kolakao 12.11.2007 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kolakao ta cena za tynki to za robocizne czy za robociznę i materiał? No za sama robocizne - a o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kolakao ta cena za tynki to za robocizne czy za robociznę i materiał? No za sama robocizne - a o co chodzi A o nic bo ja zapłaciłam tyle samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kolakao zjedz kolację i ochłoń trochę. Weź też jakie prochy od tego bólu głowy. I walnij sobie piffffko A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.11.2007 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Napisz czym się bedziesz zajmowała w nowej pracy? Jaka to praca? spadam na wieksza budowe :) bede pracowala w firmie ktora bedzie budowala Centrum Sloneczne w radomiu :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kolakao zjedz kolację i ochłoń trochę. Weź też jakie prochy od tego bólu głowy. I walnij sobie piffffko A co! No i koniecznie powiedz nam co to za praca, umieram z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.11.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kolakao ta cena za tynki to za robocizne czy za robociznę i materiał? No za sama robocizne - a o co chodzi A o nic bo ja zapłaciłam tyle samo a ty mialas ze tak powiem wiecej tynkow - ja wiem nie byly te moje tynki moze tanie ale ja chcialam cem- wap i nie bede juz robila cekolowania!!! SA dosc gladkie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Napisz czym się bedziesz zajmowała w nowej pracy? Jaka to praca? spadam na wieksza budowe :) bede pracowala w firmie ktora bedzie budowala Centrum Sloneczne w radomiu :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fiu fiu fiuuuu, jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.11.2007 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kolakao zjedz kolację i ochłoń trochę. Weź też jakie prochy od tego bólu głowy. I walnij sobie piffffko A co! No z tym piwem to dobry pomysl - musze sie tescia zapytac czy cos ma - a aja jeszcze siedze ubrana jak kornik w swieto lasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.11.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Napisz czym się bedziesz zajmowała w nowej pracy? Jaka to praca? spadam na wieksza budowe :) bede pracowala w firmie ktora bedzie budowala Centrum Sloneczne w radomiu :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fiu fiu fiuuuu, jeszcze raz gratuluję Bardzo bardzo dziekuej - i bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!! nie moge znalezc jakiejs flaszeczki zeby postawic wszystkim wiec stawiam slownie!!!!!!!!1 malz przyszwedl musimy pogadac i opic sukces!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Nie miałam za wiele bo poddasze w kg a garaż w cem-wap robiony oddzielnie. Wyszło 600m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.11.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kurcze ja mialam wiecej - ok 900 z garazem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 No widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Kolakao, gartulacje!!!! no brawo, brawo!!! I po co były te nerwy To co, z racji obecnie nabywanego doświadczenia będziesz sprawowała nadzór budowlany nad tym centrum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 13.11.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 cześć Monika Wiesz gdzie się kupuje deskę okapową gr ok 3cm wyheblowaną? A Ty gdzie kupowałaś deskę okapową (podrynnową) ? Też gratuluje pracy. Jak ma się wynagrodzenie do średniej krajowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Takie piękne gumofilce to i ja muszę sobie sprawić - dla siebie i dla męża. Choc jak przed weekendem chciałam zakupic to rozmiarów nie było a propos błotka, to wyszła zabawna sytuacja z moim teściem, który w niedzielę pwoeidział, że nie podejchał zobaczyć na budowę bo przecież jest duże błoto na drodze no to wygl;ąda na to, że od jesieni do wiosny teść nas odwiedzać nie będzie, nawet jak tam zamieszkamy .... Ale się tłumaczył ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.11.2007 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Kolakao, gartulacje!!!! no brawo, brawo!!! I po co były te nerwy To co, z racji obecnie nabywanego doświadczenia będziesz sprawowała nadzór budowlany nad tym centrum ? POczekaj reyzelku poczekaj ja sie dopiero rozkrecam - na razie kontrola rysunkow i papierow - a kto wie co bedzie za rok lub dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.11.2007 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 cześć Monika Wiesz gdzie się kupuje deskę okapową gr ok 3cm wyheblowaną? A Ty gdzie kupowałaś deskę okapową (podrynnową) ? Też gratuluje pracy. Jak ma się wynagrodzenie do średniej krajowej ?? Mi kupowali dekarze - na okulickiego - ale tam sa dwa sklady a nie wiem w ktorym oni sie zaopatrywali !!!!! Dziekuje za gratulacje - jak na poczatek wg mnie pensja ok!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Kolakao, gartulacje!!!! no brawo, brawo!!! I po co były te nerwy To co, z racji obecnie nabywanego doświadczenia będziesz sprawowała nadzór budowlany nad tym centrum ? POczekaj reyzelku poczekaj ja sie dopiero rozkrecam - na razie kontrola rysunkow i papierow - a kto wie co bedzie za rok lub dwa Ale słonce, ja to całkiem poważnie napisałam !!!! Wykształcenie przecież masz odpowiednie, stąd ten mój pomysł No ale teraz już poniekąd wiem, co faktycznie będziesz robiła Najszczersze gratulacje raz jeszcze ! A kiedy zaczynasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.11.2007 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Kolakao, gartulacje!!!! no brawo, brawo!!! I po co były te nerwy To co, z racji obecnie nabywanego doświadczenia będziesz sprawowała nadzór budowlany nad tym centrum ? POczekaj reyzelku poczekaj ja sie dopiero rozkrecam - na razie kontrola rysunkow i papierow - a kto wie co bedzie za rok lub dwa Ale słonce, ja to całkiem poważnie napisałam !!!! Wykształcenie przecież masz odpowiednie, stąd ten mój pomysł No ale teraz już poniekąd wiem, co faktycznie będziesz robiła Najszczersze gratulacje raz jeszcze ! A kiedy zaczynasz ? Wyksztalcenie moze i odp ale doswiadczenie nie bardzo -ale wszystko przedemna - zobaczymy jak to pojdzie!!! Zaczynam 1 lub 15 stycznia !!!!! Wiec jeszcze luzik a pozniej sie zacznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No to extra Kolakao, akurat masz tyle czasu żeby się przeprowadzką zająć i dojść do siebie po wszelakich parapetówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts