agapiotr 17.11.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No tak kuchnia ładna choć tak jak Edytka preferuje raczej coś nowoczesnego, więc ta owszem podoba mi się, ale nie mój styl A płytki hmm wersja nr 2 taka sobie...natomiast nr 1 całkiem fajna, chociaz jak dla mnie za duzo tego wszystkiego Ale co tam ważne że Tobie się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 17.11.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Witam. Andzik pozwolę sobie dopisać własny komentarz. Jeśli chodzi o kuchenkę i płytę ,takie same użytkuję teraz (jeszcze mieszkam w bloku). Ale... tu cię zaskoczę, w moim nowym domu będę miała taki sam piekarnik, tylko wymieniam płyte na elektryczną. jestem z nich bardzo zadowolona jesli chodzi o meble w kuchni to są SUPER Idealnie w moim stylu. Pozdrawiam itrzymam kciuki za budowę. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.11.2007 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Dziękuję za opinie znalazłam w necie krzesełka ,które w kuchni planuję umieścić. Będą pasować do mebli? http://www.tar-meb.pl/krzesla/male/mento.jpg http://www.brzost.pl/dane/middle/e28c7846i0c91i4833iaa3fi22804bf91f4fKENT2.jpg [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 cześć andzik78 moim skromnym zdaniem krzesła jak najbardziej pasują: sa tradycyjne tak jak i kuchnia, więc pasi Widzisz, sama już wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Cześć Andzik kolorystyka ze zdjęcia nr 2 - dla mnie extra!!!!! Uwielbiam takie kolory!!!! Nie przepadam za brązami i beżami, ale to kwestia gustu oczywiście A kuchnię też chcę klasyczną, może nawet z elementami angielskiej, stąd ten piekarnik - są jeszcze w kolorze waniliowym Buziaki, wspieram cały czas Twoją budowę, chociaż nie zawsze się wpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.11.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 cześć andzik78 moim skromnym zdaniem krzesła jak najbardziej pasują: sa tradycyjne tak jak i kuchnia, więc pasi Widzisz, sama już wybierasz A no właśnie widzę.... a jaką radochę mam przy tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.11.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Cześć Andzik kolorystyka ze zdjęcia nr 2 - dla mnie extra!!!!! Uwielbiam takie kolory!!!! Nie przepadam za brązami i beżami, ale to kwestia gustu oczywiście A kuchnię też chcę klasyczną, może nawet z elementami angielskiej, stąd ten piekarnik - są jeszcze w kolorze waniliowym Buziaki, wspieram cały czas Twoją budowę, chociaż nie zawsze się wpisuję Właśnie ,dobrze,że mi przypomniałaś, o tym waniliowym kolorze Moja ciocia ma też kuchnię klasyczną ,brązową i są elementy ''wanilii'' bardzo ładnie to wygląda.Przynajmniej mnie się takie połączenia podobają. Pokazałam męzowi płytki z drugiej fotki i też mu się podobały normalnie mam ochotę je kupić..Ale kupować płytki jak dopiero fundamenty są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 17.11.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Te bordowe płytki są piękne, również są na mojej liście Ale mam jeszcze 2 inne typy i cieszę się, że dokonywać wyboru przyjdzie mi dopiero za parę miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.11.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Ja dopiero w przyszłym roku takie zakupy będę robić. A możesz pokazać te inne typy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 18.11.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Zaczynam nadrabiać zaległości.. Kuchnia klasyczna, bardzo ładna, w moim typie. Łazienka nr 2 poboba mi się, ale takiej nie zrobię, bo ... mam obecnie w takim ... różowym kolorze. Wybierając krzesła, zwróć uwagę, aby siedziska nie były za szerokie (zdj. nr.1), gdyż mogą sie później nie mieścić pod stołem obok siebie . Ja tak mam obecnie, duże wygodne siedziska, duży stół i 2 krzesła nie mieszczą sie obok siebie pod stołem. Trochę to przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.11.2007 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 OOO bardzo mi miło Juz myślałam ,ze nas opuściłeś.. Dziękuję za rady, faktycznie o niektórych sprawach myśli się po czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Andzia jak u Ciebie prace - postępują? Czy nie daj Boże stoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 19.11.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja dopiero w przyszłym roku takie zakupy będę robić. A możesz pokazać te inne typy?? No to mi zadanie zadałaś Wkleję w swoich komentarzach, żeby Ci tu Twoich nie zaśmiecać, oki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.11.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Chętnie obejrzę dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.11.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Andzia jak u Ciebie prace - postępują? Czy nie daj Boże stoją? No właśnie to drugie.. ale mam nadzieję ,że to cisza przed burzą Ostatnio buszuję na allegro, troszkę dzięki Anetce , kurcze wciąga to jak nie wiem co Muszę zaległości w czytaniu nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.11.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 czego poszukujesz powiedz powiedz powiedz, co dzięki Anetce powiedz powiedz powiedz jestem nie na bieżącoi chyba tak na razie musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 22.11.2007 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 A ubranka dla dzieci kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.11.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Grzesze ciekawością, min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.11.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 A dlaczego tak dlugo nie ma zadnych wpisow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.11.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Andziu co to ma znaczyć ta przerwa techniczna. No to mnie zmartwiłaś. Był moment, że szłyśmy prawie łeb w łeb, a teraz co, jakieś problemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts