czupur7 08.05.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Wpisałem się , bo chyba tak wypada. Urodziłem się: fakt Lekarz po długich oględzinach powiedział do siostry: "A pisz pani chłopczyk i tak już zostało". jestem z Gdańska, a wkrótce zamierzam być człowiekiem ze wsi (koło Kartuz) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.05.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witaj chłopczyku a daleko masz jeszcze do tych Kartuz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupur7 08.05.2007 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 4km , ale pieszo to też 4km tylko że dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 witaj czupurku zaintrygowała mnie twoja opowieść o narodzinach rozwiń temat: why ten doktor tak długo cię oglądał?? Pozdrawiam cię cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupur7 08.05.2007 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 dla niewtajemniczonych tekst ten to cześć skeczu Krzysztofa Kowalewskiego, który wygłaszał ok 20-25 lat temu , a ja do dzisiaj to pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 dla niewtajemniczonych tekst ten to cześć skeczu Krzysztofa Kowalewskiego, który wygłaszał ok 20-25 lat temu , a ja do dzisiaj to pamiętam. nie no jasne nie ma jak dobry bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 lepiej pozno niz wcale witaj czupur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts