magi 27.02.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ręce opadają Ja bym nie popuściła chyba przez to wszystko masz straty i pewnie nie tylko czasowe. Ale tak to jest jak jakiś bezduszny bankowiec ma wszystko w d.pie Strasznie mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 27.02.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kurcze muszę Wam cos napisać niestety nie o banku.... Otóż moja najmłodsza siostra ma chłopaka który robi dachy ze swoim tatą i są to bardzo dobrzy fachowcy, a przede wszystkim nie biorą dużo za robociznę.Wstępnie powiedziałam temu chłopakowi,że będą nam robić dach. I co ..już niedługo będziemy w rodzinie Powiedziałam Stasiowi,ze policzymy się normalnie za robociznę a on na to ,że teraz to już nie wypada...Hm ..sama n ie wiem co zrobić bo ja bym wolała jednak normalnie zapłacić.Mam rację? Ai doradził nam żebyśmy podwyższyli poddasze o jedną cegłę bo w tedy wykorzystamy większą powierzchnię poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kurcze muszę Wam cos napisać niestety nie o banku.... Otóż moja najmłodsza siostra ma chłopaka który robi dachy ze swoim tatą i są to bardzo dobrzy fachowcy, a przede wszystkim nie biorą dużo za robociznę.Wstępnie powiedziałam temu chłopakowi,że będą nam robić dach. I co ..już niedługo będziemy w rodzinie Powiedziałam Stasiowi,ze policzymy się normalnie za robociznę a on na to ,że teraz to już nie wypada...Hm ..sama n ie wiem co zrobić bo ja bym wolała jednak normalnie zapłacić.Mam rację? Ai doradził nam żebyśmy podwyższyli poddasze o jedną cegłę bo w tedy wykorzystamy większą powierzchnię poddasza. Moim zdaniem masz ale jakby nie chciał to za bardzo bym nie nalegała kasa zawsze się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kurcze muszę Wam cos napisać niestety nie o banku.... Otóż moja najmłodsza siostra ma chłopaka który robi dachy ze swoim tatą i są to bardzo dobrzy fachowcy, a przede wszystkim nie biorą dużo za robociznę.Wstępnie powiedziałam temu chłopakowi,że będą nam robić dach. I co ..już niedługo będziemy w rodzinie Powiedziałam Stasiowi,ze policzymy się normalnie za robociznę a on na to ,że teraz to już nie wypada...Hm ..sama n ie wiem co zrobić bo ja bym wolała jednak normalnie zapłacić.Mam rację? Ai doradził nam żebyśmy podwyższyli poddasze o jedną cegłę bo w tedy wykorzystamy większą powierzchnię poddasza. Moim zdaniem masz ale jakby nie chciał to za bardzo bym nie nalegała kasa zawsze się przyda Możesz jeszcze grzeczne negocjować, ale nie na siłę. W końcu skoro przyszły szwagier godzi sie na to, to chyba krzywdy sobie nie zrobi, a że to po rodzinie to wiadomo, iż będzie ulgowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 27.02.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Po cichu też myslałam ,że będę negocjować ale nie na siłę....Od ludzi wiem ,że dobrze dachy robią..Dowiedziałam się o nich zanim siostra zaczęła sie z nim spotykać.To było jakieś cztery lata temu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.02.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Cześć andzik.78 Wpadłem sobie poczytać o Twojej budowie mogę zostać na trochę? Andzia nie, nie zgadzaj się, bo Romciu kolejną forumowiczkę będzie bałamucił a co to ma znaczyć?? Edytko i Ty przeciwko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 27.02.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Wyobraźcie sobie,że zadzwoniła pani z banku z informacją ,że ma być dzisiaj albo jutro rozpatrzony mój wniosek!!! W końcu sie doczekałam. Wszystko to zawdzięczam naszej kochanej froschce. Co do izolacji -pytałam się mojej połowy z czego będziemy mieli izolację.Otóż sa jakieś specjalne folie na fundamenty.Tyle mi powiedział... Zadałam jeszcze kilka pytań a mąż mi powiedział,ze wiem więcej niz on w sprawach budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Trzymam kciuki Szampan się już mrozi Daj tylko znać kiedy można otworzyć http://www.ipoznan.pl/imgs/2001/szampan.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klobak 27.02.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 to dobrze, ze trzymacie reke na pulsie z ta izolacja, ja sobie jeszcze tego nie wyobrazam, ale z checia to zobacze na fotkach - na pewno wykorzystam ta wiedze we wlasnym fachu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.02.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Trzeba sobie pomagać Dzięki forum zyskałam nie tylko wirtualnych kolegów,znajomych ale także wiedzę i mogę czasami męża czymś zaskoczyć... Oczywiście fotki będę wstawiać na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.02.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Trzymam kciuki Szampan się już mrozi Daj tylko znać kiedy można otworzyć http://www.ipoznan.pl/imgs/2001/szampan.JPG Pomyslałam ,że szampana otworzymy jak dostaniemy kredyt oj ale się będzie działo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.02.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Znalazłam takie płytki na str. e-płytki.Lubię takie kolory. Coś takiego mam zamiar mieć u siebie w wiatrołapie.http://www.eplytki.pl/aranzacje.php?op=product&id=888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 http://www.tymex.pl/Classic_hdz%20witrazem_d.jpg na allegro znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 http://www.drzwi-globus.ovh.org/allegro/Model_H/H-233_234_3.JPG te też są ładne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 http://www.drzwi.krakow.pl/www/_images/sub/pictures/drzwi_zewnetrzne_drewniane_513s+ds1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=322961683 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 andzik, ładne te drzwi te wiesz które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ha ha nie wiedziałam o czym piszesz ale zajrzałam do Twojego dziennika i no coments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ha ha nie wiedziałam o czym piszesz ale zajrzałam do Twojego dziennika i no coments ale zbieżność myślałam, że właśnie wcześniej zaglądnęłaś do mnie i ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Andzia bajkowe te drzwi wynalazłaś. Jak ja miałabym wybierać, to byłby problem, bo wszystkie mi się podobają. Może tylko w pierwszych wstawiłabym inną szybkę. Ale to rzecz gustu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts