andzik.78 09.10.2007 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No widzisz Elutek nie pomyślałam ,żeby tak profilaktycznie... Cały czas zastanawiam się w co ja się wpakowałam? Jak już się zaczęło to trzeba skończyć. Wczoraj mówię do męża 'jak my sobie poradzimy?'' a on zamiast słowa otuchy to powiedział,że sam nie wie i że przyszły rok będzie najgorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 10.10.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Andzik jestem z Tobą całym sercem, wiesz dlaczego. Za późno na trzaskanie po głowie, trzeba mieć tylko nadzieję. Nasz też co chwila coś wymyśla, ostatnio był chory Będzie dobrze, zobaczysz. A temu tam to potem wyrób odpowiednią opinię wszędzie gdzie się da. Trzymam kciuki cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 10.10.2007 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dziękuję Ci Mags za słowa otuchy. Miło jest człowiekowi jak wie, że nie jest sam Cieszę się,że w końcu dałaś znak życia . Ja nie wiem czy nasz jest chory czy zdrowy bo od zalania fundamentów się nie odezwał.. Pozdrawiam. A wiadomo już coś odnośnie architekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 10.10.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Codziennie dzwonimy do niego. Ma szczęście, że odbiera. No , ale te jego tłumaczenia nie są przekonywujące. Wyobraź sobie, że najpierw zganiał na okres urlopowy w urzędzie powiatowym , potem, że wszyscy urzędnicy zajęci z powodów nagłych wykopalisk archeologicznych . Potem się przez miesiąc jąkał, a teraz niby jest chory. Codziennie słyszymy - Proszę się nie martwić, jutro dostarczę projekt. No i dziś mówi do męża przez telefon oczywiście, że był przejazdem i oglądał naszą budowę i mówi - "ale chłopaki mury pociągnęli", ale mąż nie dał mu skończyć i ryknął - " ano pociągnęli i teraz panie dach muszę zamawiać, a projektu nie mam!!!!" I tak wkoło. Więc sama widzisz, że dobrze Cię rozumiem. No i teraz już przestój niezależny od nas. Bo żadna firma nam nie zrobi dachu wiązarowego bez projektu. Zresztą co tu się rozwodzić - facet normalnie nawalił i już. My to mamy cierpliwość, ale wszystko do czasu. A tak wogóle to fajnie, że wkleiłaś te rzuty. Wszystko świetnie widać. Będziecie mieć olbrzymi dom w porównaniu do naszego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 10.10.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Będziecie mieć olbrzymi dom w porównaniu do naszego. Dopiero to widzę jak mam projekt przed sobą. (my to chociaż projekt mamy..) wszyscy urzędnicy zajęci z powodów nagłych wykopalisk archeologicznych pewnie zaczęli robić porządki w szafach i stąd te wykopaliska... Brak słów po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No chalupka niczego sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rzeczywiscie wyglada na bardzo duza!!! Ale moze to tylko zludzenie!! W kazdym razie Geda nie pobijesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 10.10.2007 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Jego to chyba nikt nie przebije.... no może prawie nikt.. ''Moja '' chałupka ma ok 175 m2 czy duzo czy mało to się okaże jak będę mieszkać.Niestety nie mam orientacji w przestrzeni i często pytam się męża czy np : 16 m2 to dużo czy mało? Typowa humanistka ze mnie i tyle. Najbardziej to mnie dach przeraża z tego wszystkiego ale jak człowiek pierwszy raz się buduje to nie ma orientacji co do kosztów budowy i nie tylko... Za drugim razem będę mądrzejsza.... Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajszka 10.10.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 ech, musiałam się specjalnie zalogować dla Ciebie Kuzynko! no, widzę że dobrze Wam idzie cieszę się, oby tak dalej. projekt fajny. a u nas dzisiaj dach zaczęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 10.10.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No nie wierzę . Super ,że się specjalnie dla mnie zalogowałaś .Bardzo mi miło. Przynajmniej wiem jakie postępy u Was. Projekt fajny ale zobaczymy jak to będzie z realizacją. Mam nadzieje,że skrobniesz coś czasem u mnie A może Ty założysz dziennik budowy? Pozdrawiam Cię mocno, buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.10.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Faktycznie tez masz pomagierow Moj straszy tylko sie wspina aktualnie na co moze - ma 7 lat, Hubercik ma prawie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dobrze,że są tacy pomocnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 12.10.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 GRATULACJE GRATULACJE Teraz możecie ruszać "z kopyta" Ja mam spotkanie z architektem w poniedziałek w firmie, która będzie nam składać dach. Już ja mu przemówię do sumienia Cały czas mąż się z nim spotykał, ja widziałam się z nim raz na początku, by określić zmiany do projektu. Teraz ja się za niego wezmę Andzik a Wy to w tym roku tylko fundamenty? Reszta na wiosnę? Bo w tym roku to tak już z tą pogodą ma nie być jak w zeszłą zimę Kupujcie cement w tym roku jeszcze i niech leży, bo będzie bardzo drogi w przyszłym roku ze względu na ograniczenia emisji dwutlenku węgla. No teraz będę patrzeć jak mnie gonisz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.10.2007 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dziękuję za podpowiedź. Na pewno z niej skorzystamy. W tym roku fundamenty chcemy zakończyć. Nie wiem czy Cię dogonię. Mało prawdopodobne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 14.10.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Gratulacje fajnego projektu:D Ech...Ci urzędnicy,biurokraci itp. współczuje takiego architekta....GłOWA DO GóRY będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 15.10.2007 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Gratulacje fajnego projektu:D Ech...Ci urzędnicy,biurokraci itp. współczuje takiego architekta....GłOWA DO GóRY będzie dobrze dziekuję a co do architekta .kasę dostał to juz go zmieniać nie będę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.10.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Andzik, gratulacje za projekt i nieodpartą chęć posiadania własnego domu. Co widać po tempie pracy. Pozwolenia brak, a praca w toku Dobrze, że już wszystko OK. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.10.2007 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 nieraz tak bywa......ale czego sie nie robi,żeby mieć swoje miejsce na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 19.10.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Piękny ten projekt Twojego domku Andzik W realu to dopiero będzie cudo GRATULUJE rozpoczęcia budowy Ale macie dużo wolnej przestrzeni wokoło, ładne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 20.10.2007 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Mnie na początku wydawało się,że za dużo tej przestrzeni jest ale teraz myślę,ze to dobrze bo nikt mi nie będzie zaglądał do okien Dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 20.10.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Hej AndzikWidzę, że działacie. Tak się cieszę, że chociaż Tobie się powiodło z tym architektem. Pogoda sprzyja jeszcze, warto zrobić cokolwiek jeśli sprzyjają warunki.A murarz ilu będzie miał pomocników?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts