dorbie 22.10.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Dziekuje - jak dla mnie jednak troche za dlugi - tak o caly garaz - ale nie jest zle - moze byc - ladnie nawet tylko patrzec jak ty tak bedziesz miala!!!!!!!! Budowaliby juz szczyty ale czekamy na pustaki, bo keramzyt nie dojechal, trzymajcie kciuki by wyprodukowali je do czwartku bo mnie szlag trafi. Co prawda szef naszej ekipy uspokaja, ze to dwa dni budowania, wieniec i juz mozna wiezbe stawiac. Pogoda im nie straszna, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.10.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Dziwczyny Amarol ma swoja hurtownie w Lesiowie. Ceny duuuuużo niższe i wybór wiekszy. Polecam tam zakupy bo warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.10.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Bardzo ci mayland dziekujemy :* :* :* :* :* :* - ty to zorientowana babka jestes!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.10.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Jak fajnie mieć takiego znawcę cen )) A nie orientujesz się Mayland gdzie w Poznaniu i okolicach najtaniej ?? Taki zarcik oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.10.2007 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Jak fajnie mieć takiego znawcę cen )) Bo Mayland to klawa babka jak cholera jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.10.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Jak fajnie mieć takiego znawcę cen )) Bo Mayland to klawa babka jak cholera jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) Niop widzę i słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.10.2007 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jaką robisz podbitkę tzn pcv czy drewno? Ja myślę o drewnie , ale myśl o jej malowaniu mnie przytłacza. Wiesz już ile bedziesz płacic za jej wykonanie? pozdrawiam, Iwona MAM zdjecia celtorek dzisiaj zrobilam zdjecia tej podbitki - naprawde ladnie wyglada pod dachem http://images32.fotosik.pl/16/54fc910bc4708896.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Dzien dobry Ciekawa ta podbitka - taka nierownomiernie kolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.10.2007 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Z daleka bardzo ciekawie wyglada - trzeba ja zobaczyc juz zalozona zeby sie do niej przekonac - bo tak to wyglada tak sobie - ale jest ladna - ciekawie wyglada!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No taki hejzel mam teraz w calym domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no niezły bałagan Kolakao ( hejzel u was to to samo co bajzel u nas? ) Ale za to jak cieszy, co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.10.2007 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 a sama nie wiem jak tu jest bajzel, hejzel to chyba ze slaska przynioslam a w radomiu sie np dzisiaj dowiedzialam ze w-z -etka to radomianka bo kupowalam i prosilam w-z i pani nie wiedziala bardzo, a gryska to bulka - jeszcze sie musze duzo nauczyc w tym radomiu !!!!!!! Bo ja dziewczyna ze slaska tak w ogole jestem - ale tylko urodzona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No tak Człowiek całe życie się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Cześć kobieto Mnie rolety też spędzają sen z powiek, nie ma takiego koloru pancerza jak kolor okna Ale za to masz cały dach i tynki!!! I tak trzymać, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Widziałm w Jysku w przecenie zestaw 3 stoliczków kawowych (bo małe). Aluminium+mleczne szkło. Takie wiesz, jeden wchodzi pod drugi. Mi pasowałyby na korytarz na górze Kosztują 125zł/komplet. Zastanawiam się... Podobają mi się. Piszę Ci o tym bo tam czasem są fajne rzeczy z dobre pieniądze. I sporo jest takich dodatków orientalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.10.2007 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 No dzieki bardzo - lubie chodzic do jyska - dla mnie to taka namiastka ikei ktora po prostu uwielbiam - ale ja w dalszym ciagu jestem pod wrazeniem postepu twoich prac na budowie - u mnie zrobili jeden pokoj na bialo juz i prawie wszystkie sufity na bialo!!!! Bardzo mi sie podoba!!!! No ja jeszcze nie wybiegam tak daleko w przyszlosc w urzadzaniu domu - kurde ja nie mam zielonego pojecia jak ten moj dom ma wygladac w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Zrobią tynki i wylewki i wtedy się zacznie. Już myśl i kombinuj bo Cię potem zaskoczy wykończeniówka tak jak mnie Zadzwonili że wchodzą i weszli A dom w tym tynku co to imituję wyśmienicie strukturalny wyglada nawet rustykalnie bym powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Zrobią tynki i wylewki i wtedy się zacznie. Już myśl i kombinuj bo Cię potem zaskoczy wykończeniówka tak jak mnie myśl kombinuj .... Mayland dobre rady jak zawsze rozdaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Oj tam, nie wiem właściwie czy komuś się te rady przydadzą Ale to fakt, ja szukam i szperam. WYnajduje gdiz emożna by taniej kupić. Cóż... nie mam kasy na salony firmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Oj tam, nie wiem właściwie czy komuś się te rady przydadzą Ale to fakt, ja szukam i szperam. WYnajduje gdiz emożna by taniej kupić. Cóż... nie mam kasy na salony firmowe Oj z pewnością się przydadzą Mayland ... Myslę, ze większość ludzi nie ma zbytku kasy na salony firmowe ale też często jest na nie skazana, ze względu na brak czasu na wyszukiwanie ( błędne koło ) I taki Złoty Poszukiwacz jak TY, jest bezcenny Szkoda tylko, ze tak daleko ode mnie mieszkasz bo też bym wiele skorzystała No nic, sama muszę posiedzieć i poszukać ... chyba między 22 a 6 rano bo tylko ten czas mi wolny pozostał Tylko czy wtedy cokolwiek jest otwarte ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Oj tam, nie wiem właściwie czy komuś się te rady przydadzą Ale to fakt, ja szukam i szperam. WYnajduje gdiz emożna by taniej kupić. Cóż... nie mam kasy na salony firmowe Oj z pewnością się przydadzą Mayland ... Myslę, ze większość ludzi nie ma zbytku kasy na salony firmowe ale też często jest na nie skazana, ze względu na brak czasu na wyszukiwanie ( błędne koło ) I taki Złoty Poszukiwacz jak TY, jest bezcenny Szkoda tylko, ze tak daleko ode mnie mieszkasz bo też bym wiele skorzystała No nic, sama muszę posiedzieć i poszukać ... chyba między 22 a 6 rano bo tylko ten czas mi wolny pozostał Tylko czy wtedy cokolwiek jest otwarte ??!! No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts