kolakao 01.10.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Bo ja taka akuratna musze byc -az sie czasami niedobrze robiz tej mojej akuratnosci robi - mamy psa ktory sie caly czas do wszystkich lasi - moj malz powiedzial kiedys ze ja taka Funia jestem - czasami niecierpie tego u siebie!!!!!!! ale tak juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Oj Kolakao, widzę że cięzki dzionek za Tobą! Przykro mi z powodu córci ale jak o się zawsze mówiło- do wesela się zagoi - i tak jak pisała Mayland, pewnie o tym za jakiś czas kompletnie zapomni ! Super, ze z tym piaskiem się udało- tacy ludzie wokół to skarb Miło słyszeć, że takich się jeszcze spotyka ! Bezinteresownych i chętnych do pomocy. I nie bądź taka akuratna- po to jest to forum, zeby się można bylo "wypisać"! Niekoniecznie tylko na temat budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 A może ten znajomy leci na naszą kolakao? A jesli to ukryty podryw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.10.2007 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 huehuehueuehuehuhe dobre - no to samo powiedzial do mnie moj malz wczoraj na skypie - e dziewczyny a jak naprawde - heuhueheuhuehueh nie on jest poprostu taki dobry czlowiek !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paullina 02.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam !!! Fajny domek też się do niego przymierzałam ale warunki zabudowy mi nie pozwoliły na taki projekt.Też czekam na Panów od dachu, głowa do góry myślę, że pogoda nam dopisze. Zyczę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 02.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 huehuehueuehuehuhe dobre - no to samo powiedzial do mnie moj malz wczoraj na skypie - e dziewczyny a jak naprawde - heuhueheuhuehueh nie on jest poprostu taki dobry czlowiek !!!!! Dobre ... grunt to wierzyć w czyjeś TYLKO dobre zamiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 02.10.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No panowie zadzwonili wlsnie ze wchodza na dzialke i beda zaczynac robote - no moze juz niedlugo bede miala dach hip hip hura!!! Tylko ta pogoda cos zaczyna kustykac !!! Dziewczyny zaklinamy, odprawiamy tance bo nie dokonczymy tych naszych domow - a kysz a kysz!!!! No extra ! U mnie niestety zaklinanie juz na nic się zdało Pada deszcz. I nawet mi się nie chce dzwonić do mojego KRB czy wogóle są na działce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.10.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 ups - jak pada u ciebie to i do nas dojdzie - no nie to nie po naszej mysli!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 02.10.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 ups - jak pada u ciebie to i do nas dojdzie - no nie to nie po naszej mysli!!!! No fakt, kompletnie nie po naszej myśli Ale moze uda mi się zatrzymać ten deszcz na zachodzie - po co ma jeszcze psuć i Twoje plany ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anitka_radomianka 02.10.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Hejka bardzo fajne drzwi wejściowe, czy możesz dać namiar gdzie ja zamawiałaś? Pozdrawiam i życze rychłej wprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.10.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 No to jednak cosik tam się dzieje, na tym Twoim dachu No i co z tym aparatem??? Gdzie zdjęcia ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 ups - jak pada u ciebie to i do nas dojdzie - no nie to nie po naszej mysli!!!! No fakt, kompletnie nie po naszej myśli Ale moze uda mi się zatrzymać ten deszcz na zachodzie - po co ma jeszcze psuć i Twoje plany ??!! Trzymaj ten deszcz, trzymaj Może nie mamy słońca ale jest ciepło i można pracować. Ja dziś w samej bluzeczce do pracy przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.10.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 ups - jak pada u ciebie to i do nas dojdzie - no nie to nie po naszej mysli!!!! No fakt, kompletnie nie po naszej myśli Ale moze uda mi się zatrzymać ten deszcz na zachodzie - po co ma jeszcze psuć i Twoje plany ??!! Trzymaj ten deszcz, trzymaj Może nie mamy słońca ale jest ciepło i można pracować. Ja dziś w samej bluzeczce do pracy przyszłam Puściłam ten brzydki deszcz, bo dziś i u nas słońce jest ale pokierowałam go w inne rejony Polski - może na płn - wsch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.10.2007 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Hejka bardzo fajne drzwi wejściowe, czy możesz dać namiar gdzie ja zamawiałaś? Pozdrawiam i życze rychłej wprowadzki. witam radomianke!!!!! prosze namiar na drzwi http://www.stobrawa.pl no i trzeba sie uzbroic w cierpliwosc!!!!!!!! czas oczekiwania ok 7 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.10.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 No to jednak cosik tam się dzieje, na tym Twoim dachu No i co z tym aparatem??? Gdzie zdjęcia ??!! No Reyzel mam lenia i nie chce mi sie jechac do mojego szwagra po aparat moje lenistwo jest usprawiedliwione bo musze jechac na drugi koniec miasta!!!!!!!! Prosze o wyrozumialosc!!!!!!!!!! A dach ma sie coraz lepiej, jest nad calym domem polozona folia - dzisaj robia dalej - no deszcz jak na razie nie pada - wczoraj wieczorem dawal jakies popisy ale na popisach sie skonczylo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.10.2007 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 ups - jak pada u ciebie to i do nas dojdzie - no nie to nie po naszej mysli!!!! No fakt, kompletnie nie po naszej myśli Ale moze uda mi się zatrzymać ten deszcz na zachodzie - po co ma jeszcze psuć i Twoje plany ??!! Trzymaj ten deszcz, trzymaj Może nie mamy słońca ale jest ciepło i można pracować. Ja dziś w samej bluzeczce do pracy przyszłam Mayland kurcze ja dzisija z rana musialam w kurtce isc - ja zmarzluch jakis jestem czy co - podeslij tego slonca i do nas troche w koncu blisko i mogloby i u mnie zawitac!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Hmmmm o Boszzzze to mnie coś musiało w nocy zgrzać, ze mi tak ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.10.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ze tak powiem mam nadzieje ze ktos a nie cos - no ale zaczyna i u nas swiecic po troszeczku!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 04.10.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witaj -do napisania kilku słów zainspirował mnie twój podpis na dole. Domyślam sie, ze chodzi o grudzień tego roku? . Macie podobne plany jak my-my tez planujemy wejść na święta BN. Wszystko robimy żeby nasze marzenie sie ziściło .Teraz zaczął sie dość trudny etap wykończeniówki. Niektórych spraw sie nie da przeskoczyć -tak jak schnięcie posadzek-muszą schnąc te 28 dni i siup. Ja od samego początku naszej budowy byłam naszpikowana optymizmem- to bardzo pomaga. Myślę,ze jak bardzo czegoś chcecie to sie WAM to uda. PS Gratuluję pięknych córeczek. Trzymam za Was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.10.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witaj -do napisania kilku słów zainspirował mnie twój podpis na dole. Domyślam sie, ze chodzi o grudzień tego roku? . Macie podobne plany jak my-my tez planujemy wejść na święta BN. Wszystko robimy żeby nasze marzenie sie ziściło .Teraz zaczął sie dość trudny etap wykończeniówki. Niektórych spraw sie nie da przeskoczyć -tak jak schnięcie posadzek-muszą schnąc te 28 dni i siup. Ja od samego początku naszej budowy byłam naszpikowana optymizmem- to bardzo pomaga. Myślę,ze jak bardzo czegoś chcecie to sie WAM to uda. PS Gratuluję pięknych córeczek. Trzymam za Was kciuki Witaj Lucyna1 - no staram sie jak moge zeby termin sie ziscil - zbil mnie z tropu pan w energetyce ale moze jakos da sie zalatwic wczesniej - zobaczymy - jestem w stanie zrobic prawie wszystko dla tego pradu - ja przyszly tydzien bede miala bardzo zapelniony - pare ekip na raz - no zobaczymy jak to wyjdzie - ale jak na razie trzymam sie mysli ze na swieta sie wprowadzam - juz nawet wyobrazam sobie gdzie bedzie stala choinka - bedzie wielka i nie bedzie wreszcie przeszkadzac bo bedzie miejsce!!!!!! Ja rowniez zycze wam przeprowadzki - moze zlozymy sobie zyczenia swiateczne juz z naszych domow - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts