Reyzel 26.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 I co zrobimy z tym fantem Kasia ??? Musimy jakoś sobie poradzić .... Nie ma wyjścia, co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dacie radę kobity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dobrze, że mamy Cię chociaż wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Niop, dobrze dobrze Kasia. I dzięki za wiarę w nas ( wszystkie ) kobity, Mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No niby tak. Ja jednak mam wiele dystansu do swoich poczynań bo wiem jakie pobudki nimi sterują Butelki do dziur w kanalizacji górą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 kiekie ... butelki są the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.10.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Mi sie tez podobaly!!!!!!!!!!!!! huehueheuheu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No niby tak. Ja jednak mam wiele dystansu do swoich poczynań bo wiem jakie pobudki nimi sterują Butelki do dziur w kanalizacji górą!!! hehehehehehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 O Wy niewdzięczne tak się śmiać z mojej butelki a ona taka ładna była, po coli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kaśka nie złoszczaj się To tylko nutka ironi w bardzo pozytywnym odbiorze i wielkim uznaniu pomysowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.10.2007 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Pewnie ze tak!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.10.2007 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Pewnie ze tak!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 28.10.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Jaką robisz podbitkę tzn pcv czy drewno? Ja myślę o drewnie , ale myśl o jej malowaniu mnie przytłacza. Wiesz już ile bedziesz płacic za jej wykonanie? pozdrawiam, Iwona MAM zdjecia celtorek dzisiaj zrobilam zdjecia tej podbitki - naprawde ladnie wyglada pod dachem http://images32.fotosik.pl/16/54fc910bc4708896.jpg cześć Ostatnio ocieplam dom i mało zaglądam na forum. Mam "takich 2 panów" do roboty na dniówke, ale oni się nadają na proste duże powierzchnie. Umówiona 'ekipa" zrezygnowała z pracy u mnie. Oczywiście w ostatniej chwili, więc radzimy sobie sami. Podoba mi się ta podbitka. Ile zł? i jaki to kolor? Możesz dać fotkę zamontowanej, albo napisz gdzie taka widziałaś. Fajnie masz, że jesteś zadowolona z tynków. Ja mam dom wewn otynkowany, ale najbardziej się ucieszyłam jak tynkarz poszedł. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.10.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 celtorek to podobnie jak ja z tą radością gdy tynkarze sobie poszli Będzie jeszcze kupę roboty z tymi tynkami zanim je pomalujemy. Dziewczyny a ja szukam szarych paneli pcv na podbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.10.2007 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Wlasnie pytalam sie malza- 25zl/m2 za ta podbitke - jezeli chodzi o kolor to trzeba sie pytac o podbitke a nie o siding - a podbitki sa ponoc dwa kolory - ten i ciemniejszy niz ten!!!!!!! Tak mowi moj malz bo to on kupowal !!!!!!! JAk chcesz zobaczyc ta podbitke to mozesz podjechca na ul.Oronska -blisko ciebie tam w kierunku na kielce rownolegla do ul.mostowej - tam ma dom moj szwgier i ma ta podbitke - bardzo ladnie sie prezentuje - a to taki dom z zielonym dachem krytym blacha z zoltym kominem - nowowybudowany - jak chcesz to jedz i zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.10.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Szkoda, ze mi nie pasuje bo bardzo mi się ta podbitka podoba. Takie fajne kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.10.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 celtorek to podobnie jak ja z tą radością gdy tynkarze sobie poszli Będzie jeszcze kupę roboty z tymi tynkami zanim je pomalujemy. Dziewczyny a ja szukam szarych paneli pcv na podbitkę Mayland, a nie mozesz kupić surowego drewna boazeryjnego na podbitkę i pomalować ?? Czy koniecznie ma być to pcv ? Bo my tak właśnie robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.10.2007 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No mozna by tak rzeczywiscie zrobic - ale pozniej trzeba bedzie to malowac - wiem wiem - wszyscy tacy wygodni teraz i chcieliby wszysstko bez roboty - ale kurcze ja bym u siebie to jakos jeszcze pomalowala w moim parterowcu a mayland musialaby skakac z niezla drabinka naokolo - no albo by to zrobila jakas ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No mozna by tak rzeczywiscie zrobic - ale pozniej trzeba bedzie to malowac - wiem wiem - wszyscy tacy wygodni teraz i chcieliby wszysstko bez roboty - ale kurcze ja bym u siebie to jakos jeszcze pomalowala w moim parterowcu a mayland musialaby skakac z niezla drabinka naokolo - no albo by to zrobila jakas ekipa U nas też trzeba będzie skakać do góry Podkład i pierwsze malowanie będzie na dole, przed położeniem na górę. Potem tylko ostatnie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.10.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Mój dom jest wysoki ok 8m W życiu tam nie wejdę ponownie malować a drewno trzba po kilku latach konserwować. Chcę coś położyc i zapomnieć o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts