marnia 27.10.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A ja sie martwilam ze tylko ja jako jedna z nielicznych jestem jak to braza powiedziala luksusowym dodatkiem do meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest nas więcej Hola hola moje Panie. Piszcie tak dalej Myślcie tak dalej a naprawdę staniecie sie "dodatkiem do męża". Może czas na zmiany. Niech mąż będzie dodatkiem do Was. Ja wiem on pracuje , a Wy nie (zawodowo). Jest to napewno mało komfortowa sytuacja, ale czy myślałyście, jak można by tą sytuację zmienić?? A przynajmniej spróbować zmienić?? Może jakieś dodatkowe zajęcie?? Własny rozwój osobisty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 27.10.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Popieram Śmiem nadmienić, że u mnie jest właśnie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.10.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 w tej chwili nie myślę o dodatkowym zajęciu bo przy dwójce małych dzieci na chwile obecną mam dzień zaplanowany od rana do wieczora..Za rok zacznę może studia teraz je planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 29.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Hej Andzik U nas też na fundamentach radio stało i przygrywało murarzom przy robocie Może to taki ich już zwyczaj Nieźle zaczęli u Was, mam nadzieję, że już więcej takich numerów nie będzie. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.10.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ja też bym chciała,żeby wszystko zgodnie z planem szło ale czy tak będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ja też bym chciała,żeby wszystko zgodnie z planem szło ale czy tak będzie? andzik musisz założyć, że jakieś poślizgi będą to jest niestety nieuniknione lepiej od razu sobie założ jakiś obsuwy, lepiej to potem zniesiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Andzia o mały włos nie zdarzył się u Ciebie na budowie wypadek przez to kopanie prądem wrrrr..... aż mi ciarki przeszły. Jeśli chodzi o radio, no cóż... u mnie na budowie też jest obowiązkowo. 7.00 rano przyjazd, potem herbatka, kawusia i jakaś psychodeliczna muzyka włączona na cały regulator. No ale skoro mobilizuje ich do pracy, to niech im będzie. Czekam na kolejne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.10.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 wygląda na to,że murarze mają swój świat. Ale jak ma to im pomóc przy budowie to niech radio gra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.10.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Andzia o mały włos nie zdarzył się u Ciebie na budowie wypadek przez to kopanie prądem wrrrr..... aż mi ciarki przeszły. Jeśli chodzi o radio, no cóż... u mnie na budowie też jest obowiązkowo. 7.00 rano przyjazd, potem herbatka, kawusia i jakaś psychodeliczna muzyka włączona na cały regulator. No ale skoro mobilizuje ich do pracy, to niech im będzie. Czekam na kolejne fotki. Ano widzisz ,''bo radio musi grać...'' U mnie RMF słuchają.Fotki będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.10.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ja też bym chciała,żeby wszystko zgodnie z planem szło ale czy tak będzie? andzik musisz założyć, że jakieś poślizgi będą to jest niestety nieuniknione lepiej od razu sobie założ jakiś obsuwy, lepiej to potem zniesiesz Kasiu ,u mnie ta cała budowa to jeden wielki poślizg także ja się cieszę,że w ogóle coś się dzieje na budowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ja też bym chciała,żeby wszystko zgodnie z planem szło ale czy tak będzie? andzik musisz założyć, że jakieś poślizgi będą to jest niestety nieuniknione lepiej od razu sobie założ jakiś obsuwy, lepiej to potem zniesiesz Kasiu ,u mnie ta cała budowa to jeden wielki poślizg także ja się cieszę,że w ogóle coś się dzieje na budowie.. nie przejmuj się, u mnie jest dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 29.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Z tA muzyką i majstrami to masz ... fajnie . Oby im się radio nie zepsuło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.10.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 zrobiłam fotkę, to zobaczycie jaki to klamot ,ale gra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 29.10.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 co to jest RW?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.10.2007 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Rekord Wpisów. Jest też w wątku ''grupy budujące'' Przeważnie na górze strony, gdzieś w okolicach Twojego watku .Piszemy tam o pierdołach..A dlaczego RW ? zobacz ile ma stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.10.2007 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Z tA muzyką i majstrami to masz ... fajnie . Oby im się radio nie zepsuło. oj lepiej może niech się nie psuje bo zamiast fundamentami zajmą się naprawa radia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 30.10.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Andzik, post o 01:13 ??? Czy TY cierpisz na bezsenność ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Andzik, post o 01:13 ??? Czy TY cierpisz na bezsenność ?? Budowę przeżywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.10.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 aa tak jakos wyszło. Zaczytałam sie w dziennikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 30.10.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Żeby mi to było OSTATNI raz. Przez takie numery, to następnego dnia rano nie ma z kim pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts