Berolina 08.05.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Przekopałam już chyba całe forum i dalej pomusłu brak. Gdzie i jakie zainstalować lampy w pokoju ze skośnym dachem? Okna mam połaciowe, a kabel wystaje ze ściany skośnej . Strasznie głupio to wygląda. Płaskiego sufitu jest tylko wąski pasek. Jesteśmy przed gładziami więc teraz jest czas na ewentualne przełożenie kabli. Może ktoś pokaże jak to rozwiązał u siebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 08.05.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Nie mam aż takiego problemu. Ale może wszelkie rozwiązania halogenów na "sznurku" ? IKEA ma coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 08.05.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Zobacz w IKEA. Mają halogeny na "sznurku". Albo jakieś kinkiety, może ? Wszystko zależy od pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 09.05.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 A może zainstalować jakąs drewnianą belkę - ładną ozdobną - i po niej pociągnąć kabel do oświetlenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 09.05.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 U nas w sypialni ze skosem będą dwa kinkiety, na dwóch prostych ścianach. W pookoju dziecka zrobiliśmy oświetlenie na prostym odcinku sufitu, ale jest dosyć spory, około dwoch metrów szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 09.05.2007 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 U nas w sypialni ze skosem będą dwa kinkiety, na dwóch prostych ścianach. W pookoju dziecka zrobiliśmy oświetlenie na prostym odcinku sufitu, ale jest dosyć spory, około dwoch metrów szerokości. Właściwie proste rozwiązanie, a ja wcześniej o takim jakoś nie pomyślałam... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 09.05.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Proszę Z reguły proste rozwiązania są najlepsze, tylko najtrudniej na nie wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts