frosch 08.05.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 czy ktos potrzebuje plucia ? hhrr..... .....tfu, tfuuuuuuuuuuu.....na bank sie uda szybciej niz chcialas jakby co to kawa jeszcze poczestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.05.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No to wesoło dzisiaj miałaś. Chłopaki co prawda radia nie przywieźli ( ale jeszcze nic nie wiadomo, w końcu dopiero to pierwszy dzień) ale za to sami sobie koncert odstawili. Cieszę się, że na taką super brygadę trafiłaś. Należy Ci się , w końcu długo na to czekałaś. Może nie potrafię pluć tak jak frosia ale też spróbuję tfuuuu tfuuu tfuuu za pomyślność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.05.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Frosia bardzo Ci dziękuję za to plucie teraz już mogę spać spokojnie.. Edmarku, murarze mają radio...zapomniałam o nim napisać. Pierwsza rzecz jaka była uruchomiona na budowie to radio..a dopiero później betoniarka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Frosia bardzo Ci dziękuję za to plucie teraz już mogę spać spokojnie.. Edmarku, murarze mają radio...zapomniałam o nim napisać. Pierwsza rzecz jaka była uruchomiona na budowie to radio..a dopiero później betoniarka.. Andzik, radio to podstawa Jedynie mój Heniek radia nie potrzebuje, reszta tylko z radiem umie działać. Mnie rozczuliła moja ekipa hydraulików kiedy to podczas kucia ścian,( znaczy huk ogromny) :słuchali" radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 08.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Andzik zapodaj jakieś fotosy Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Frosia bardzo Ci dziękuję za to plucie teraz już mogę spać spokojnie.. Edmarku, murarze mają radio...zapomniałam o nim napisać. Pierwsza rzecz jaka była uruchomiona na budowie to radio..a dopiero później betoniarka.. Andzik, radio to podstawa Jedynie mój Heniek radia nie potrzebuje, reszta tylko z radiem umie działać. Mnie rozczuliła moja ekipa hydraulików kiedy to podczas kucia ścian,( znaczy huk ogromny) :słuchali" radia Frosch bez radia tez nie zaczyna zadnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.05.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dawno mnie tu nie było a tu takie zmiany czekam na foty tych postępów i trzymam kciuki za kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.05.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Andzik dopiero teraz przeczytałem że u Ciebie ruszyła juz budowa Hip Hup hura Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.05.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Kurcze, fajni jesteście dzięki za słowa otuchy. Potrzebne mi są bo z bankiem to jedna wielka niewiadoma..Znowu cos nowego wyszło i musimy to odkręcić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No mury fajne, wszystko cudne, ale i tak te dwie iskiereczki są the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 13.05.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 I tu się z Tobą całkowicie zgadzam To wszystko z myślą o nich. Wstawiłam tę fotkę na chwilę coby niektórzy zobaczyli jakich mam chłopaków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.05.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 super masz chlopaki!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 15.05.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Hej Andzik, jak zwykle zaglądam do Ciebie. Cieszę się, że budowa idzie do przodu. Z takimi pomocnikami to nic dziwnego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.05.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 i ja zajrzałam super to już wygląda a wielkością pomieszczeń na tym etapie się nie martw tak się wydaje że dom ma trzy kroki w lewo i 2,5 w prawo Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 andziczek super wam idzie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.05.2008 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Już zaczyna to ciekawie wyglądać Fotek nie mam bo oczywiście akumulatorki się rozładowały a ładowarkę tak schowałam ,że teraz jej znaleźć nie mogę. (schowałam ją tak zeby było można ją szybko znależć, pamiętam gdzie wcześniej leżała..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Już zaczyna to ciekawie wyglądać Fotek nie mam bo oczywiście akumulatorki się rozładowały a ładowarkę tak schowałam ,że teraz jej znaleźć nie mogę. (schowałam ją tak zeby było można ją szybko znależć, pamiętam gdzie wcześniej leżała..) skad my to znamy ja wczoraj sie zbuntowalam zadnych zdjec robic nie bede w ciagu ubieglego tygodnia natrzaskalam ich okolo 500 szt. (ja jestem na trzech sztukach, z czego na dwoch od tylu ) obiecalam dziewczynom sesje w czerwonych butkach , ale nie mial kto ich sfotografowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 17.05.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Andzik, co za widok! aż miło popatrzeć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.05.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Już zaczyna to ciekawie wyglądać Fotek nie mam bo oczywiście akumulatorki się rozładowały a ładowarkę tak schowałam ,że teraz jej znaleźć nie mogę. (schowałam ją tak zeby było można ją szybko znależć, pamiętam gdzie wcześniej leżała..) skad my to znamy ja wczoraj sie zbuntowalam zadnych zdjec robic nie bede w ciagu ubieglego tygodnia natrzaskalam ich okolo 500 szt. (ja jestem na trzech sztukach, z czego na dwoch od tylu ) obiecalam dziewczynom sesje w czerwonych butkach , ale nie mial kto ich sfotografowac nie lubię siebie oglądać na fotkach. .jedyne zdjęcia jakie mi sie podobaja to slubne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.05.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Andzik, co za widok! aż miło popatrzeć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts