kolakao 13.08.2007 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 ihihihihihi Ty bedziesz gonic mnie a ja gonie mayland ale co mi zrobisz jak mnie zlapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.08.2007 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 No a tak w ogole to jestem pod wrazeniem ze przeczytalas calosc - no chociaz ja twoj tez przeczytalam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.08.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Kolakao... znak rozpoznawczy - brama otwarta i samochód na działce, to znak, że jestem na metrażu Proszę nie ogladać tylko zajechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 ... No to ja zaczynam gonić Was dziewczyny Oczywście "troszkę" mi to zajmie ale mam nadzieję, że nie będzie źle. Kolejna piękna działeczka... czy tylko takie tam u Was są??? aż żałuję, że mieszkam po przeciwległej stronie Polski Powodzenia - będę śledzić postępy !!! Ps. Wszystkiego naj... Kolakao ! Ale przedewszystkim szybciuteńkiego wprowadzenia się do tego wymarzonego domku ale już z prądem, wodą i wsyztskim tym co do zamieszkania koniecznie potrzebne jest Tak na marginesie jesteśmy równieśniczkami ... i do tego ten sam znak zodiaku bo ja świętowałam 04 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.08.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 wreszcie sie milutko zaczyna u mnie robic, no jak ja wam dziekuej !!!!!!! Kolakao... znak rozpoznawczy - brama otwarta i samochód na działce, to znak, że jestem na metrażu Proszę nie ogladać tylko zajechać Dziekuje bardzo, napewno skorzystam jak tylko bede przejezdzac, jak narazie skradam sie jak lis heheuheuehu z jednej strony podjade, z drugiej - ze niby ja taka niesmiala - pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.08.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Reyzel bardzo mi milo, dzisiaj bede miala lekture na wieczor [tzn. bede czytac twoj dziennik ] No i jak sie czujemy po 30 - bo do mnie koleznaki jak dzwonia to mowia juz czesc stara babo - ale wredne nie - no to ja skladam zyczenia urodzinkowe rowniez!!!!!!!! POzdrawiam lwico !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Dzięki Kolakao! no do mnie -niestety - mówią podobnie ... ale jak dla mnie - pewnie jak i dla Ciebe - się nic nie zmieniło no może oprócz tego, że budowy "na starość" ( hehe ) mi się zachcialo a mój kochany mąż nie zapomina dodać każdego dnia ''.. oj kochanie, jak dzisiaj Cię nic nie boli to się zacznij martwić... w tym wieku to zawsze coś musi boleć ...'' Przyjemniaczek ale kochany. Nawet bardzo a co do czytania to miło mi, że zamierzasz przebrnąc przez tę lawinę przegód, jaką mamy za sobą swoją drogą to już się dziś znerwiłam, bo ci geodeci co tak dzielnie walczyli na naszej działce porobili błędy i nasi murarze, zamiast wczoraj i dziś murować "emki" musieli poprawiać ich błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.08.2007 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Dobre, u mnie bylo podobnie z geodetami - tez murarze poprawiali i robili ze tak powiem po swojemu - po cholere wchodza z tymi swoimi laserowymi cudami skoro i tak trzeba poprawic , trzymaj sie dzielnie - ja jakos daje rade- no czasami brak mi meskiego ramienia i mam duuuuuuuuuzeego dola - ale wtedy szybciutko trzeba sie pozbierac a tobie zycze budowania bez dolow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Kolakao, dzielna jesteś bardzo i z pewnością dasz radę ! Ja w to wierzę - bo widzę jak to pięknie Twój domek rośnie pod doskonałą pieczą inwestorki A dołów nam nie potrzeba - lwice silne są i wszystkiemu dadzą radę , no nie ??? Trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A jak rozwiązałaś temat nisko osadzonego ( przysadzistego) dachu, który tak Ci się podobał ?? Bo u nas jest podobny dach w oryginale projektu, ale po podniesieniu ściany kolankowej dom mógłby stracić swoją specyficzną, przysadzistą bryłę - dlatego wydłużyliśmy krokwie, i sztucznie wydłużymy dach, co stworzy wrażenie, że jest taki przysadzisty jak być powinien... przynajmniej mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.08.2007 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 I TEJ WERSJI BEDZIEMY SIE TRZYMAC DO KONCA!!!!!!!!!!!!!!!!! DO OSTATNIEJ CEGIELKI A RACZEJ PANELA I WTYCZKI W DOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Swoją drogą to niezłą masz ekipę jak o godzinie 20 jeszcze do pracy się zbierają ... niezależnie od okoliczności !!! Tylko gratulować "znaleziska" Jak tak pilnie będą pracować to jeszcze w październiku zdazysz się wprowadzić a nie dopiero w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.08.2007 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Jezeli chodzi o dach to u nas nie ma scianki kolankowej, murlata lezy od razu na wiencu, okna nie maja nadprozy- role nadprozy spelnia dodatkowo dozbrojony nad oknami wieniec- ale i tak wydluzylismy dokladnie tak jak wy krokwie - i prawde mowiac bardzo jestem ciekawa jak to wszystko wyjdzie, projekt projektem a budowa budowa - coby mi tylko piekna stodolka nie wyszla - bo u nas jakiejs wyszukanej architektury to niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.08.2007 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Wiesz z tymi ekipami to roznie jest - jak przyjezdzam to pracuja tylko im uszy podskakuja a jak mnie nie ma to robia co chca - ale ogolnie zeby nie bylo ze jestem wredna i niedobra - jestem z nich zadowolona - robia dokladnie i solidnie - tylko niestety powoli - dom buduja juz 4 miesiac wg mnie to dlugo - moze jestem zbyt wymagajaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 I TEJ WERSJI BEDZIEMY SIE TRZYMAC DO KONCA!!!!!!!!!!!!!!!!! DO OSTATNIEJ CEGIELKI A RACZEJ PANELA I WTYCZKI W DOMU Niop Grunt to wiara we włane siły BRAWO KOLAKAO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Czy jesteś wymagająca ... nie wiem, będę mogla Ci odpowiedzieć za jakiś czas jak sama będę na tym etapie i zobaczę ile czasu "moim" fachowcom to zajęło Ale biorąc pod uwagę przestoje o których pisałaś w dzienniku - to wg mojej oceny i tak jest ok, bo przecież masz rózne ekipy ... Ale jak się domyślam, to oni mieszkają tam u Ciebie, na budowie? więc mogą pracować 24 h A co do dachu- efekt "wydłużenia" faktycznie dopiero będzie po zrobieniu ... a eksperymenty różnie wychodzą sama mam nadzieję, ze nie zepsuliśmy wszystkiego co zepsuć było mozna Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ogrodzenie cudne, takie dopracowane, nie to co moje A córa jak malowana Ile ma lat? Moja tez blond, ma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.08.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Jak mi milo ze tu zajrzeliscie - z ogrodzeniem panowie walcza juz prawie drugi tydzien - ale sa solidni, mi sie tez podoba bardzo - biorac pod uwage ze poprzedni wykonawca walczyl z tym ogrodzeniem prawie rok oni sa swietni jezeli chodzi o czas wykonania dzieki dzieki za core - no co wrodzila sie w mamusie -huehuehu - mala agentka ma prawie 3 lata - a ta czupryna jak sie urodzila byla czarniutenka i wszyscy sie dziwili po kim ona jest - no ale zbielala i DNA nie trzeba bylo sprawdzac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 25.08.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 witam cie serdecznie i ciesze sie z postepow na twojej budowie ..jestem troszke za toba bo z powodu waskiej dzialki musiealam zafundowac sobie piwnice oj..kosztowalo juz.ale jestem bardzo zadowolona..pierwszy strop mam juz za soba a teraz przyszla kolej na strop na pietrze teraz ulozylismy go i czeka na zalanie betonem co nastapic ma w poniedzialek...niezawodna firma Transpec rodem z Radomia z Kozienickiej kolejny raz okrasi nasz domek betonem b15 ....ciesze sie bardzo ...znasz Radom i to jest fajne ja jestemz okolic Radomia moze czasem pogadamy sobie..bo ja o mojej budowie moglabym godzinami gaaaadac i gaaadac....a o twoja pyyytac i pyyytac pozdrawiam ..rodaczka z mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.08.2007 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 NO to supe bardzo sie ciesze ze sie znalazlysmy tzn ze ty znalazlas mnie no ja tez ostatnio lapie sie na tym ze rozmawiam tylko o budowie tak sie czlowiek skrzywia i tyle podzacs budowy wlasnego domu pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts