Reyzel 09.11.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Owszem Wysoki brunet Wad szczególnych nie widziałam bo ciemnawo było Jesssu ide spać bo sie jeszcze z nim umówię No no Mayland To się cichego wielbiciela dorobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.11.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Kuźwa ludzie to mają problemy Brudna droga.... Nooo, ona na szczęscie nie jest bezpośrednim moim sąsiadem, mieszka na samym końcu ślepej uliczki, ale dziwoląg z niej starszny: sprawa w sądzie jest bo pani przeszadzały dzieci biegające i krzyczące ( jak to dzieci na wakacjach) po tejże ślepej uliczce i po łąkach, z którymi ja sąsiaduję, czujecie??????? co to za babsztyl jeden Ze takie egzemplarze się znajdują wśród normalnych ludzi Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.11.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Z tym gliniastym błotem to witam w klubie Do działki dojazd mam wzgędny, choć tez przecież drogą gruntową ( na szczęście w miarę utwardzoną ) ale za to na działce ... koszmar. Nie ma możliwości, żeby nie tonąć w błocku ... Muszę dziś zaopatrzyć siebie i męża w kaloszki , bo zamierzamy jutro zrobić jakiś porządek na działce.... o ile śnieg nam sypać prosto w twarze nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.11.2007 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Owszem Wysoki brunet Wad szczególnych nie widziałam bo ciemnawo było Jesssu ide spać bo sie jeszcze z nim umówię No no Mayland To się cichego wielbiciela dorobiłaś Mayland ty zaczynasz miec coraz wiecej tych wielbicieli - jedwabnick, teraz jakis z allegro - o tych dwoch tylko wiemy - ja nawet nie chce myslec ilu ty masz ich rzeczywicie - no nie powiem ze troche zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Oj tam Podsumowując stwierdzam, że niewiele potrzeba.... Wystarczy tylko CHCIEĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Kolakao zamówiłaś juz Zębca? Ja zamawiam w tym tygodniu. Jutro zamawiam grzejniki Purmo. Mam juz wycenę. Jak zobaczył mój hydraulik to stwierdził, że dostałam wiecej rabatu niz on dostaje Ale to może on mało dostaje W każdym razie mam kumpla w hurtowni hydraulicznej jakby Cię to interesowało to dam namiar Siostra kupowała na Okulickiego te miski podwieszane i bidet. Jest zadowolona i mówi, że ładnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Oj tam Podsumowując stwierdzam, że niewiele potrzeba.... Wystarczy tylko CHCIEĆ! a chcesz ??? hhmm.... ciekawe co Twój mąż na to ? ps. tak czy siak to miłe mieć wielbicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.11.2007 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ty jestes ode mnie duzo do przodu - piec bede zamawiac za jakies 1,5 tygodnia - ale jednak sie zdecydowlaismy na staporkow - nasz hydraulik powiedzial ze albo zebiec albo staporkow - ooo z tym namiarem to ja chetnie - caluje nozki za namiar- ja jeszcze nie mysle o baialym montazu jakos mi ten grudzien ucieka - cholera i nie moze mi dojechac elektryk zeby podpiac mnie do tej mojej skrzynki - juz tak niewiele brakuje zebym miala ten prad - a tu znowu przestoje - chyba musze znowu zaczac dzwonic i "umilac" ludziom zycie!!!! No a o tej armaturze na okulickiego to wlasniemowil mi tez moj hydr ze jest przyzwoita!!! - dzieki bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.11.2007 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Babeczki trzymajcie za mnie kciuki i mocno plujcie w poniedzialek ide na rozmowe o prace - gacie mi sie troche trzesa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.11.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Nie chcę kiekie ... kokietka zartuje Mayland Zawsze tak jest, ze jak Ci na czymś nie zależy i się o coś nie starasz to samo przychodzi .... A poza tym... kazda kobieta jest choć ciutkę próżna i takie sytuacje nam przecież pochlebiają No dobra... miłego weekendu dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Babeczki trzymajcie za mnie kciuki i mocno plujcie w poniedzialek ide na rozmowe o prace - gacie mi sie troche trzesa!!!!! eee tam, zakasujesz ich wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.11.2007 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Babeczki trzymajcie za mnie kciuki i mocno plujcie w poniedzialek ide na rozmowe o prace - gacie mi sie troche trzesa!!!!! eee tam, zakasujesz ich wszystkich Dzieki kasienko, potrzebuje dodania mi otuchy - jakos troche przez te pare lat niepracowania gdzies po drodze zgubilam wiare w swoje mozliwosci!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.11.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Wiesz moze bede jechala po pieski do dabrowy gorniczej - facet byc moze bedzie chcial mi dac dwa dorosle psiaki to przesle ci buziaki po drodze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Kolakao kurcze czego sie obawiasz? Kobito, dom postawiłaś, dzieciaki urodziłaś to z czym niby nie dasz sobie rady?????? Trzeba byc idiotą by nie chcieć mieć takiego pracownika ja Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No proszę i na dodatek jeszcze rodzine powieksza o dwa psie pyski do wykarmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.11.2007 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No tak wpadnie taka od HR zacznie te swoje sztuczki psycho a ja prosta kobitka jestem nie nadaje sie na jakies glupawe testy ktore mnie po prostu "lekko" denerwuja - brrrrrrr - no jakos to musze przejsc - jade do wa-wy - a jak przejde to bede wam stawiac "centrum sloneczne" w radomiu - no babeczki o 15 w poniedzialek plujcie i zaklinajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLIS PLIS PLIS[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.11.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No proszę i na dodatek jeszcze rodzine powieksza o dwa psie pyski do wykarmienia no patrzcie jakie cudne: http://www.allegro.pl/item264175781_briardy_owczarki_francuskie.html tylko jeszcze nie wiem czy nam je facet da, jestesmy w trakcie zalatwiania sprawy ze tak powiem -ale bardzo bym chciala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 3 minuty do końca aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts