andzik.78 08.05.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam Mam nadzieję,że w końcu zrobiłam porządek z tymi komentarzami i będa tam gdzie powinny być.Proszę czytac dziennik i pisać,pisac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 08.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 No wkońcu się udało są komentarze, a co do architektów to chyba lepsi tacy co coś doradzą, niż tacy co robią tylko tak jak im się każe, ja miałam z tych drugich to nawet słowem się nie odezwał co do proponowanych zmian i do tej pory żyję w nieświadomości czy dobrze zrobiłam czy źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 08.05.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Hej Andzik Ja tu widzę, że my na tym samym etapie . Co do ceny mojego architekta - to był najtańszy, inni chcieli 8000 PLN bez zmian w projekcie Jakiś koszmar. Życzę powodzenia, czasami tu do Ciebie zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.06.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 no i jak tam sie wiedzie - zalatwiliscie juz cos?? a moze macie juz pozwolenie na budowepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2007 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam ,przez całe wakacje cisza na budowie,a teraz wszystko na '' hura''. Pan architekt tak sobie wszystko wymyślił,że z tego jego gadania wynikało żeby w jednym dniu wykopać i zalać fundamenty .On nas przetrzyma teraz my jego. Tak sobie żartuję ale w sumie facet doradza nam żeby było dobrze a nie drogo.A jak będzie to się okaże.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 05.09.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Hej Andzik Nareszcie Ci się ruszyło co? U nas było podobnie . 2 miesiące ciszy przed burzą . No i mamy tę swoją burzę . Ruszyliśmy z kopyta w poniedziałek. Dziś wielkie zwożenie materiałów, jutro ławy. Pewnie będziemy szły równo, będę do Ciebie zaglądać Pozdrawiam i życzę pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2007 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Bardzo się,cieszę,że czytacie mój dziennik a jeszcze bardziej z komentarzy ,które piszecie .Mam nadzieję ,że pogoda się poprawi i te fundamenty zalejemy. Bo jak na razie to mamy pod górkę albo raczej górę. Chęci są, deski są, paliki są architekt jak na razie też jest, tylko pogody nie ma Pozdrawiam wszystkich cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.09.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Cześć andzik78! Czyżbyś miała na imię Ania? A pytam dlatego, że ja mam na imię Ania i czasami mówią do mnie andzia... A co do Twojego domku, widzę że masz dokładnie takie same wymagania jak ja... salon, gabinet na dole, kuchnia ze spiżarnią, u góry 2 pokoje dla dzieci + sypialnia i garderoba i łazienka przy pralni... gdzieś to już słyszałam. Powiedz gdzie się budujesz i jak możesz to pokaż swój projekt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.09.2007 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Bardzo mi miło :) Tak mam na imię Ania.Niektórzy wołają na mnie Andzik więc postanowiłam taki nick mieć. Tym bardziej, że tak końcówka to tez moje nazwisko Dostałam je w prezencie ślubnym..... . Mój domek jest projektem indywidualnym. Podpatrzyłam dużo z Karminy z pracowni Archipelag.Z tym ,że kuchnie mam zamkniętą i wykusz jest przesunięty do pokoju dziennego.Mieszkam ok 15 km od kalisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.09.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 walczcie walczcie i budujcie, stawiajcie, wznoscie - byle do przodu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 09.09.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Andzik pochwal się tym swoim projektem!!! A czasy stanu surowego to ja juz wspominam z rożewniem, wykończeniówka jednak wykańcza. Trzymam kciuki i byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.09.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 A pewnie,że się pochwalę ale najpierw muszę nauczyć się wstawiać linki i fotki .Puki co zapraszam na stronę http://www.archipelag.pl projekt Karmina. Dom wizualnie podobny. Kuchnie będę miała zamkniętą i wykusz został przesunięty do pokoju dziennego. Zamiast garażu -pokój. Kotłownia będzie większa. Jak murarz przywiezie mi projekt to postaram się cos wkleić. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 09.09.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ładny, ładny, czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 11.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Wklejam link, gdzie jest bardzo dużo informacji na temat wklejania zdjęć, a w nagrodę proszę o zdjęcia http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921&postdays=0&postorder=asc&start=0 Pozdrawiam Meggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 11.09.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Bardzo dziekuję za pomoc . Zabieram sie za studiowanie.Mam nadzieję ,że się nauczę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 12.09.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 nie ten adres skopiowałaś trzeba ten co pisze bezpośredni link do zdjęcia czyli:http://images21.fotosik.pl/413/b4e553af8d5289ffmed.jpgi wkleić go między a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 13.09.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Cześć Andzik! A nie mówiłam? Idziemy łeb w łeb Fajne masz smyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.09.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ale fajnie, budowa jak ta lala pozdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.09.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ale fajnie, budowa jak ta lala pozdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 14.09.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Andzik pytałaś o moje bloczki fundamentowe. Nie wiem czy Cię usatysfakcjonuje moja odpowiedź, bo wiem tylko, że to są bloczki montażowe, szerokość 24cm, wysokość ok.13cm, nie wiem jak z długością. Poza tym są prawie pełne, mają tylko 2 otwory w środku - na wylot. Nie wiem jaka firma. Aha, bloczki porządne, równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts