samemu odejmować dodawać itd.) Pomijam części opisowe tam już szkoda słów. Projekt indywidualny za ładnych parę tysięcy - drugi raz niestety byśmy u Davida nie zamwiali- za dużo nerwów, poprawek, dyskusji z wykonawcami itd..

• 3 months później...
Terminowość tej pracowni jest bardzo kiepska jak dostaną większe zlecenie to małe projekty idą na bok u mnie jest już miesiąc spóźnienia, na 100% miało być w zeszłym tygodniu, dziś już wtorek następnego tygodnia a kontaktu zero nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!