mayland 09.11.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ALe cudne Ja chyba wezme ze schroniska jakiegoś psiaka na działkę. Taki wiekszy by się przydał. Obecny to poduszkowiec Nawet w domu nie chce mu się szczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Wiesz moze bede jechala po pieski do dabrowy gorniczej - facet byc moze bedzie chcial mi dac dwa dorosle psiaki to przesle ci buziaki po drodze ) Super!!! Kiedy, mów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Koniec aukcji. Nikt nie licytował Nie licytowałaś ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.11.2007 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ja dzwonilam do tego faceta i pyatlam sie ile chce za te pieski - powiedzial ze dal 1000zl ale ze nie chce na nich zarobic tylko znalezc dobry dom dla nich - wiec podalam mu nr telefonu ze jakby chcial sie zdecydowac to ma zadzwonic a ja nie mialam brac udzilau w tej aukcji - no i w koncu nie zadzwonil i nie dal zadnego znaku zycia wiec chyba nici z pieskow a tak mi sie podobaly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.11.2007 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 ALe cudne Ja chyba wezme ze schroniska jakiegoś psiaka na działkę. Taki wiekszy by się przydał. Obecny to poduszkowiec Nawet w domu nie chce mu się szczekać No my tez sie wybieralismy do schroniska ale jakos dojechac nie mozemy juz sama nie wiem co mam zrobic !!!!! ja sie nie nadaje do pojscia do schroniska bo wyszlabym z polowa psow stamtad!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 10.11.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Zajrzałam do Twojego dziennika i widzę, że jesteśmy mniej wiecej na tym samym etapie prac. .. i za tynki zapłaciliśmy właśnie tyle samo - czyli 11tys. Pozdrowionka i powodzenia w dalszych zmaganiach z budowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.11.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Dzieki bardzo, no to ja wskocze do twojego dziennika tez za chwileczke i zobacze jak u was wyszlo !!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 11.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Planujecie przeprowadzkę na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.11.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Bardzo chcialam ale chyba sie jednak nie uda, troszke obawiam sie tej wilgoci - tynki, posadzki beda schly - cala wilgoc bedzie wychodzic - kurcze sama nie wiem !!!! A wy jak - kieyd planujecie przeprowadzke??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 11.11.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Bardzo chcialam ale chyba sie jednak nie uda, troszke obawiam sie tej wilgoci - tynki, posadzki beda schly - cala wilgoc bedzie wychodzic - kurcze sama nie wiem !!!! A wy jak - kieyd planujecie przeprowadzke??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!! No właśnie, tego również się obawiamy!!! i Wszyscy straszą, że nie wyschnie tak jak trzeba... My planujemy przeprowadzkę na wiosnę. Sprzedaliśmy juz mieszkanko i do 15 kwietnia musimy je opuścić, więc będzimy robić wszystko, by nam się udało ( w razie czego mamy rodziców, którzy nas "przechowają") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 11.11.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ho ,ho dawno mnie tutaj nie było a tu takie zmiany jeszcze trochę a przegapiłabym przeprowadzkę.. A co do energetyki ,nie przejmuj się za bardzo bo oni tak mają niestety. A spóźnij sie z opłatami to zaraz ponaglenia wysyłają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.11.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Babeczki trzymajcie za mnie kciuki i mocno plujcie w poniedzialek ide na rozmowe o prace - gacie mi sie troche trzesa!!!!! eee tam, zakasujesz ich wszystkich Trzymam, trzymam mocno Kolakao!!! daj znać kiedy puścić No i jak poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.11.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Bardzo chcialam ale chyba sie jednak nie uda, troszke obawiam sie tej wilgoci - tynki, posadzki beda schly - cala wilgoc bedzie wychodzic - kurcze sama nie wiem !!!! Wiesz Kolakao, my się przeprowadzaliśmy do nowo wybudowanego bloku ( budowa od listopada do maja ) i uwierz mi, że bardzo duża wilgoć w mieszkaniu była jeszcze przez dobry rok a ogólnie to znikneła wreszcie po 3-4 latach ( można było wreszcie zostawić np. paluszki czy jakieś ciastka na wierzchu i nie były totalnie nasiąknięte wiglocią ) ) Tak więc myslę, że to zadna róźnica - miesiąca czy dwóch, oczywiście nie żaby wchodzić na kapiące ściany ale ... poza tym to wg moich doświdaczeń żadna różnica. Trzeba by było poczekać przynajmniej dobry rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.11.2007 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Babeczki trzymajcie za mnie kciuki i mocno plujcie w poniedzialek ide na rozmowe o prace - gacie mi sie troche trzesa!!!!! eee tam, zakasujesz ich wszystkich Trzymam, trzymam mocno Kolakao!!! daj znać kiedy puścić No i jak poszło! JEST JEST JEST UDALO SIE - WLASNIE MNIE OKROPNIE BOLI GLOWA - PRZYJECHALAM Z WA-WY - DOSTALAM TA PRACE - BARDZO SIE CIESZE !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to teraz bedę miała znajomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.11.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Bardzo chcialam ale chyba sie jednak nie uda, troszke obawiam sie tej wilgoci - tynki, posadzki beda schly - cala wilgoc bedzie wychodzic - kurcze sama nie wiem !!!! Wiesz Kolakao, my się przeprowadzaliśmy do nowo wybudowanego bloku ( budowa od listopada do maja ) i uwierz mi, że bardzo duża wilgoć w mieszkaniu była jeszcze przez dobry rok a ogólnie to znikneła wreszcie po 3-4 latach ( można było wreszcie zostawić np. paluszki czy jakieś ciastka na wierzchu i nie były totalnie nasiąknięte wiglocią ) ) Tak więc myslę, że to zadna róźnica - miesiąca czy dwóch, oczywiście nie żaby wchodzić na kapiące ściany ale ... poza tym to wg moich doświdaczeń żadna różnica. Trzeba by było poczekać przynajmniej dobry rok Moze masz i racje - zastanowimy sie jeszcze !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kolakao ta cena za tynki to za robocizne czy za robociznę i materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.11.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to teraz bedę miała znajomosci Dzieki Mayland cmok cmok cmok - baaaaaaaaardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Napisz czym się bedziesz zajmowała w nowej pracy? Jaka to praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 JEST JEST JEST UDALO SIE - WLASNIE MNIE OKROPNIE BOLI GLOWA - PRZYJECHALAM Z WA-WY - DOSTALAM TA PRACE - BARDZO SIE CIESZE !!!!!!!!! BRAWO!!!!!!!!!!!!!! Zuch dziewczynka teraz mów co i jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts