agnieszka1980 08.05.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam,proszę o informację, czy ktoś korzystał z usług tej pracowni?Dawid Łapiński wykonuje projekty.Byliście zadowoleni? Były problemy czy nie?Im bardziej szczegółowe informacje tym lepiej.Z góry dziękuję za wypowiedzi. pozdrawiam agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 14.05.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Ja korzystałem , jest u niego tanio i dosyć szybko , ale trzeba przed zapłaceniem sprawdzić - czy to co wykonał odpowiada temu co sobie ktoś zażyczył .Ja tego nie zrobiłem i żałuję . Ale formalnie jego projekt ( w moim przypadku zagospodarowania działki ) urząd przyjmuje bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 17.05.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ja tez miałam zlecic wykonanie projektu indywidualnego tej pracowni, ale w koncu znalazłam projekt gotowy odpowiadajacy moim wymaganiom, także prawdopodobnie bede robila u nich tylko adaptacje.Osobiście słyszałam sam dobre opinie o tym projektancie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joahna 02.07.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ja zamawiałam projekt indywidualny. Został wykonany solidnie, szybko i tanio. Z czystym sumieniem moge polecić te pracownię. a domek za 2 miesiace do obejrzenia. W Legionowie oczywiście...pozdrawiam Joahna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 04.07.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ja też się przyłączam do dobrych opinii. Mieliśmy już własną wizję domku, ale rozwiązania, które nam zaproponował bardzo sobie cenię. Dzięki jego uwagom zmieniliśmy położenie schodów i teraz mamy wielki, praktyczny schowek i z wejścia nie widać schodów tylko salon. A cenowo wyszło taniej niż projekt gotowy z adaptacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 07.07.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Myśmy tez robilii projekt u Dawida... W miarę ok, ale miewał problem z dotrzymaniem terminów. Nie uwzględnił ogrzewania podłogowego - wiec poziom wylewek trzeba było zmienić i pokąbinować z wysokością styropianu... Dość oszczędny projekt - jesli chodzi o zawarte w nim uwagi. Tzn niezależnie kto go brał do ręki, to mówił ze przydałoby sie wiecej informacji... Troche niechlujny... No ale dom stoi i sie trzyma i to całkiem niezle wiec chyba nie jest tak zle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrKac 27.12.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Uciekaj kobieto jak najdalej, jak cos można zepsuć i niedpatrzyć to Spółka Tauś i Syn jest tą firmą. Nic dobrego nie można powiedzieć - same kłpoty i problemy - projekty - nędza i błędy. Z daleka od Nich. PK Witam, proszę o informację, czy ktoś korzystał z usług tej pracowni? Dawid Łapiński wykonuje projekty. Byliście zadowoleni? Były problemy czy nie? Im bardziej szczegółowe informacje tym lepiej. Z góry dziękuję za wypowiedzi. pozdrawiam agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
driven22 25.02.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Niestety potwierdzam - błędy dość poważne w projekcie. Wiele, wiele poprawek które udało się wypatrzeć. Podczas budowy wyszło jeszcze sporo, brak ogromnej ilości wymiarów (trzeba było samemu odejmować dodawać itd.) Pomijam części opisowe tam już szkoda słów. Projekt indywidualny za ładnych parę tysięcy - drugi raz niestety byśmy u Davida nie zamwiali- za dużo nerwów, poprawek, dyskusji z wykonawcami itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomhel11 17.06.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Terminowość tej pracowni jest bardzo kiepska jak dostaną większe zlecenie to małe projekty idą na bok u mnie jest już miesiąc spóźnienia, na 100% miało być w zeszłym tygodniu, dziś już wtorek następnego tygodnia a kontaktu zero nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts