mayland 05.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Nie no ja muszę jakoś wejsć bez tego parkietu Może egzotyk zniesie lekko wilgotne wylewki? Zainteresuje sie tematem później, jak będe na etapie parkietu. Chcę parkiet przemysłowy olejowany. A wyłączyc dół z użytku to u mnie nie problem Zostanie nam jeszcze jakieś 120m2 na górze Trzy osoby chyba się zmieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja sie tez nie wyrobie dziewczyny - nie chce klasc parkietu z tego samego powodu co ty mayland, a reszte zobaczymy - juz kiedy s jak mialam mieszkanie to mialam pare prowizorek i teraz sobie obiecalismy ze nie wprowadzimy sie jak nie bedzie wszystkiego na tip top - ale chyba nam nie wyjdzie właśnie, prowizorki, skąd ja to znam nasze mieszkanie ma parę takich ja np nie chcę parkietu, wymyśliłam sobie panele, o takie http://www.kronooriginal.pl/go.live.php/PL-H5/produkty/P13834/kronostep-narrow.html wyglądaja bardzo przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja z kolei bardzo chce parkiet olejowany egzotyczny - jeszcze tak do konca niezdecydowana jestem!!!!!!!!!!!! a jak nie to nasz dab olejowany !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Na górze kładziemy panele. Parkiet ma być tylko w salonie i jadalni. Merbau. Panele na góze będa jasne. Myślę o bambusie bo jest taki pstrokaty lub sykomora. Teraz mam w domu ciemne panele i już nigdy w życiu takich nie chcę Wszystko na nich widać w godzinę po umyciu Nie wyobrażam sobie dużych powierzchni w ciemnych panelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Na górze kładziemy panele. Parkiet ma być tylko w salonie i jadalni. Merbau. Panele na góze będa jasne. Myślę o bambusie bo jest taki pstrokaty lub sykomora. Teraz mam w domu ciemne panele i już nigdy w życiu takich nie chcę Wszystko na nich widać w godzinę po umyciu Nie wyobrażam sobie dużych powierzchni w ciemnych panelach ciemne panele odpadają od razu, widziałam deskę barlinecką jakąs ciemną ( nie pamiętam koloru) i kurz było znać po 2 godzinach od sprzątania Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Nie no kupię na górę jakieś panele i wcale nie bedę przesadzać z ceną. Mam porównanie paneli i deski barlinieckiej i wiem, że w tę drugą nie warto kasy wkładać. W sypialniach raczej tańcy nie będzie a i podłogi bardziej udomowione będą (jakieś szmaty na podłodze przy łóżkach) więc zwykłe panele powinny dać radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kolakao a wiesz, że na Zadobrzu robią też egzotyki już? I to w całkiem dobrych cenach. To największy producent parkietu w okolicy. Ja jak dobrze pójdzie to będe kupować przez pracownika więc powinno być jeszcze taniej. Daj znać jak będziesz za tym chodzić. Może coś wspólnie wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kolakao ależ Ty zapindalasz ...nie no jestem pod wrażeniem tfu, tfu i długi namiętny Froschkowy chark co by nie zapeszyć Też jestem przeciwniczką czegoś na razie, bo to jest potem nie do wyjechania ale jak mus to mus ... Moi rodzice w tym roku zmieniali podłogę, którą 25 lat temu położyli na razie w jednym pokoju ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kolakao sobie poszła chyba bo się rozgadałyśmy w Jej wątku o podłogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Na górze kładziemy panele. Parkiet ma być tylko w salonie i jadalni. Merbau. Panele na góze będa jasne. Myślę o bambusie bo jest taki pstrokaty lub sykomora. Teraz mam w domu ciemne panele i już nigdy w życiu takich nie chcę Wszystko na nich widać w godzinę po umyciu Nie wyobrażam sobie dużych powierzchni w ciemnych panelach ciemne panele odpadają od razu, widziałam deskę barlinecką jakąs ciemną ( nie pamiętam koloru) i kurz było znać po 2 godzinach od sprzątania Dziękuję Kobiety życie mi ratujecie ... mój małż bardzo chce mieć ciemną podłogę w salonie ...cóż....zaczynam "wybijanie" Kurzu w ogóle nie brałam pod uwagę ... normalnie flaszkę Wam wiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kolakao sobie poszła chyba bo się rozgadałyśmy w Jej wątku o podłogach A co ONA z tych obraźliwych?? Pewnie się relaksuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 normalnie flaszkę Wam wiszę do usług biała żurawinowa finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a ja wlasnie chcialam co s ciemnego - to sie tearz musze pozastanawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 o babeczki moje kochane zagadalam sie na skypie a tu taki piekny watek sie rozwinal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 namierzyla mnie kumpela z akademika ze studiow nie rozmawialysmy 7 lat - wybaczcie ta nieobecnosc!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 normalnie flaszkę Wam wiszę do usług biała żurawinowa finlandia JA jednak proponuje czysta finlandie!!!!!!!!!! Do mnie na parapetowe zapraszam - parapety juz sa - tyle z enie zamontowane!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Słuchajcie ja wiem, ze ciemnych paneli nie położę napewno natomiast ciemny parkiet to co innego. Nie sądzę by tak jak panele przyciągał kurz. Jednak zapobiegawczo więc myślę o parkiecie przemysłowym. te drobne lamelki są na tyle pstrokate (ale zdecydowanie ciemne) że wszelkie kłaczki nie powinny byc tak widoczne. Ja tak ciagle z tym sprzątaniem wyskakuję ale nie myślcie sobie, że lubie żyć z warstwą kurzu na podłodze Wiem, jak na wsi wnosi sie do domu niemalże wszystko. Mamy też psa który wpada jak oszalały z dworu do domu. Czasem nie ma poprostu czasu by myśleć o podłodze. Dlatego dobrze by było gdyby pierwszą rzeczą jaką widzimy zaraz po wejsciu do domu nie była brudna podłoga I kończąc ten wątek panelowy to ta skłonność paneli do przyciągania kurzu ma tez pozytywne znaczenie. Jesli w domu jest astmatyk lub alergik to te panele świetnie ściagają kurz z powietrza na podłogę Powinno się zatem lżej oddychać a podłogę zmywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 normalnie flaszkę Wam wiszę do usług biała żurawinowa finlandia JA jednak proponuje czysta finlandie!!!!!!!!!! Do mnie na parapetowe zapraszam - parapety juz sa - tyle z enie zamontowane!!!!!!!!!1 Początek tygodnia, a Wy mi tu smaka robicie ... Parapety som?? som!! to można pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kolakao nie kuś bo ja mam rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Słuchajcie ja wiem, ze ciemnych paneli nie położę napewno natomiast ciemny parkiet to co innego. Nie sądzę by tak jak panele przyciągał kurz. Jednak zapobiegawczo więc myślę o parkiecie przemysłowym. te drobne lamelki są na tyle pstrokate (ale zdecydowanie ciemne) że wszelkie kłaczki nie powinny byc tak widoczne. Ja tak ciagle z tym sprzątaniem wyskakuję ale nie myślcie sobie, że lubie żyć z warstwą kurzu na podłodze Wiem, jak na wsi wnosi sie do domu niemalże wszystko. Mamy też psa który wpada jak oszalały z dworu do domu. Czasem nie ma poprostu czasu by myśleć o podłodze. Dlatego dobrze by było gdyby pierwszą rzeczą jaką widzimy zaraz po wejsciu do domu nie była brudna podłoga I kończąc ten wątek panelowy to ta skłonność paneli do przyciągania kurzu ma tez pozytywne znaczenie. Jesli w domu jest astmatyk lub alergik to te panele świetnie ściagają kurz z powietrza na podłogę Powinno się zatem lżej oddychać a podłogę zmywać ale ja mówiłam właśnie o desce barlineckiej!!! ona taka zakurzona była natomiast na moich jasnych panelach to tylko brud widać, kurzu wcale NIC A NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts