kaśka maciej 04.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 jestem w stanie zrobic prawie wszystko dla tego pradu wiesz, że prawie robi różnicę?? widziałam obraz całościowy domku, fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.10.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 no czesc kaska ja tego prawie bede sie jednak trzymac tak na wszelki wypadek - a wiesz wlasnie szukalam podobnego projektu na forum i znalazlam i tam ktos napisal ze to taka zwykla owczarnia - - no co prawda to prawda ale mi sie naprawde podoba - moze troche za dlugi jest ale nie dalo sie inaczej!@! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.10.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No kasienko a tak w ogole to zaczelas piata strone - sie nazbieralo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 no czesc kaska ja tego prawie bede sie jednak trzymac tak na wszelki wypadek - a wiesz wlasnie szukalam podobnego projektu na forum i znalazlam i tam ktos napisal ze to taka zwykla owczarnia - - no co prawda to prawda ale mi sie naprawde podoba - moze troche za dlugi jest ale nie dalo sie inaczej!@! a olej gościa wam ma się podobać i już ja z kolei usłyszałam, że nasza dachówka to taki "borcuch", ptak przeleci, nasra i będzię widac i ogólnie jest brzydka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 04.10.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witaj KOLAKAO-powiem Ci ze Twoja wyobraźnia jest twórcza podobnie jak moja.J a tez już znalazłam miejsce na choinkę, nawet serwetki na wigilijny stół już sa wybrane w tonacji pozostałych dodatków. Jeśli chodzi o prąd, to my termin przyłączenia mamy na marzec 2008r. Póki co to będziemy działać na prowizorce ,na taryfie budowlanej. Co prawda ciut drożej ale przynajmniej zakład energetyczny nie stanie mi na drodze do moich marzeń . Musimy sie nawzajem dopingować-będzie nam lżej. Zobaczysz jeszcze sobie będziemy składać życzenia świąteczne ze swoich domeczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.10.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No olalam a jakze - mi sie podoba i juz - nawet ostatnio malza wujek wypowiedzial sie na temat naszego domu i co uslyszalam - bunkier, nie ma schodow na gore - be , nie ma uzytkowego poddasza - be, grafitowa dachowka- be, brame ktora zamowilam - brzydko wykonana, kurcze wiecej grzechow naszego domu nie pamietam, ale zwisa mi to i powiewa - a jeszcze zima nawije mi sniegu po same okna - powinno byc na wysokim podpiwniczeniu - no pojechal poprostu ! Ale moj malz powiedzial ze specjalnie dla niego gdzies z boku wylozymy sciane pobitymi talerzami i lustrami - huehuehuehue pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 kolakao skoro Ty masz owczarnię a ja stodołę to nic, tylko powinnyśmy się dogadać i o dopłaty dla rolników z Unii wystapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ale moj malz powiedzial ze specjalnie dla niego gdzies z boku wylozymy sciane pobitymi talerzami i lustrami - huehuehuehue pozdrawiam genialne a dachówkę też mamy grafitową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.10.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Jeśli chodzi o prąd, to my termin przyłączenia mamy na marzec 2008r. Póki co to będziemy działać na prowizorce ,na taryfie budowlanej. ja nawet nie mam prowizorki bud prad ciagniemy od sasiada, dobrze ze to znajomy rodziny to nie ma problemu - ale jest pociagniety zwyklym przedluzaczem wiec pare urzadzen na raz podpiete i zarowka swieci jakby ledwo dyszala - ale jak bedzie trzeba pociagniemy gruby kabel i tez bedziemy tam mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.10.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 genialne a dachówkę też mamy grafitową Piekny kolor prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.10.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 kolakao skoro Ty masz owczarnię a ja stodołę to nic, tylko powinnyśmy się dogadać i o dopłaty dla rolników z Unii wystapić no popatrz jakie genialne - jeszcze nam beda zazdroscic ze sobie takie budynki na inwentarz i plody rolne pobudowalysmy - jak juz dostaniemy ta dotacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 hehe... ale sobie naużywałyście dziewczyny Ale co prawda - to prawda. Każdy buduje dom, który jemu samemu się podoba i nie jest ani troszkę wazne co mówią inni ! To nie ich marzenia się spełniają! Takich malkontentów, jak Twój wujek Kolakao wszędzie wielu się znajdzie ale sądze, że to najzwyczajniej w świecie zawiść No i ciemna ( moja prawie czarna ) dachówka jest jak najbardziej ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.10.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Fiu, fiu, fiu Okna, dzrzwi, czy nawet sama klamka Moja droga, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.10.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 kasia kurcze naprawde te drzwi to wg mnie pomylka - ale ogolnie jakos idzie do przodu - jestem jakos spokojna - jutro ide podpisywac umowe z energetyka i czekam na prad - zobaczymy jak bedzie dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Szczerze mówiąc to ja też byłabym przerażona tą klamką To powazny zakup, dosć kosztowny na dodatek. Ma chronić nasz dom, wszystko co mamy. Pewnei doszłyby Ci koszty za montaż tej klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.10.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Szczerze mówiąc to ja też byłabym przerażona tą klamką To powazny zakup, dosć kosztowny na dodatek. Ma chronić nasz dom, wszystko co mamy. Pewnei doszłyby Ci koszty za montaż tej klamki wiesz mayland nawet nie chodzi o koszt montazu klamki ale kurcze drzwi reklamowane jako super bezpieczne nie moga miec montowanych tak klamek - no i przyslali mi do zamontowania wkladki gerdy na zwykly klucz ktory mozna dorobic w kazdym punkcie - moze i sa ladnie wykonane ale jezeli chodzi o zabezpieczenia anty..... sa wg mnie do bani i tutaj dalam d.... na calej linii bo pytalam forumowiczow i niby bylo ok ale te klamki ktore do mnie przyszly po prostu mnie przerazily - i zreztgnuje z nich i wole stracic 300zl zaliczki niz dostac takie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.10.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Wlasciwie predzej weszliby nam przez okna balkonowe niz silowali sie z dzwiami antywlamaniowymi ale ta klamka mnie rozbila ze zrubami na wierzchu- nie no kiszka na calego !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.10.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Kolakao ja a propos tej rewelkacyjnej klameczki .... Jeśli o takim "incydencie" nie było mowy w ofrecie ( że będziesz coś musiała sama montować, że cosik Ci przyślą oddzielnie ) to możesz zarządać zwrotu tej zaliczki - oni nie wywiązali się/ złamali warunki umowy, jaką z nimi zawarłaś podpisując zamówienie. A tak poza tą klameczką - miło spojrzeć, jak już zarys dachu widać Ps. Śliczne te Twoje gwiazdeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Ja też uważam, że dziewczyny sie udały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 08.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 cześć Monika My też mielismy "dowcip" z klamką od drzwi zewn. Drzwi firmy Stolpaw, zamontowane chyba sierpień 2007, cena ok 3tys. Klamka co prawda była z montażem , ale atrakcje też były. Dają do tych drzwi jakieś klamki podobno włoskie ale na 100% arcybadziew. Po ok 2 tygodniach od montażu drzwi klameczka popsuła się w ten sposób, że nie mogliśmy wejść do domu. Na szczęście zapomniałam zamknąć okno. Musze to zareklamować, ale po obsłudze przez pania z oknobud przytyk na ul lubelskiej ...odkładam to "na potem". Kupiłam dobrą klamkę za ok 200 zł, ale ta pierwsza poodbijała ślady na drzwiach i ta nowa tego nie zasłaniała. Musiałam oddać. aktualnie mamy klamkę z posocjalistycznych drzwi z bloku , ale chociaż działa. Monika najlepiej spytaj u sprzedawcy po co Ci przysłali jeden element drzwi? skoro zamawiałaś całość. odnośnie rolet W końcu zamówiłam na klejowej , ale nie na wszystkie okna. Montaż w tym tygodniu. Ściągnęłam "odrobikę" od Ciebie i na garażowym robimy kratę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts