kolakao 05.11.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a co mayland tym bardziej zapraszam moze i kaska z zawiercia sie skusi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a co mayland tym bardziej zapraszam moze i kaska z zawiercia sie skusi??? chętnie, jam zawsze chętna na impry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 tylko ze u mnie jest aktualanie krajobraz ksiezycowy - tragedia!!!!!!! ledwo co auta wjezdzaja - ale damy rade i popijawka gotowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 nie no nie da mi sie ta moja "szarancza" skupic - wlasnie wrocil malz z dzialki i jest dzikaaaaaaaaaaa radosci krzyk na pol domu !!!!!!!!!!! dla mnie jednak najlepsza pora na pisanie postow to ciemna noc albo ranek !!!!! nie moge sie skupic jak mi miski nad glowa lataja!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 tylko ze u mnie jest aktualanie krajobraz ksiezycowy - tragedia!!!!!!! ledwo co auta wjezdzaja - ale damy rade i popijawka gotowa!!! kobieto!!! u mnie to taka glina, że zastanawiam się nad garncarstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 kobieto!!! u mnie to taka glina, że zastanawiam się nad garncarstwem heuhuehuehuehueheuh dobre ty to moze nie jest zly pomysl - ze tez na to nie wpadlam - my organizujemy wlasnie cos na ta droge bo jak przyjdzie deszcz to sie tam po prostu nie wjedzie!!!! a od drogi do dzialki jakies 160m bedziemy duposlizgiem dojezdzac!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Co organizujecie? Ja myśle o używanych płytach betonowych. Widziałam kiedys w anonsach po 80zł/szt. Albo tez szlaka z elektrowni czy tłuczeń z torów kolejowych. Ale te ostatnie oba to się kurzą latem bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Co organizujecie? Ja myśle o używanych płytach betonowych. Widziałam kiedys w anonsach po 80zł/szt. Albo tez szlaka z elektrowni czy tłuczeń z torów kolejowych. Ale te ostatnie oba to się kurzą latem bardzo o widzisz!! też coś takiego muszę skołować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 wiesz co chcemy z cieplowni ten odpad brac - ale moj tato jest przeciwny mowi ze to g.... i ze nic nie da ponoc najlepiej gruz ceglany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 tłuczeń z torów kolejowych a to skad wziasc????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 My braliśmy wiosną z bocznicy w Jedlni Letnisku bo tam wymieniali tory i było tego całe góry. Najlepiej zapytaj w PKP gdzie mają coś takiego i chcą się tego pozbyć. Zazwyczaj przy wymianie torów czy podkładów wymieniają też tłuczeń i to jest ich odpadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 no nie bede cie po raz kolejny zachwalac - bo o tym ze masz swietne pomysly to juz chyba wszyscy wiedza!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja śledzę jednak anonse. Czatuje na te zużyte płyty betonowe. Szybko by to położyli i byłoby na całe lata. No ale ja mam drogi dojazdowej jakieś 80m do bramy więc nie jest to dużo. Przy wiekszej ilości to już byłby problem. A na działke mam też coś innego zamiast kostki. Muszę tylko przerobić ten temat i więcej się dowiedzieć. Kosztuje sporo mniej niż kostka brukowa a wygląda jak postarzana cegła. Narazie wiem niewiele. Ale w Pionkach jest podwórko w tym zrobione. Robi to Świerża. Różne kolory tego robią. Wykonywane jak Amerblok. Dam znać jak się dowiem więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 no ciekawa jestem co ty tam znowu wymyslilas???????? czekam z niecierpliwoscia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 mi sie bardzo podoba kostka z libet-u chyba sie na nia zdecydujemy ale tak do konca jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 mi sie bardzo podoba kostka z libet-u chyba sie na nia zdecydujemy ale tak do konca jeszcze nie wiem no łanda jest mnie się też podoba nasza rodzima produkcja z Awbudu tyle że drogaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.11.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ale się rozgadałyście laseczki Ja tak w dwoch zdaniach - parkiet trzy razy nie, szczególnie na salonach, przy imprezach. Gwarantuję wymianę po 2-3 latach No chyba, że wszystkich gości będziecie z butków wyzuwać Rozpisywałam się chyba u Mayland na ten temat - z doświadczeń wlasnych. Ciekawe co tam Mayland z tą niby kostką wymyśliła.... sama czekam z niecierpliwoscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.11.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 kollakao, jaką masz powierzchnię ścian??? Bo ci Twoi idą jak burza a ja usłyszałam, ze tynki u nas będą robić grubo ponad miesiąc A może masz liczną ekipę ?? A z tym piaskiem kwarcowym to dobry pomysl ... Muszę go przedyskutować Czy Ty gdzieś widziałaś wcześniej taki tynk ? Czy zdecydowałaś się w ciemno ? Pięknie już u Ciebie I jak duuuuużo zrobione !!! Gratuluję Szczególnie tych sił do pracy ... czesc Reyzelku u mnie bedzie ok 900m2 (z garazem) tynkow jak nie wiecej - jeszcze dokladnie nie liczylismy ale cos kolo tego -no bardzo ladnie robia - codziennie zaczynaja o 7 rano i walcza do 16-17 a czasami nawet pozniej przy lampach !!!!!! jest dwoch tynkarzy i jeden pomocnik - naprawde bardzo solidnie pracuja - bardzo!!!!!! A ja na te tynki trafilam przez przepadek - zadzwonilam z gazety do faceta i powiedzial mi ze on robi tynki z agregaru ale wlasnie takie cementowo wapienne i ze wychodza jak gladzie i ze sa biale - ale ze gosvciu byl mlodym cwaniakiem i mnie zdenerwowal wiec zaczelam szukac gosci ktorzy recznie by robili takie tynki i znalazlam rowniez prze anonse i tych juz wzielam w ciemno - nie widzialm ich roboty, a zdecydowalam sie po rozmowie z tym panem - jakos mam czuja do ludzi - jak cos kombinuja to po prostu od razu widac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze ze jakos to wszytsko idzie!!! Dzięki za info Kolakao... to moi cosik ściemniają chyba , bo powierzchnie raczej podobne ... No i muszę o tym kwarcu pogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.11.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 aaa ... i jeszcze jedno Kolakao, kochana, jak Ty prąd już masz to ten grudzień wraca do łask, co ??? I nie ma już wymówek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.11.2007 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 aaa ... i jeszcze jedno Kolakao, kochana, jak Ty prąd już masz to ten grudzień wraca do łask, co ??? I nie ma już wymówek.... ?No skrzynke na dzialce jak na razie mam - byc moze w sobote podlacza to wszystko do kupy - ale cos mi pogoda terminy psuje (( - dzisiaj ekipy przyjechaly i pojechaly bo -5 bylo i nic sie nie dalo robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts