Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dziennik budowy-komentarze

Recommended Posts

ha ha nie wiedziałam o czym piszesz ale zajrzałam do Twojego dziennika i :o :o :o no coments :D :D :D

ale zbieżność :o

myślałam, że właśnie wcześniej zaglądnęłaś do mnie i ...... :oops: :oops: :wink:

no coś Ty :oops: :oops: :o :o , Przeglądałam allegro i co ładniejsze do obserwowanych dodałam a kilka do komentarzy coby na forum podyskutować a tu masz.... ale numer :D :D :D proponuję w totka zagrać :D :D

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andzia bajkowe te drzwi wynalazłaś. Jak ja miałabym wybierać, to byłby problem, bo wszystkie mi się podobają. :D Może tylko w pierwszych wstawiłabym inną szybkę. :roll: Ale to rzecz gustu oczywiście :lol:

Edmarku, to jest tylko kilka propozycji drzwi, które mnie się podobają, wstawię jeszcze więcej bo później jest z czego wybrać no i Wy, mam nadzieję tez mi doradzicie które najlepsze ,żeby to miało na końcu ręce i nogi :D :D :D :D oj co ja bym bez netu zrobiła.... Dzieci małe, na buszowanie po sklepach nie ma co liczyć..przynajmniej net łączy mnie ze światem.Tylko mąż się wścieka,ze wieczorami przy kompie siedzę.... :D :D :D

andzik, a w jakim stylu planujesz dom??

bo tak na mój chłopski rozum, to te nasze :wink: to bardziej chyba są nowoczesne, reszta zdecydowanie tradycyjna i klasyczna :D

No własnie i tu mam zgryza, bo z tego co oglądam to bardziej klasyka do mnie przemawia..A te drzwi nie będą raczej pasować do tego stylu.Ale i tak są bardzo ładne..

• 2 weeks później...

Andzik - zycze wszystkiego lepszego od tego co jest teraz, pieknych okien i dzwi, slicznej dachowki i wreszcie wlasnej dzialki :)

Wiem jak prawne komplikacje moga komplikowac finansowa rzeczywistosc. Trzymam kciuki i zycze DUUUUUZEJ dawki optymizmu. Naladuj sie przez swieta i ruszaj do przodu!!

A tu male zalecenia swiateczne ;)

http://humor.urbanski.org/content/view/227/77/lang,/

Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! :D

Andzik, cieszę się razem z Tobą, chociaż zdaję sobie sprawę, jak to truistycznie zabrzmiało!!!! Naprawdę, to świetna wiadomość!!!!!

Zdrowych i wesołych Świąt Wam życzę!!!! Oby następne były już we własnym domu!!!!!

http://kartki.net.pl/kartki/3/96.gif