mayland 08.10.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Kolakao poratuj mnie, dobra kobieto namiarem na ekipę do ocieplenia domu przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.10.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Kolakao poratuj mnie, dobra kobieto namiarem na ekipę do ocieplenia domu przed zimą Slonce dam ci namiar na moja ekpie ktora bedzie mi robila tynki od poniedzialku i beda tez robic u mnie docieplenie domu prawdopodobnie!!!!!! Wzielam ich z anonsow ale dali namiar na pare domow gdzie robili i bylo ok !!! Zadzwon moze cos z tego wyjdzie , pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dzieuje za namiary. Jutro zadzwonię. Obawiam się jednak, ze za późno juz na ocieplenie domu Trudno, zrobimy to na wiosne jak teraz nie wypali. Będziemy dogrzewać koimnkiem i może nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.10.2007 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Kolakao ja a propos tej rewelkacyjnej klameczki .... Jeśli o takim "incydencie" nie było mowy w ofrecie ( że będziesz coś musiała sama montować, że cosik Ci przyślą oddzielnie ) to możesz zarządać zwrotu tej zaliczki - oni nie wywiązali się/ złamali warunki umowy, jaką z nimi zawarłaś podpisując zamówienie. A tak poza tą klameczką - miło spojrzeć, jak już zarys dachu widać Ps. Śliczne te Twoje gwiazdeczki Zastanawiam sie jeszcze co zrobic z tymi drzwiami jak na razie nic nie wymyslilismy - moze w srode pojedziemy na bartycka i tam cos wymyslimy, dach jakos sie pnie do gory a raczej w sile rosnie, no i dziekuje za te pozytywy dla moich gwiazd - no w koncu niedaleko pada jablko od jabloni - jakos sie musze dowartosciowac nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 czytając wątek z klamką ''lekko ''się zdziwiłam.... pewnie teraz w częściach drzwi przyślą ... tym co mówią inni o Waszym domku to się nie przejmuj, my jeszcze dobrze fundamentów nie skończyliśmy a już słyszę,od sąsiadów '' po co wam taki duży dom?'' a inny to mnie na maksa wkurzył bo zaczepił najbliższą sąsiadkę z pretensjami dlaczego podpisała nam zgodę na budowę?Bo budujemy się blisko jej granicy. a sam mieszka kilometr od mojej budowy. A dziewczynki masz bardzo ładne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Kolakao ja a propos tej rewelkacyjnej klameczki .... Jeśli o takim "incydencie" nie było mowy w ofrecie ( że będziesz coś musiała sama montować, że cosik Ci przyślą oddzielnie ) to możesz zarządać zwrotu tej zaliczki - oni nie wywiązali się/ złamali warunki umowy, jaką z nimi zawarłaś podpisując zamówienie. A tak poza tą klameczką - miło spojrzeć, jak już zarys dachu widać Ps. Śliczne te Twoje gwiazdeczki Zastanawiam sie jeszcze co zrobic z tymi drzwiami jak na razie nic nie wymyslilismy - moze w srode pojedziemy na bartycka i tam cos wymyslimy, dach jakos sie pnie do gory a raczej w sile rosnie, no i dziekuje za te pozytywy dla moich gwiazd - no w koncu niedaleko pada jablko od jabloni - jakos sie musze dowartosciowac nie No wiesz, o Tobie nikt nie ma odwagi tak pisać A to, że gwiazdeczki po mamusi takie śliczne są , to przecież wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Bylam dzisiaj u Urzedowskiego na obroncow drzwi zew maja piekne ale takie jak mi sie podobaja maja tylko debowe i ogolnie wycenili mi je na ok 6tys - no i okres oczekiwania oczywiscie ok 12 tyg - no niestety nie dla psa kielbasa Kolakao skąd ja to znam ... zawsze dziwnym trafem sposoba mi się zawsze to co okazuje się być najdroższe... No i niestety zazwyczaj potem trzeba korygować to co się bardzo podoba na to co się ma w zasięgu kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.10.2007 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No dokladnie tak jest z tymi drogimi rzeczami nawet jak ostatnio chcialam sobie kupic torebke - obejrzalam sobie wszystkie i mowie: ta, a pani do mnie ale prosze pani ta torebkakosztuje 300zl czy dalej chce ja pani zobaczyc - no poczulam sie jak julia roberts w pretty women!!!!!!!!!! No tak to juz jest - ale co tam nie stac mnie na torebke za 300 ale doloze do tego 700 i bede miala piekne dzwi wewnetrzne - heuhueheuheuheuheu - wprawdzie jedna sztuke ale doloze jeszcze troche i bede miala caly komplet huehuheueuheuheuheu - no dobra koncze te moje wywody!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.10.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 czytając wątek z klamką ''lekko ''się zdziwiłam.... pewnie teraz w częściach drzwi przyślą ... tym co mówią inni o Waszym domku to się nie przejmuj, my jeszcze dobrze fundamentów nie skończyliśmy a już słyszę,od sąsiadów '' po co wam taki duży dom?'' a inny to mnie na maksa wkurzył bo zaczepił najbliższą sąsiadkę z pretensjami dlaczego podpisała nam zgodę na budowę?Bo budujemy się blisko jej granicy. a sam mieszka kilometr od mojej budowy. A dziewczynki masz bardzo ładne pozdrawiam Andzik ja mialam tez niezle - ostatnio przyszedl do mnie sasiad(ten ktory chcial od nas kase za podlaczenie sie do jego slupa) i mowi ze mu plyta przed wjazdem popekala -i ze to niby nasza wina - chory jakis - aut tam jezdzi od groma a ten do nas przylazl - no niechby trafil na mnie!!! Taka menda czepliwa, nie dostal kasy za prad bo w koncu ciagnelismy od drugiego sasiada ktory nawet pozwolil sobie wpisac do KW zapis dla energetyki, to teraz sie czepia ze mu plyta popekala i jeszcze zaczal gadke ze jak sobie myslimy ze w jeden sezon postawimy dom to mozemy podskaiwac - mowie ci nie wiadomo o co facetowi chodzi - chyba go zazdrosc zzera - no nie wiem co jest grane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No dokladnie tak jest z tymi drogimi rzeczami nawet jak ostatnio chcialam sobie kupic torebke - obejrzalam sobie wszystkie i mowie: ta, a pani do mnie ale prosze pani ta torebkakosztuje 300zl czy dalej chce ja pani zobaczyc - no poczulam sie jak julia roberts w pretty women!!!!!!!!!! No tak to juz jest - ale co tam nie stac mnie na torebke za 300 ale doloze do tego 700 i bede miala piekne dzwi wewnetrzne - heuhueheuheuheuheu - wprawdzie jedna sztuke ale doloze jeszcze troche i bede miala caly komplet huehuheueuheuheuheu - no dobra koncze te moje wywody!!! pozdrawiam Co za babsztyl w tym sklepie Cię obsługiwał No i fakt... teraz wiekszość wydatków przelicza się na to co może być z te pieniążki w nowym domu Choć mi rozsądku- niestety często - brakuje... Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.10.2007 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No dokladnie tak jest z tymi drogimi rzeczami nawet jak ostatnio chcialam sobie kupic torebke - obejrzalam sobie wszystkie i mowie: ta, a pani do mnie ale prosze pani ta torebkakosztuje 300zl czy dalej chce ja pani zobaczyc - no poczulam sie jak julia roberts w pretty women!!!!!!!!!! No tak to juz jest - ale co tam nie stac mnie na torebke za 300 ale doloze do tego 700 i bede miala piekne dzwi wewnetrzne - heuhueheuheuheuheu - wprawdzie jedna sztuke ale doloze jeszcze troche i bede miala caly komplet huehuheueuheuheuheu - no dobra koncze te moje wywody!!! pozdrawiam Co za babsztyl w tym sklepie Cię obsługiwał No i fakt... teraz wiekszość wydatków przelicza się na to co może być z te pieniążki w nowym domu Choć mi rozsądku- niestety często - brakuje... Pozdrawiam serdecznie! No chyba nie wygladalam na taka co moglaby wydac tyle pieniedzy na torebke - w kazdym razie w ogole sie tym nie przejelam a nawet smiac mi sie chcialo - bo mi to lotto nie musze tak szykownie wygladac!!! huehuehuehue Reyzel nie przejmuj sie mi tez brakuje - nie jestes sama!!!! to taka nasza kobieca przypadlosc!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.10.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja ostatnio pękłam Zaszalałam i kupiłam jeansy Lee Biorąc pod uwagę fakt, że ich z tyłka prawie nie zdejmuję nie żałuję zakupu Moja kolezanka znów przeliczała wszsytko na... klamki Il eto klamek kupi za to czy tamto Ciekawe na co ja będę przeliczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja ostatnio pękłam Zaszalałam i kupiłam jeansy Lee Biorąc pod uwagę fakt, że ich z tyłka prawie nie zdejmuję nie żałuję zakupu Moja kolezanka znów przeliczała wszsytko na... klamki Il eto klamek kupi za to czy tamto Ciekawe na co ja będę przeliczać Pewnie każdy z nas przejdzie taki etap Choć powiem szczerze, że z mężem obiecaliśmy sobie, że budujemy się tylko i wyłącznie pod warunkiem, że nie "zabierzemy" sobie wszystkiego i dom nie powstanie tylko i wyłącznie poprzez ciągłe wyrzeczenia Życie jest zbyt krótkie żeby sobie wszystkiego odmawiać = kosztem czegoś. Wybudować się zdązymy- najwyżej nie zrobię sobie marmurowych podłóg ( hueueue nawet mi się nie podobają ) i tym podobnych ale np. na wakacje zawsze pojadę. Ale to są kompromisy a nie wyrzeczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.10.2007 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Tak to jest babeczki z naszymi domami i budowaniem - ja tez jakos strasznie nie mam takiego czegos ze nie moge bo przeciez buduje dom - ale sklamalabym jakbym nie powiedziala ze nie mysle o tym ze jak sobie kupie cos fajnego i drozszego to nie mam malych wyrzutow ale na szczescie moj jacek podchodzi do tego w bardzo fajny sposob i mowie a co tam kupuj wliczymy w koszty budowy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Tak to jest babeczki z naszymi domami i budowaniem - ja tez jakos strasznie nie mam takiego czegos ze nie moge bo przeciez buduje dom - ale sklamalabym jakbym nie powiedziala ze nie mysle o tym ze jak sobie kupie cos fajnego i drozszego to nie mam malych wyrzutow ale na szczescie moj jacek podchodzi do tego w bardzo fajny sposob i mowie a co tam kupuj wliczymy w koszty budowy!!!!!!!! No to możemy sobie ręce podać Kolakao - nie odmawiam sobie - czasem nawet poza granicami rozsądku - w obecnej chwili i biorąc pod uwagę budujący się dom - ale faktycznie potem myslę, że to chyba mało odpowiedzialne było a z drugiej strony, tak jak napisalam wcześniej- nie będę sobie wszystkiego odmawiać ! A co ! Dom i jego budowa ma nas cieszyć a nie smucić z powodu tego, ze własnie trzeba było zrezygnowac z czegos innego, z innych przyziemnych przyjemności !!! ( oczywiscie nie mam na myśli zakupu porsche czy lotu na księżyc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No ale ja tu gady gadu o jakiś bzdurach a Ty już prawie całą dachówkę masz na swoim miejscu !!!! Wygląda rewelacyjnie! Uwielbiam ciemne dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.10.2007 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Nooooooooo fajna jest - bardzo mi sie podoba - ale jak na razie polozyna tylko na domu i tylko z tej strony -dobre nie - nad garazem klada jeszce kontrlaty!!!!Ale efekt jest bardzo ladny - baaaaaaardzo ladny - no i popadne w swojodachozachwyt !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Nooooooooo fajna jest - bardzo mi sie podoba - ale jak na razie polozyna tylko na domu i tylko z tej strony -dobre nie - nad garazem klada jeszce kontrlaty!!!!Ale efekt jest bardzo ladny - baaaaaaardzo ladny - no i popadne w swojodachozachwyt !!!! No Kochana, masz ku temu poważne powody i jest to w pełni uzasadniony swojodachozachwyt! Sama pewnie tak będę piac z zachwytu kiedy wreszcie i moja dachówka znajdzie się na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.10.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Pewnie każdy z nas przejdzie taki etap Choć powiem szczerze, że z mężem obiecaliśmy sobie, że budujemy się tylko i wyłącznie pod warunkiem, że nie "zabierzemy" sobie wszystkiego i dom nie powstanie tylko i wyłącznie poprzez ciągłe wyrzeczenia Życie jest zbyt krótkie żeby sobie wszystkiego odmawiać = kosztem czegoś. Wybudować się zdązymy- najwyżej nie zrobię sobie marmurowych podłóg ( hueueue nawet mi się nie podobają ) i tym podobnych ale np. na wakacje zawsze pojadę. Ale to są kompromisy a nie wyrzeczenia ot Reyzel, mądrego to i miło posłuchać dokładnie tak samo sobie postanowiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 09.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 super dach Mąż przyjechał akurat na same najfajniejsze rzeczy . Życzę na jutro 2x tyle dachu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts