malmuc 14.10.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/1810_kwiaty.jpg Wszystkiego naj naj naj bezstresowego budowania i jak najszybszego zamieszkania STO LAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.10.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Wszystkiego naj naj naj bezstresowego budowania i jak najszybszego zamieszkania STO LAT!!! ło boze Malmuc jak milo mi - dziekuje bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Chciałam się tylko zapytać: Kto Ci pozwolił mnie przegonić?????????????!!!!!!!!!! No bardzo fajnie zaczyna to wyglądać, naprawdę się cieszę A co do dachówki, to nam przy rozładunku potrzakali paletę gąsiorów, ale bez szemrania wymienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ...jezdzimy i ogladamy drzwi garazowe- kto lepszy Horman czy Wisniewski??? - cenowo podobni Cześć Kolakao My wybralismy Wiśniowskiego ( obydwie bramy ) - podobno lepiej ocieplona ta brama. A ceny jak sama zauważyłaś - podobne Na tę pierwszą, która jest już założona jakieś 2 m-ce nie mozemy narzekać - wszystko jest z nią ok ( co prawda to tylko zwykła brama uchylna - nie wiem jak będzie z panelową ) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.10.2007 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 W koncu wybralismy Hormana - panelowa i Krispol - uchylna - mam nadzieje ze bedzie ok - montaz za jakies 3-4 tygodnie - wtedy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.10.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Z pewnością też będą ok, Kolakao A co do tych kosztów kanalizy - jak to podzielicie między siebie to wyjdzie podobnie jak założenie przydomowej oczyszczalni ścieków ( wiem, bo mamy zamówioną ) czy szamba. Za wodę niestety płaciliśmy podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.10.2007 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ale jak zacznie padac to nici z kanalizy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak powiedzial koparkowy - daj bog zeby tylko troche padalo a nie lalo!!!!!!! plis plis plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.10.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Co tam słychać Kolakao ??? Nic nie piszesz Coś się dzieje czy deszcz popsuł plany ? A dachówka wymieniona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.10.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No nie Kolakao : Po pierwsze proszę się wziąć w garść, uśmiechnąć i powiedzieć sobie ( z całym przekonaniem ) , że grudzień jest w zasięgu ręki - jeśli przestajesz w to wierzyć to wtedy wszystko się wali ... Po drugie - złodziejom obcinałabym nie tylko ręce Sama niestety kilka razy przechodziłam takie sytuacje ( niestety zdarzyły się też zdecydowanie bardziej kosztowne ) i wiem, że szlag może trafić na miejscu, jak widzisz że ktoś zabrał Twoją własność... Musisz nad tym przejść do porządku dziennego i nie zadręczać się tym, bo tylko zwariujesz a w niczym Ci to nie pomoże .... Po trzecie - brawo dla firmy z którą współpracujesz a propos dachu ! A dachówkę możesz sprzedać ( jako lekko uszkodzoną, z pewnością znajdzie się jakiś chętny!!! ) i w ten sposób zrekompensujesz sobie tę ***** kradzież! Po czwarte - jako zadośćuczynienie dla swoich własnych zszarganych nerwow przez handlowaca z Braasa - napisałabym grzeczne ale stanowcze pismo i wysłała do odpowiedniej osoby ( centrali ?? Dyrektora Przedstawicielstwa regionalnego ??? Pewnie lepiej do Centrali ) - jeśli będą chcieli ( a powinni ) to wyciągną odpowiednie konsekwencje w stosunku do tego palanta Po piąte ... Będzie dobrze Zobaczysz. Tylko uwierz w to !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.10.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 dziekuje Reyzel za slowa otuchy i posta - zawsze to lzej czlowiekowi jak ktos przetlumaczy pare rzeczy - tak jak wlasnie ty to zrobilas - nad kradzieza juz przeszlam do porzadaku dziennego bo coz innego mi pozostalo, przeciez nic mi nie da uzalanie sie nad tym co sie stalo, a jezeli chodzi o przedstawiciela to poczekam az skoncza mi dach i rozlicze sie z firma ktora mi to sprzedaje z przyczyn oczywistych!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Hejka kolakao Alarm to mus Jak tylko zamkniemy dom (może ja naiwna jestem, ale mam nadzieję, że jednak będziemy mieli ten dach WKRÓTCE) to od razu montujemy alarm, z resztą bank tego wymaga i już. Za dużo już zainwestowane, żeby dawać szanse złodziejom U nas nawet spokojna okolica, ale licho nie śpi Głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Przykro mi z powodu kradzieży. Z tym ucinaniem rak to dobry pomysł. Pewnie niebawem bedzie w Anonsach do kupienia w okazyjnej cenie... Z terminami tak już widac jest, że sie same przesuwają. Ale stwierdzam, ze jak nie planuje to lepiej to wszystko wychodzi Trzymaj się i dalej pilnuj tego grudnia. Skoro ja w tydizęń zrobiłam tynki i wylewki to Ty tym bardziej A reszta poleci z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.10.2007 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No kurcze - blokuje mi tylko prad!!!!! KAnaliza wchodzi w poniedzialek, przyszly tydzien woda i tylko brak pradu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Radomski Zeork? Byłaś tam? Może trzeba wiesz...ten teges... poszukać znajomosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.10.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Szukam mayland ale tu trzeba uderzyc do kogos u gory - a tu mam male problemy - cos probuje - ale wiesz jak kogos nie znasz osobiscie tylko ma to byc znajomy znajomego to ludziom nie zalezy za bardzo - wiesz jak jest - gdyby to mialo byc dla kuzyna to spr pewnie bylaby do zalatwienia ale jak to jest zalatwianie dla kolezanki od znajomego ktory zna dyrektora - no to juz jest gorzej!!!!!!!1 Zobaczymy, byc moze kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Mam nadzieję, ze się uda to załatwić szybciej. W Kozienicach jeden mówi tydzień a drugi 2 miesiące Więc ktoś kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.10.2007 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 jakby to cos przyspieszylo to bym wszystkim dyrektorom kolana wycalowala - albo tylko kolana huehuehuehue - nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Nie zaklinaj się tu publicznie bo jeszcze ktoś to egzekwować będzie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.10.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Bede calowac jak trzeba bedzie huehuehueheuhue, aco mi tam najwyzej sobie walne dwie setki coby mnie te owlosione kolana nie obrzydzily bardzo - brrr moze nawet trzy setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Wypal coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts