andzik.78 24.10.2007 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Podeślę Ci trochę naszej warszawskiej pogody. Dla pogody ducha. http://www.aniolki.republika.pl/aniolki.gif kolędujemy już? no tak, za 2 miesiące Wigilia andzik, ale następna to juz we własnym domku? oj elutek bardzo bym sobie tego zyczyła ale nie wiem czy damy radę.. chociaż jeden pokój ale we własnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.10.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Andzik, ... bardzo bym sobie tego zyczyła ... Będzie jak sobie życzysz. ... ale nie wiem czy damy radę ... ???? tu wątpisz, więc tak naprawdę chyba tego nie chcesz !!! ...chociaż jeden pokój ale we własnym... Tu stawiasz bardzo mizerne wymagania Chciej dużo, a dostaniesz dużo. Wątpliwości zostaw na boku, nie ma ich. One są tylko w Twojej głowie. Ciesz się tym, że następne Święta Bożego Narodzenia spędzasz w nowym domu. Wyobrażaj to sobie idąc spać, pomyśl o tym wstająć. A wszystko będzie Ci przychylne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 tak sobie wpadlam andzik do ciebie na chwilke PROSZE MYSLEC POZYTYWNIE !!!!! przeciez trzymam za Ciebie kciuki i nawet ......pluje tfuu, tfuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.10.2007 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Andzik, ... bardzo bym sobie tego zyczyła ... Będzie jak sobie życzysz. ... ale nie wiem czy damy radę ... ???? tu wątpisz, więc tak naprawdę chyba tego nie chcesz !!! ...chociaż jeden pokój ale we własnym... Tu stawiasz bardzo mizerne wymagania Chciej dużo, a dostaniesz dużo. Wątpliwości zostaw na boku, nie ma ich. One są tylko w Twojej głowie. Ciesz się tym, że następne Święta Bożego Narodzenia spędzasz w nowym domu. Wyobrażaj to sobie idąc spać, pomyśl o tym wstająć. A wszystko będzie Ci przychylne. ja juz mam w wyobraźni meble ustawione w salonie i kolor ścian i elewacji wybrany jeszcze dwa lata temu nie myślałam,że będę kiedykolwiek miała swój dom, a tu proszę fundamenty są i jak się zaczęło to i skończyć trzeba potrafisz ustawić do pionu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.10.2007 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 tak sobie wpadlam andzik do ciebie na chwilke PROSZE MYSLEC POZYTYWNIE !!!!! przeciez trzymam za Ciebie kciuki i nawet ......pluje tfuu, tfuuu... bardzo mi miło z tego powodu, proszę częściej do mnie wpadać , nawet pluć możesz jak to ma choć troszkę przyspieszyć budowę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 tak sobie wpadlam andzik do ciebie na chwilke PROSZE MYSLEC POZYTYWNIE !!!!! przeciez trzymam za Ciebie kciuki i nawet ......pluje tfuu, tfuuu... bardzo mi miło z tego powodu, proszę częściej do mnie wpadać , nawet pluć możesz jak to ma choć troszkę przyspieszyć budowę.. watpisz w sile mojej sliny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.10.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 tak sobie wpadlam andzik do ciebie na chwilke PROSZE MYSLEC POZYTYWNIE !!!!! przeciez trzymam za Ciebie kciuki i nawet ......pluje tfuu, tfuuu... bardzo mi miło z tego powodu, proszę częściej do mnie wpadać , nawet pluć możesz jak to ma choć troszkę przyspieszyć budowę.. watpisz w sile mojej sliny? wiesz co a pluj sobie ile chcesz możesz mi nawet cały dziennik zapluć własnie dzwonił murarz,że w sobotę przyjeżdżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ha !!! a nie mowilam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.10.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 tak sobie wpadlam andzik do ciebie na chwilke PROSZE MYSLEC POZYTYWNIE !!!!! przeciez trzymam za Ciebie kciuki i nawet ......pluje tfuu, tfuuu... bardzo mi miło z tego powodu, proszę częściej do mnie wpadać , nawet pluć możesz jak to ma choć troszkę przyspieszyć budowę.. Z tm pluciem, to ja bym nie przesadzał, ... bo jak Ci zapluje szybyyy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.10.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 A cóż to za żabka??? Prawie 11500 skoków na forum??? Imponujęce. Prawdziwy domownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 tak sobie wpadlam andzik do ciebie na chwilke PROSZE MYSLEC POZYTYWNIE !!!!! przeciez trzymam za Ciebie kciuki i nawet ......pluje tfuu, tfuuu... bardzo mi miło z tego powodu, proszę częściej do mnie wpadać , nawet pluć możesz jak to ma choć troszkę przyspieszyć budowę.. Z tm pluciem, to ja bym nie przesadzał, ... bo jak Ci zapluje szybyyy.. jest taki dobry plyn do mycia szyb nie chcialabym tu uprawiac jakiejs autoreklamy , ale Frosch sie nazywa a jakos tak sie tutaj zadomowilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 A jeżeli chodzi o reklamę, to zajrzyj czasami (jako ekspert oczywiście) do http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2060048#2060048 Oj chyba za dużo mnie tutaj, zaraz mnie Andzik wysiuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.10.2007 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 oj wciąga forum ,wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.10.2007 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 A jeżeli chodzi o reklamę, to zajrzyj czasami (jako ekspert oczywiście) do http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2060048#2060048 Oj chyba za dużo mnie tutaj, zaraz mnie Andzik wysiuda oj żabka toż ja tam prawie jak domownik boje sie ,żeby mi marnia wstępu nie zabronił... pisz ile chcesz . od tego są komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 A jeżeli chodzi o reklamę, to zajrzyj czasami (jako ekspert oczywiście) do http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2060048#2060048 Oj chyba za dużo mnie tutaj, zaraz mnie Andzik wysiuda dziekuje za zaproszenie jeszcze tam mnie nie widzieli ja czesciej siedze na Rw zaden ze mnie expert zwyczajna gadula po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.10.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Andzia pozytywne myślenie to połowa sukcesu. Wiem coś o tym, bo sama się musiałam tego nauczyć i nawet mi to wychodzi. Wystarczy tylko mocno wbić sobie coś do głowy. Froschka niech pluje ile wlezie, bo widać że jej ślinka mam dużą moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hmmmm. ślinka ... i moc ...To brzmi .. hm .. apetycznie .. hm .. erotycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.10.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hmmmm. ślinka ... i moc ... To brzmi .. hm .. apetycznie .. hm .. erotycznie No nie i tu też świntuszysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hmmmm. ślinka ... i moc ... To brzmi .. hm .. apetycznie .. hm .. erotycznie No nie i tu też świntuszysz... zostaje !!!!!! podoba mi sie tutaj aaaa......tfffu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.10.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Tym razem ja ze śmiechu zaplułem monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts