kolakao 08.05.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 chyba wlasnie zalozylam komentarze do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 08.05.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Jaki to projekt, bardzo mi sie podoba. Cały układ domu jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.05.2007 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 to nasz projekt - przejrzelismy tysiace projektow i stworzylismy wlasnie cos takiego - to efekt mieszkania tez w roznych miejscach przez pare ladnych lat gdzie zawsze cos podpatrywalismy co nam sie podobalo - no i tak wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.05.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Oooo...komentarze ...fajniście . Projekt bardzo ciekawy, no i parterówka...która na naszej działce nie mogła zaistnieć ... Fajne fotki wkleiłaś, ta z kominkiem ...rewelka . Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 09.05.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Napisz coś na temat wielkości domu, jaki metraż ma kuchnia, salon i łazienka przy sypialni. To chyba najważniejsze pomieszczenia w domu. Jak duża jest Wasza działka?"Niech się mury pną do góry"Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.05.2007 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 no milutko z komentarzami - przynajmniej ktos to czyta - bardzo mi milo - parterowka nam sie zawsze marzyla - wczesniej na poprzedniej dzialce kupilismy pietrowy z muratora - ale to nie bylo to - parterowy, niziutki, zadnych schodow!!!!!!!!!!!!!!!!! - O TO NAM CHODZILO!!!! I OBY NAM WYSZLO !!!! - JA Z TYCH SCEPTYKOW JESTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.05.2007 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Chyba sie jednak pomylilam - nikt nie chce komentowac - pewnie dlatego ze nie ma czego - no co prawda to prawda - ale jeszce poczekam Pozdrawiam w takim razie!! monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 18.05.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witampiękną macie tą działeczkę .A co to za grzybek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.05.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 witam jak mi milo - wreszcie sie ktos o cos zapytal, a juz stracilam nadzieje dziekujemy bardzo dzialeczka jest rzeczywiscie cudna - nie chwalac sie urzekla mnie od pierwszego razu a to chyba podgrzybek - duzy ale z robalami ale wyrosl piekny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 22.05.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ekstra projekt,funkcjonalny (ustawny) z odpowiednim garażem (nam niestety szerokość działki nie pozwoliła na wybór podobnego domu) Powodzenia M! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 22.05.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 witam dziekujemy bardzo - projekt dlugo obmyslany ze tak powiem, a garaz w pierwotnej wersji mial byc na dwa samochody obok siebie ale nie wyszlo wlasnie zracji szerokosci dzialki u was juz praca pelna para widze, u nas jeszce troche pozdrawiam i byle tak dalej !! monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 01.06.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 a wczorak szukajac klinkieru na obmurowanie naszego domku na stronie firmowej znalazlam cos takiego dokladnie tak kolorysycznie ma wygladac nasz domek - wiadomo nie ten rozmiar co na zdjeciu, ale dokladnie z klinkierem ktory kupilam SIENA NOVA i takim samym kolorem dachu i okien chyba to wszystko wyglada ladnie Witam Jak wklejasz moje zdjęcie z mojego dziennika budowy, to napisz chociaż skąd pochodzi a nie jakieś bzdury o stronie producenta klinkieru ok ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2007 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 zabij mnie ale naprawde nie zrobilam tego celowo , wczoraj wieczorem zastanawialam sie skad mam to zdjecie i wydawalo mi sie ze jak szukalam klinkieru na ich stronie to go stamtad skopiowalam - przepraszam zapomnialam - co bym miala zyskac klamiac - bez sensu - pewnie ze tearz napisze w dzienniku ze to skopiiowane od ciebie - teraz mi to uzmyslowiles - raz jeszce przepraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 01.06.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Spoko, w takim razie ja też przepraszam za ostry ton. Powodzenia z budową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2007 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 naprawde bylo mi glupio i lyso - uwierz - jak przeczytalam posta od ciebie - mam nadzieje ze wszystko ok pozdrawiam rowniez ja bym chyba tez tak zaatakowala jak bym zobaczyla swoje zdjecie rowniez zycze powodzenia kolakao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 05.07.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 cześć "Znalazłam" Cię dzisiaj na grupie radomskiej. Przeczytałam dziennik - sprawnie domek powstaje. Zainteresowała mnie wzmianka o roletach zewnętrznych. Tylko kilka pytań gdzie zamawiałaś? jaka cena za m2? czy cena za wszystkie rolety jest zbliżona do ceny okien? rolety będą z silnikami? Bardzo proszę napisz DUŻO tzn wszystko co wiesz o roletach. pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.07.2007 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 zamawialam w w metrolu - cena byla najbardziej korzystna dla nas, nie wiem ile za m2 smieszne nie? ale nie wiem poniewaz wszedzie do wyceny podawalam ilosc i wielkosc okien i interesowala mnie ostateczna cena a nie za metr; nie wiem jeszcze beda mnie kosztowac okna ale mysle ze za okna zaplace ciut wiecej, nie zamawialam z silnikiem wole recznie jak na razie zalezalo nam na na skrzynkach roletowych styropianowych -nie wiem na jakich inf ci jeszcze zalezy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 06.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 W metrolu byłam już po wycenę. Pan obliczył chyba całość na 7200 więc do zapłacenia 6800 + dopłata za kolor złoty dąb 10% lub 15 % pan dokładnie nie wiedział ile - tym mnie rozbił. Sprawiał wrażenie , że nigdy w życiu nie przyjmował zamówienia na rolety w kol innym niż biały i brąz.W stryjeksie np nie biorą dopłaty za kolor złoty dąb, ale aktualnie nie przyjmują zamówień.W verteksie na Starym Mieście -drogo i bez montażu. Brałaś jeszcze w jakiejś firmie wycenę?Ja chcę zamontować silnik do rolety tylko na okno tarasowe. Właściwie już możemy montować okna , a przez te rolety sprawa się przeeeciąga. Okna PCV z szybą p4 mam zamówione na Czachowskiego -całość 8700.W porównaniu do okien to rolety są bardzo drogie. Macie już wykonawcę do dachówki? Podobno za dach powierzchnia ok 220 m2 położenie dachówki, obróbki blacharskie i montaż jednego okna dachowego -cena 10 tys jest bardzo dobra. Jeszcze w tym montaż rynien. To info od znajomych. Też chcemy się w tym roku wprowadzić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.07.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 o jak fajnie:) mnie w metrolu obslugiwala pani ale wszystko mi obliczyla: za rolety zaplacilismy 8150zl w kolorze zloty dab no i montaz w cenie z rygielkami antywlamaniowymi , w stryjeksie tez bylam ale tam mi wyszlo drogo, jeszcze bylam w taparelli na sienkiewicza ale tam nie maja styropianowych skrzynek tylko jakies inne no i tak podali mi cene 7000 ale nie te skrzynki co chcielismy, jeszce u jkaiego prywaciarza na traugutta, no i ostatnio widzialam ze robi tez ktos na lakowej - mozecie sprawdzic bo tam nie bylam, jest jeszcze firma ostatnio widzialam ze reklamuja sie ze tez robia kurcze na ulicy przy ktorej stoi ten duzy kosciol ktory wyglada jak tulipan -niedokonczony jeszce - na ulicy laczacej struga z zeromskiego - ja nie z radomia i mam problemy z ulicami ale mam nadzieje ze wiecie o ktora chodzi no wlasnie po wycene na czachowskeigo tez mialam jechac - wiele osob tam zamawia; mi szwagier mowil jeszce o jakichs oknach gdzies niedaleko ul.mokrej musze jeszcze zapytac - zobacze co do dachowki - to gosciu nam robi wszystko od fundamentow po polozenie dachowki wiec sie tym nie zajmuje ale pan na okulickiego z dach-komplexu proponowal mi ostatnio dekarza za 12-14zl od metra sprawdzonego - cena do dogadania a wy co dziennika nie prowdadzicie - gdzie sie budujecie?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 08.07.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 cześćDziennika nie prowadzimy.Budujemy na Halinowie ok 300 m od Kieleckiej.Chyba się "przeproszę" z tymi roletami na Klejowej metrol i pojadę tam jeszcze raz. Może się dogadamy.W trakcie budowy naszego domku (aktualnie prawie przykryty, ale.. papą, dachówka podobno- wrzesień) korzystaliśmy z "fachowców" z Anonsów.Każdy z nich okazał się porażką. Nawet koparkowy wzięty "na godziny" -miał rewelacyjnie niską wydajność pracy. Widzę, że jeszcze nie masz dachu. Rzeczy do więźby typu gwoździe, śrubki i in kupowałam na Młodzianowskiej przy przejeździe kolejowym-brymorex. Gwoździe taniej ok 50 % w porównaniu do okolicznego składu bydowlanego, a inne rzeczy ok 20-30.Podobne ceny też są w jakiejś hurtowni na Tartacznej wjazd od Wierzbickiej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts