andzik.78 03.03.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ha ha nie wiedziałam o czym piszesz ale zajrzałam do Twojego dziennika i no coments ale zbieżność myślałam, że właśnie wcześniej zaglądnęłaś do mnie i ...... no coś Ty , Przeglądałam allegro i co ładniejsze do obserwowanych dodałam a kilka do komentarzy coby na forum podyskutować a tu masz.... ale numer proponuję w totka zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Andzia bajkowe te drzwi wynalazłaś. Jak ja miałabym wybierać, to byłby problem, bo wszystkie mi się podobają. Może tylko w pierwszych wstawiłabym inną szybkę. Ale to rzecz gustu oczywiście Edmarku, to jest tylko kilka propozycji drzwi, które mnie się podobają, wstawię jeszcze więcej bo później jest z czego wybrać no i Wy, mam nadzieję tez mi doradzicie które najlepsze ,żeby to miało na końcu ręce i nogi oj co ja bym bez netu zrobiła.... Dzieci małe, na buszowanie po sklepach nie ma co liczyć..przynajmniej net łączy mnie ze światem.Tylko mąż się wścieka,ze wieczorami przy kompie siedzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 http://www.dormal.pl/Zdjecia/ArubaOrzech.JPGTe drzwi bardzo mi sie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 andzik, a w jakim stylu planujesz dom?? bo tak na mój chłopski rozum, to te nasze to bardziej chyba są nowoczesne, reszta zdecydowanie tradycyjna i klasyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 andzia pytasz o Urzędowskiego, to powiem Ci, że ja się na niego zdecydowałam. Właśnie jutro mają przyjść panowie do ostatecznego wymiaru i kosztorysu. Ale zdecyduję się chyba tylko na okna, bo drzwi wejściowe przekraczaja moje możliwości finansowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja też o oknach myslałam , kolor orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 andzik, a w jakim stylu planujesz dom?? bo tak na mój chłopski rozum, to te nasze to bardziej chyba są nowoczesne, reszta zdecydowanie tradycyjna i klasyczna No własnie i tu mam zgryza, bo z tego co oglądam to bardziej klasyka do mnie przemawia..A te drzwi nie będą raczej pasować do tego stylu.Ale i tak są bardzo ładne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.03.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 witaj, andziku w sprawie okien - ja mam z firmy DAKO /Kalisz, ul. Wrocławska/ służą już ponad 5 lat, bezproblemowo, może tam popytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.03.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 dziękuję za informację, na pewno tam wejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 http://www.grzegomonia.com/kartki/kartki/wielka05.jpg Pogody, słońca, radościW Niedzielę dużo gościW Poniedziałek dużo wody -to dla zdrowia i urodyDużo jajek kolorowychŚwiąt wesołych, no i zdrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.03.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images30.fotosik.pl/180/5bdbc32a3a5d2d8e.jpg Zdrowych i spokojnych świąt!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 21.03.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Andzik - zycze wszystkiego lepszego od tego co jest teraz, pieknych okien i dzwi, slicznej dachowki i wreszcie wlasnej dzialki Wiem jak prawne komplikacje moga komplikowac finansowa rzeczywistosc. Trzymam kciuki i zycze DUUUUUZEJ dawki optymizmu. Naladuj sie przez swieta i ruszaj do przodu!! A tu male zalecenia swiateczne http://humor.urbanski.org/content/view/227/77/lang,/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołego jajka, pięknego jak bajka. Sprytnego króliczka, co wyskoczy z koszyczka. Kurczaka złotego i wszystkiego najlepszegożyczy Małgosia http://www.bitstream.com.pl/btzyczws.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.03.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 21.03.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Gratulacje z okazji przepisania działki!!! No piękna ta działka, taka duża, dzieci będą miały gdzie szaleć Dołączam życzenia świąteczne coby zajączek szczęście rodzinie i nowemu domowi przyniósł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.03.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Widzisz Andziu nawet sie niespodziewałaś, że taki piękny prezencik dostaniesz na święta. Działeczka przepiękna, a jaka wielgachna Cuuuudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.03.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dziękuję za zyczenia i miłe słowa a ile mnie to przepisanie nerwów kosztowało to ja tylko wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Andzik, cieszę się razem z Tobą, chociaż zdaję sobie sprawę, jak to truistycznie zabrzmiało!!!! Naprawdę, to świetna wiadomość!!!!! Zdrowych i wesołych Świąt Wam życzę!!!! Oby następne były już we własnym domu!!!!! http://kartki.net.pl/kartki/3/96.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.03.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 andzik.78 moje gratulki z okazji przepisania działeczki Teraz to już jesteście obszarnicy pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts