Edmar70 26.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Andzia kurka wodna no co z tą ładowarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.05.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Eee normalnie szkoda pisać. pdobno pod koniec tygodnia będę miała nową.. Na budowie sporo sie dzieje Poddasze robią ,dziś mają skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 chrr...tfuuuu ............ wal teraz do banku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.05.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Froschka chyba w moich myślach czytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 i co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.05.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Nadal nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.05.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Nadal nic nie wiadomo jesssu to normalnie dłużej trwa niż odcinki mody na sukces no ile można czekać Andzia weź no ich tam wyprostuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 nosz kurde plucie przestaje dzialac czy jak nie mniej ...trzymaj sie i badz twarda a nie mientka.....zwyczajnie sie nie dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.05.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 nosz kurde plucie przestaje dzialac czy jak nie mniej ...trzymaj sie i badz twarda a nie mientka.....zwyczajnie sie nie dawaj Działa , działa zadzwoniła do mnie Ila 66 z wiadomością ,że mamy załatwiony transport do Warszawy.Uf chociaż jedna dobra wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.05.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Nadal nic nie wiadomo jesssu to normalnie dłużej trwa niż odcinki mody na sukces no ile można czekać Andzia weź no ich tam wyprostuj No widzisz , sama nie wiem co o tym myśleć. A mogłam skozystać z usług doradcy finansowego i pewnie kredyt miałabym już załatwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.05.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Dostałąm wycenę kanalizy , hydrauliki i centralnego ogrzewania-35 tyś polskich złotych. W to wliczona jest robocizna i materiał,łącznie z piecem. Załamałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.05.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witaj andzik.78, Dzięki za dobre słowo, ale muszę przyznać, że Tobie też poczucia humoru nie brakuje (chociaż nie zawsze jest jak się chce): Po tym wczorajszym telefonie w nocy zamiast spać myślałam o tym doradcy.To znaczy nie o nim tylko o tym co powiedział.. - bardzo fajne Dramaturgia dziennika ciekawa i warta dalszego śledzenia. Będę śledził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.05.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witaj andzik.78, Dzięki za dobre słowo, ale muszę przyznać, że Tobie też poczucia humoru nie brakuje (chociaż nie zawsze jest jak się chce): Po tym wczorajszym telefonie w nocy zamiast spać myślałam o tym doradcy.To znaczy nie o nim tylko o tym co powiedział.. - bardzo fajne Dramaturgia dziennika ciekawa i warta dalszego śledzenia. Będę śledził. dziekuję za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.05.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 znaczy sei maja pierdolnik w tych swoich papierach - trafia czlowieka jak cos takiego spotyka!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.05.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Nadal nic nie wiadomo jesssu to normalnie dłużej trwa niż odcinki mody na sukces no ile można czekać Andzia weź no ich tam wyprostuj No widzisz , sama nie wiem co o tym myśleć. A mogłam skozystać z usług doradcy finansowego i pewnie kredyt miałabym już załatwiony. przez doradcę to też nie jest tak różowo nie chlastaj się tam tylko poczekaj na dokumenty decyzję już masz a kasa wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.05.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 znaczy sei maja pierdolnik w tych swoich papierach - trafia czlowieka jak cos takiego spotyka!!!!!!!!!!!!!!!! oj to mało powiedziane co oni tam mają, lepiej nie wiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.05.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Andzik, doskonale cie rozumiem My czekaliśmy na kredyt od maja do lipca, i go nie dostaliśmy To była starszna nerwówka Ale znalazł się inny bank, wypłata nastąpiła w ciągu tygodnia W końcu musza podjąć decyzję, jeszcze chwilunia tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.05.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Andzik, doskonale cie rozumiem My czekaliśmy na kredyt od maja do lipca, i go nie dostaliśmy To była starszna nerwówka Ale znalazł się inny bank, wypłata nastąpiła w ciągu tygodnia W końcu musza podjąć decyzję, jeszcze chwilunia tylko Kaśka , teraz to mi napisałaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Andzia nie chlastaj się, plissssss... Nie warto. Przecież i tak dostaniesz ten kredyt. Chociaż muszę przyznać, że można cholery dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 andzik Chcialam doniesc , ze wylicytwana kielbasa znajduje sie w moim posiadaniu , nawet nie jestem pewna czy wiem kto ja wylicytwal. Wiem za to na pewno , ze jest bardzo dobra Dziekuje wiec temu komus kto ja zostawil Szkoda , ze gdzies zniknelyscie z Magi , bo Tomek mial Was do mnie przywiezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts