Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj Kolakao, widzę że cięzki dzionek za Tobą! Przykro mi z powodu córci ale jak o się zawsze mówiło- do wesela się zagoi :wink: - i tak jak pisała Mayland, pewnie o tym za jakiś czas kompletnie zapomni !

Super, ze z tym piaskiem się udało- tacy ludzie wokół to skarb :D Miło słyszeć, że takich się jeszcze spotyka ! :D Bezinteresownych i chętnych do pomocy.

I nie bądź taka akuratna- po to jest to forum, zeby się można bylo "wypisać"! Niekoniecznie tylko na temat budowania :wink: :roll: :lol:

No panowie zadzwonili wlsnie ze wchodza na dzialke i beda zaczynac robote - no moze juz niedlugo bede miala dach hip hip hura!!!

Tylko ta pogoda cos zaczyna kustykac !!!

Dziewczyny zaklinamy, odprawiamy tance bo nie dokonczymy tych naszych domow - a kysz a kysz!!!!

No extra ! :D

U mnie niestety zaklinanie juz na nic się zdało :-? :cry: :cry: :( :( Pada deszcz. I nawet mi się nie chce dzwonić do mojego KRB czy wogóle są na działce ... :(

ups - jak pada u ciebie to i do nas dojdzie - no nie to nie po naszej mysli!!!!

No fakt, kompletnie nie po naszej myśli :( :evil: :evil:

Ale moze uda mi się zatrzymać ten deszcz na zachodzie :x - po co ma jeszcze psuć i Twoje plany ??!!

Trzymaj ten deszcz, trzymaj :lol: Może nie mamy słońca ale jest ciepło i można pracować. Ja dziś w samej bluzeczce do pracy przyszłam :o :lol:

Ale moze uda mi się zatrzymać ten deszcz na zachodzie :x - po co ma jeszcze psuć i Twoje plany ??!!

Trzymaj ten deszcz, trzymaj :lol: Może nie mamy słońca ale jest ciepło i można pracować. Ja dziś w samej bluzeczce do pracy przyszłam :o :lol:

Puściłam ten brzydki deszcz, bo dziś i u nas słońce jest :D ale pokierowałam go w inne rejony Polski - może na płn - wsch :wink: :wink:

No to jednak cosik tam się dzieje, na tym Twoim dachu :D

No i co z tym aparatem??? :evil: :wink: Gdzie zdjęcia ??!! :o :o :wink:

No Reyzel mam lenia i nie chce mi sie jechac do mojego szwagra po aparat moje lenistwo jest usprawiedliwione bo musze jechac na drugi koniec miasta!!!!!!!! Prosze o wyrozumialosc!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

A dach ma sie coraz lepiej, jest nad calym domem polozona folia - dzisaj robia dalej - no deszcz jak na razie nie pada - wczoraj wieczorem dawal jakies popisy ale na popisach sie skonczylo :wink: :lol:

pozdrawiam

Mayland kurcze ja dzisija z rana musialam w kurtce isc - ja zmarzluch jakis jestem czy co - podeslij tego slonca i do nas troche w koncu blisko i mogloby i u mnie zawitac!!!!!!!!! :cry: :cry: :evil:

Witaj -do napisania kilku słów zainspirował mnie twój podpis na dole. Domyślam sie, ze chodzi o grudzień tego roku? :) . Macie podobne plany jak my-my tez planujemy wejść na święta BN. Wszystko robimy żeby nasze marzenie sie ziściło :) .Teraz zaczął sie dość trudny etap wykończeniówki. Niektórych spraw sie nie da przeskoczyć -tak jak schnięcie posadzek-muszą schnąc te 28 dni i siup. Ja od samego początku naszej budowy byłam naszpikowana optymizmem- to bardzo pomaga. Myślę,ze jak bardzo czegoś chcecie to sie WAM to uda.

PS Gratuluję pięknych córeczek. Trzymam za Was kciuki :D

Witaj -do napisania kilku słów zainspirował mnie twój podpis na dole. Domyślam sie, ze chodzi o grudzień tego roku? :) . Macie podobne plany jak my-my tez planujemy wejść na święta BN. Wszystko robimy żeby nasze marzenie sie ziściło :) .Teraz zaczął sie dość trudny etap wykończeniówki. Niektórych spraw sie nie da przeskoczyć -tak jak schnięcie posadzek-muszą schnąc te 28 dni i siup. Ja od samego początku naszej budowy byłam naszpikowana optymizmem- to bardzo pomaga. Myślę,ze jak bardzo czegoś chcecie to sie WAM to uda.

PS Gratuluję pięknych córeczek. Trzymam za Was kciuki :D

Witaj Lucyna1 - no staram sie jak moge zeby termin sie ziscil :roll: :roll: :roll: - zbil mnie z tropu pan w energetyce ale moze jakos da sie zalatwic wczesniej - zobaczymy - jestem w stanie zrobic prawie wszystko dla tego pradu :lol: :lol: - ja przyszly tydzien bede miala bardzo zapelniony - pare ekip na raz - no zobaczymy jak to wyjdzie :o :roll: - ale jak na razie trzymam sie mysli ze na swieta sie wprowadzam - juz nawet wyobrazam sobie gdzie bedzie stala choinka :lol: :lol: - bedzie wielka i nie bedzie wreszcie przeszkadzac bo bedzie miejsce!!!!!!

Ja rowniez zycze wam przeprowadzki - moze zlozymy sobie zyczenia swiateczne juz z naszych domow :D :D :D - pozdrawiam