kolakao 06.11.2007 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 280m2 wylewki Posżło: 4 palety cementu, 5 litrów plastyfikatora do wylewek (beto...coś tam), siatka zbrojeniowa na dół (powierzchnia dołu+15% na zakłady), taśma dylatacyjna biała 10cm - 4 rolki, folia czarna pod styropian - 2 rolki (tylko na dół dawaliśmy), 2 wywrotki piachu do wylewek. o dziekowac bardzo !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Jak sama zapisujesz, zamawiasz, odbierasz towar a potem patrzysz czy zostało czy może braknie to potem długo pamietasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.11.2007 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Widzisz czyli kurcze niby taki jedniodniowy przymrozek i szlag trafia robote - no nie tak nam niewiele pozostalo do dokonzcenia - ja prawde mowiac tynki w ostatnim momencie zrobilam - o ile beda trzymac - w niedziele moi rodzice maja przywiesc koze od mojej babci to wstawimy i bedzie cieplej - no i drzwi musze zamontowac !!!!!!!!! W ostatniej chwili Kolakao?? A ja chcę je zimą robić .... ja jakos nie jestem zwolenninczka robienia czegokolwiek w minusowej temperaturze, chyba ze masz ocieplany juz dom, jednak sciany pprzemarzaja - tynki beda mokre to tez nie za dobrze beda sie trzymac - sie jakos obawiam o moje a dzisija zostaly pierwszy raz minusem potraktowane No wiesz, zwolenniczką to niby też nie jestem i jak bedzie minus 10 to nic nie będziemy robić Ocieplenia niestety jeszcze nie mam ... ale za to piece są przygotowane do grzania domu Mam nadzieje, że to wystarczy... my tez nie mamy - niestety , ale i piecow nie mamy - dopiero jakas wysluzona koza ma przyjechac w niedziele od mojej bbaci i bedziemy dogrzewac!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.11.2007 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Jak sama zapisujesz, zamawiasz, odbierasz towar a potem patrzysz czy zostało czy może braknie to potem długo pamietasz swiete slowa - ja mam malza od miesiaca i on koczuje na dzialce to zaczynam sie powoli gubic i nie wiem co, za ile i po co ??? a wczesniej - wszystko wiedzialam od "a" do "z" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Kolakao, piece to moze zbyt mocne słowo, którego uzyłam Jakieś beczki z rurami do podłączenia do komina Takie sobie wymyślili i nie chcieli, zeby jakies kozy kupowac. A na prawdziwy piec i kominek jest zdecywodowanie za wczesnie zeby wstawić ... jeszcze by nózek który dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.11.2007 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Kolakao, piece to moze zbyt mocne słowo, którego uzyłam Jakieś beczki z rurami do podłączenia do komina Takie sobie wymyślili i nie chcieli, zeby jakies kozy kupowac. A na prawdziwy piec i kominek jest zdecywodowanie za wczesnie zeby wstawić ... jeszcze by nózek który dostał no ja dzisiaj wpadlam na "wspanialy" pomysl zeby kupic docelowy kominek i juz go podlaczyc ale mnie wlasnie malz uswiadomil ze moga dostac nog!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.11.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Kolakao, piece to moze zbyt mocne słowo, którego uzyłam Jakieś beczki z rurami do podłączenia do komina Takie sobie wymyślili i nie chcieli, zeby jakies kozy kupowac. A na prawdziwy piec i kominek jest zdecywodowanie za wczesnie zeby wstawić ... jeszcze by nózek który dostał no ja dzisiaj wpadlam na "wspanialy" pomysl zeby kupic docelowy kominek i juz go podlaczyc ale mnie wlasnie malz uswiadomil ze moga dostac nog!!! W naszym przypadku jedno to nóżki a drugie to to, że my mamy kominek z płaszczem wodnym, który ma wystarczyć na dłuuuugie lata a podczas dalszych prac ekipy, będą spalać wszelkie drewno, co to się po budowie zostało m.in. wszystkie stemple. No a zalecenie jest takie aby w kominku nie palić drewnem żywicznym ... No więc nie będziemy sobie "na dzień dobry" zawalać kominka.... I tym oto sposobem, mamy piece XXI wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dzien dobry Co tu tak cicho ?? haaalllloooooo ps. żeby mi znowu nie było, że się nie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.11.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 o czecs Reyzel ja dzisiaj taczkowalam pare godzin na dzialce - glina jest wszechobecna po prostu tragedia, obydwie drogi do dzialki (no jedna troche mniej ) sa rozkopane i zostawiamy auto na gl drodze i dochodzimy prawie 200m piechotka no dobra 160 - a sasiedzi nie chca z nami jakos tej drogi zreperowac - bo im nie zalezy - do bani - moglibysmy sami ale dlaczego mamy placic za wszystko i podawac na talerzu!!!!!!!!!! poczekamy az scisnie mroz i bedzie mozna jakos tamtedy jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.11.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kolakao z tą breją to tragedia. Ja mam takie błoto, że nie mogłam dziś nakręcić Zniszczyli mi całą trawę Jedno wielkie pobojowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 o czecs Reyzel ja dzisiaj taczkowalam pare godzin na dzialce - glina jest wszechobecna po prostu tragedia, obydwie drogi do dzialki (no jedna troche mniej ) sa rozkopane i zostawiamy auto na gl drodze i dochodzimy prawie 200m piechotka no dobra 160 - a sasiedzi nie chca z nami jakos tej drogi zreperowac - bo im nie zalezy - do bani - moglibysmy sami ale dlaczego mamy placic za wszystko i podawac na talerzu!!!!!!!!!! poczekamy az scisnie mroz i bedzie mozna jakos tamtedy jezdzic hejka u nas się zakopał star przywożący cegłę takie bagno przez te opady poza tym raz pan kierowca stara musiał drogę myć z tej gliny bo mamy taką panią sąsiadkę, która dzowni do staży miejskiej z powodu brudnej ulicy, więc gościu za węża chwycił jechał z koksem aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.11.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kuźwa ludzie to mają problemy Brudna droga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kuźwa ludzie to mają problemy Brudna droga.... Nooo, ona na szczęscie nie jest bezpośrednim moim sąsiadem, mieszka na samym końcu ślepej uliczki, ale dziwoląg z niej starszny: sprawa w sądzie jest bo pani przeszadzały dzieci biegające i krzyczące ( jak to dzieci na wakacjach) po tejże ślepej uliczce i po łąkach, z którymi ja sąsiaduję, czujecie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.11.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 No o tym jeszcze nie slyszalam - brudna droga - buahahahaha - dobre!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.11.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kuźwa ludzie to mają problemy Brudna droga.... Nooo, ona na szczęscie nie jest bezpośrednim moim sąsiadem, mieszka na samym końcu ślepej uliczki, ale dziwoląg z niej starszny: sprawa w sądzie jest bo pani przeszadzały dzieci biegające i krzyczące ( jak to dzieci na wakacjach) po tejże ślepej uliczce i po łąkach, z którymi ja sąsiaduję, czujecie??????? no to trzeba ja jakos zneutralizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Na pryszcze dobry jest oksykort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Na pryszcze dobry jest oksykort heheheheh kretynka, jak Boga kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.11.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Ech.... nie mozna sie przejmować i lepiej nie wchodzić w dyskusję. Dziewczyny ten facet od tego zbiornika pisze mi nadal smsy Że niby moze się jeszcze keidys spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Ech.... nie mozna sie przejmować i lepiej nie wchodzić w dyskusję. Dziewczyny ten facet od tego zbiornika pisze mi nadal smsy Że niby moze się jeszcze keidys spotkamy O żesz!!!! Przystojny chociaż?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.11.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Owszem Wysoki brunet Wad szczególnych nie widziałam bo ciemnawo było Jesssu ide spać bo sie jeszcze z nim umówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts