mly 25.06.2003 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Prosze wszystkich zainteresowanych o podanie czasu budowy wlasnego domu. Chodzi mi o czas samej budowy od fundamentow po wykonczenie wewnetrzne do stanu gotowego do wprowadzenia sie! Prosze nie wliczac czasu spedzonego na zagospodarowanie ogrodu oraz drobnych robot wykonczeniowych. Dla najszybszego nagroda!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 25.06.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Niedawno była robiona ankieta na ten temat. Może tam zobacz. Nam to pewnie zajmie około półtora roku, na pewno nie jest to najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 25.06.2003 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Dzieki kasiek za uswiadomienie! Wyskoczylem jak Filip z konopii! Nagroda wedruje do Ciebie..... tylko jeszcze nie wiem jaka...hihi.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 25.06.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Dzięki, sama świadomość nagrody już cieszy. Każdy z nas pewnie powtórzył kiedyś już istniejący temat, nie przejmuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 25.06.2003 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Pół roku przy zgranej ekipie jest jak najbardziej realne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 25.06.2003 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Wątek się jednak rozwija: tempo budowania zależy od technologii w jakiej się buduje, wielkości domu i pieniędzy jakie się chce przeznaczyć. Podobno w domu z bali można zamieszkać po trzech miesiącach od rozpoczęcia budowy (urządzonym!!!) i wcale niemałym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 25.06.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Ja podawałem dane dla domu murowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 He HE !!!! Dziekuje wszystkim! Wlasnie wygralem z tesciowa ktora twierdzi ze sie nie wybudujemy nawet w 2 lata Kasa jest a ekipa obiecuje postawic stan surowy w 2 m-ce! ..... no tak ona wie swoje ...hummm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 25.06.2003 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 AAAaaaa ten gość to ja ... zapomnialem sie zalogowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts