Barbossa 09.05.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 jednym słowem - wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.05.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 jest tylko mala roznica - co innego odprysk szyby a co innego jej miejscowe wytopienie przez iskry jak i kawalki metalu w szklo wtopionekoszt 1mkw standardowego pakietu 4/16/4 o k=1,0 to okolo 120 zl plus wymiana - to sobie przekalkulujnaprawa - efekt niepewny z wiekszym prawdopodobienstwem braku satysfakcji a koszt jak widac porownywalny o ile nie wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Corwin 09.05.2007 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 dzieki za wszystkie odpowiedzi - niestety polerowanie nie za bardzo wchodzi w grę - "naprysków" jest bardzo dużo. A wymiana droga jak... bo to akurat drzwi na taras (oba skrzydla!) i P4... Co gorsza nie wiadomo do konca czy to spawacze, bo plastikowa moskietiera jest nieuszkodzona (? - jakim cudem). Rownie dobrze mogli to zrobic goscie, ktorzy lutowali przewody do markizy (i "chlapnęło im się" cyną przy lutowaniu). Poza tym, jak na gorącym uczynku nie złapałem (a nie złapałem niestety) to udowodnić szkody nie mam szans. Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 09.05.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Także glazurę trzeba chronić przed spawaczami i szlifierzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 10.05.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Rownie dobrze mogli to zrobic goscie, ktorzy lutowali przewody do markizy (i "chlapnęło im się" cyną przy lutowaniu). Nie mogli. Cyna nie zostawia śladów. To jest za niska temperatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts