kolakao 08.07.2007 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 dzieki bardzo za informacje na pewno skorzystam dobrze miec spr informacje niedaleko kieleckiej buduje tez moj szwagier - musze posprawdzac na mapie gdzie te ulice sa hueheheueu ja jakies tego typu rzeczy kupowalam w hurtowni na staromiejskiej - przedluzenie walowej - nie wiem tak do koncxa jakie tam ceny ale potzrebowalam np takich srub gwintowanych metrowych 75 sztuk to tylko tam mieli taka ilosc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 hm chyba nikt nie czyta mojego dziennika - zadnych uwag, spostzrezn jakichs rad - ale ciagle mam nadzieje ze sie ktos odezwie pozdrawiam wszystkich czytajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 18.07.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.07.2007 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 witam i dziekuje, nie musze juz sie martwic czy wystarczy tych pieniedzy ktore mamy a wlasciwie juz nie mamy prawie a jednak ktos czyta pozdrawiam kropelka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.07.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Dowalili z tą POŚ. Jaką chcesz robić? Po wykopach na fundamenty widzę, że grun trudnoprzepuszczalny. A jaki poziom wód gruntowych? Ja kupiłam POŚ i sama bedę go montować. Kosztowało mnie 2900+ok 800 koparka i kruszywo. Wyjdzie niedrogo.Jakby co to wiem gdzie u nas mozna kupić niedrogo poś z drenażem Co do postępów prac to nie załamuj się. Rodzina Ci duzo pomaga a to najpewniejsi robotnicy Ja się użaram z murarzami Dziś sie szykuje przeprawa bo mnie wkurzyli nieźle Okno w złym miejscu i podciag przy łączeniu ze szczytem niezaizolowany Jestem jak najlepszy kontroler PIP Ciekawe czemu jak wracam z pracy to ich juz nie ma a potem nie odbieraja telefonów? Pomalutku jestem u schyłku wytrzymałości nerwowej Co do kredytu to my sie chyba w życiu nie doczekamy. Czekam juz półtora miesiąca Normalnie aż Ci zazdraszczam Zajrzę niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.07.2007 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 no dokladnie z POS dal czadu z cena - dlatego zastanawiamy sie nad podlaczeniem do kanalizacji - tak jak mowisz u nas grunt kiepski, glina glina glina i ta oczyszczalnia miala byc zrobiona na wzniesieniu tzn trzeba by bylo taki pagorek ze zwirku zrobic i do tego przepompownia, zwiru od cholery i cena wyszla magiczna!!a co do rodziny to wlasciwie mi nie pomaga nie liczac mojej tesciowej ktora namietnie gotuje wspanialae obiady dla ekipy, no i moj tato - jest wielki!!! dobrze ze przyjezdza wreszcie w poniedzialek!! u ciebie chyba ekipa liczy wiecej osob i robota jakos sie posuwa do przodu, bo u mnie aktualnie 2 osoby i jakby sie nic nie dzaialo!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 29.07.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 cześć Nie przejmuj się ekipą. Jakoś przeżyjesz. Kiedyś skończą i pójdą.U mnie akurat poszli zanim skończyli, ale daliśmy radę.Ze wszystkich ekip jakich korzystaliśmy mogę tylko polecić montaż okien z Czachowskiego. Było ok.Za pkt el płaciliśmy 25 zł, bez materiału. Ty masz mieć zdecydowanie taniej. pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.07.2007 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Dzieki bardzo za dodawanie otuchy - tego mi trzeba chociaz ogolnie czasami mam dosyc ale to juz mowilam pare razy jak mi pokryja dach odetchne z ulga pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.07.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 A jak tam wasze rolety, zamowione ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 30.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 A jak tam wasze rolety, zamowione ?? cześć Jeszcze nie. Znalazłam w Kielcach rolety ok 1000zł taniej na całości. I to w pierwszym pkt z brzegu, bez szukania. Uważam, że rynek radomski jest bardzo ubogi jeśli chodzi o rolety i stąd te ceny. Ile płaciłaś i gdzie kupowałś pręty do krat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.07.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Za prety zaplacilam 60zl - za 5 sztuk; znalazlam goscia przez anonse w jedlni letnisko - na miejscu znalazl mi dwa te bardziej pokrecone a trzy kolejne zrobil od reki Kurcze prawde mowiac nawet nie pomyslam o kielcach - a roznica jest duza w cenie !!!! Ja jak zobaczylam roznice w geberitach miedzy bartycka a radomiem - to stwierdzilam ze jade do wa-wy po geberity!!!!! mozna kupic i po 600zl a w radomiu widzialam ostatnio za 900!!! pozdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 03.08.2007 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 cześć Nie wiem co napisać w sprawie zmiany ekipy.Miałam trochę podobną sytuację..... Korzystaliśmy z fachowców z Anonsów i to przed sezonem. Ogólnie porażka. Po cieśli z Anonsów musieliśmy sobie DUŻĄ wódkę kupić....a potem kilka rzeczy do dachu kupować jeszcze raz. Tylko mogę doradzić ABSOLUTNIE żadnych zaliczek, przedpłat przed końcem roboty. NIGDY. Roboty nie skończą, a Ty będziesz miała tylko kłopot. Rozliczyłaś się już z dotychczasowym wykonawcą??, bo jeśli nie to może z nim rozmawiaj, żeby skończył to co zaczął.Dużo brakuje do zalania stropu?Na 100% coś wymyślisz....- bo nie masz innego wyjścia. Dasz radę. Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.08.2007 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 obecny pracownik powiedzial ze strop zaleje, i to co mial zrobic zrobi - przynajmniej tyle - pieniadze dostaje co tydzien - wiec ogolnie jak podliczylam niej jest tragicznie - martwi mnie tylko czy w srodku sezonu znajde jakas ekipe - nie pozostaje mi nic innego jak szukac i znalezc - dzieki za wsparcie, potzrebne jak nie wiem co dzieki monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 07.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 cześć Szybko poradziłaś sobie z nową ekipą. Ile biorą zł za samą dachówkę? Twój domek ma spory ten strop i zbrojenia też dużo . Moim zdaniem jest ładnie ułożone. Gdzie kupowałaś druty po 2300? Rolety kupiłaś bez montażu? Ja czekam na tynkarza PONAD MIESIĄC. Już wiem, że będzie "cudnie". pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.08.2007 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 No witam witam cynk (na ta sama ekipe) dostalam jednoczesnie od goscia z forum i od pana z dach komplexu - za sama dachowke biora 45zl od metra ale troche sie targowlaam wiec zeszli z ceny - ale ogolnie maja zamontowac wszystko oprocz podprzybitki - a wiec wszystkie obrobki blacharskie,montaz rynien itd Sama nie wierzylam ze znajdzie sie ktos tak szybko i na dodatek polecany jako b dobry!!! Strop jest wielgasny!!!! no ale to parterowka wiec i wielgachny strop!!! mi sie tez podoba to ulozenie ciekawe co powie jutro nasz kierownik budowy bo jeszcze nie widzial a stal kupilam na chorzowskiej - wjezdza sie tak jak do gips-polu tam jest sklad - sama sie o nim dowiedzialam od sasiada - szkoda ze nie wiedzialm jak kupowalam stal na strop - bo pojechalam tam po sama koncowke a rolety kupilam z montazem ale im zalegaly i odebralam a za montaz zaplace pozniej!!! no ja wlasnie tez sie musze umowic z jakims tynkarzem ale najpierw poszukam po znajomych moze cos beda mieli pozdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 12.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 wszystkiego naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.08.2007 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Dziekowac, dziekowac !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.08.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam po urlopie Wielkie, przeogromniaste życzonka wszystkiego co najlepsze z okazji urodzinek!!!! Życie zaczyna sie po trzydziestce Coś o tym wiem U mnie dach już zrobiony. Sama zobaczysz jak będziesz przejeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.08.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Jak ja lubie dostawac zyczenia - dziekuje, dziekuje - no jak sie wprowadze do tego mojego kochanego domku - to na pewno poczuje ze zycie zaczyna sie po trzydziestce!!!!!!!!! No jak nastepnym razem bede jechac na basen to bede podziwiac i zazdroscic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Przeczytałam całość Szanowna koleżanka to ma już duuużoo wybudowane Muszę cię dogonić, muuszzeeee A córeczki pyszne, a jakie mają fajne kalosze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts