Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dziennik budowy-komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to wesoło dzisiaj miałaś. :lol: Chłopaki co prawda radia nie przywieźli ( ale jeszcze nic nie wiadomo, w końcu dopiero to pierwszy dzień) :lol: ale za to sami sobie koncert odstawili. :lol: :D Cieszę się, że na taką super brygadę trafiłaś. Należy Ci się , w końcu długo na to czekałaś.

Może nie potrafię pluć tak jak frosia ale też spróbuję tfuuuu tfuuu tfuuu za pomyślność. :D

Frosia bardzo Ci dziękuję za to plucie :) :) :) teraz już mogę spać spokojnie..

Edmarku, murarze mają radio...zapomniałam o nim napisać. Pierwsza rzecz jaka była uruchomiona na budowie to radio..a dopiero później betoniarka..

Andzik, radio to podstawa :D

Jedynie mój Heniek radia nie potrzebuje, reszta tylko z radiem umie działać.

Mnie rozczuliła moja ekipa hydraulików kiedy to podczas kucia ścian,( znaczy huk ogromny) :słuchali" radia :lol:

Frosia bardzo Ci dziękuję za to plucie :) :) :) teraz już mogę spać spokojnie..

Edmarku, murarze mają radio...zapomniałam o nim napisać. Pierwsza rzecz jaka była uruchomiona na budowie to radio..a dopiero później betoniarka..

Andzik, radio to podstawa :D

Jedynie mój Heniek radia nie potrzebuje, reszta tylko z radiem umie działać.

Mnie rozczuliła moja ekipa hydraulików kiedy to podczas kucia ścian,( znaczy huk ogromny) :słuchali" radia :lol:

Frosch bez radia tez nie zaczyna zadnej roboty :roll: :lol: :lol: :lol:

Już zaczyna to ciekawie wyglądać :D Fotek nie mam bo oczywiście akumulatorki się rozładowały a ładowarkę tak schowałam ,że teraz jej znaleźć nie mogę. (schowałam ją tak zeby było można ją szybko znależć, pamiętam gdzie wcześniej leżała..)

:lol: :lol: :lol: skad my to znamy :oops:

ja wczoraj sie zbuntowalam

zadnych zdjec robic nie bede

w ciagu ubieglego tygodnia natrzaskalam ich okolo 500 szt. (ja jestem na trzech sztukach, z czego na dwoch od tylu :roll: :evil: )

obiecalam dziewczynom sesje w czerwonych butkach , ale nie mial kto ich sfotografowac :cry:

Już zaczyna to ciekawie wyglądać :D Fotek nie mam bo oczywiście akumulatorki się rozładowały a ładowarkę tak schowałam ,że teraz jej znaleźć nie mogę. (schowałam ją tak zeby było można ją szybko znależć, pamiętam gdzie wcześniej leżała..)

:lol: :lol: :lol: skad my to znamy :oops:

ja wczoraj sie zbuntowalam

zadnych zdjec robic nie bede

w ciagu ubieglego tygodnia natrzaskalam ich okolo 500 szt. (ja jestem na trzech sztukach, z czego na dwoch od tylu :roll: :evil: )

obiecalam dziewczynom sesje w czerwonych butkach , ale nie mial kto ich sfotografowac :cry:

nie lubię siebie oglądać na fotkach. .jedyne zdjęcia jakie mi sie podobaja to slubne... :)