kolakao 13.11.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No to extra Kolakao, akurat masz tyle czasu żeby się przeprowadzką zająć i dojść do siebie po wszelakich parapetówkach No niby teoretyczne bedzie sie mozna tam wprowadzic przed koncem roku al ejeszcze nie wiem jak praktycznie to bedzie!!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No to extra Kolakao, akurat masz tyle czasu żeby się przeprowadzką zająć i dojść do siebie po wszelakich parapetówkach No niby teoretyczne bedzie sie mozna tam wprowadzic przed koncem roku al ejeszcze nie wiem jak praktycznie to bedzie!!!!????? Praktycznie to będzie na Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Ech... mnie dzis dobiła wilgoć Nic nie schnie rpzez taką pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.11.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ech... mnie dzis dobiła wilgoć Nic nie schnie rpzez taką pogodę. Nawet jak palisz w ... eee ... kominku ? Nie strasz mnie, bo ja mam nadzieję, ze nasz "piec" wystarczy na ogrzewanie domu, zeby się suszyło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.11.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Kolakao, czerwonymi duzymi literami miało być o tym prądzie !!!! A tu zielone, nie za duże SUPER, ŻE JUŻ PRĄD JEST !!! ALE SIĘ CIESZĘ - RAZEM Z TOBĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 No to i ja dodam, ze bardzo sie cieszę że Wy sie cieszycie!!!!! A sowja drogą to szlag trafia człowieka jak mówią ze nie można szybciej a potem sie okazuje, ze jednak mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.11.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 No to i ja dodam, ze bardzo sie cieszę że Wy sie cieszycie!!!!! A sowja drogą to szlag trafia człowieka jak mówią ze nie można szybciej a potem sie okazuje, ze jednak mozna tiaaa.... chcieć to móc jak się okazuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Kolakao, czerwonymi duzymi literami miało być o tym prądzie !!!! A tu zielone, nie za duże SUPER, ŻE JUŻ PRĄD JEST !!! ALE SIĘ CIESZĘ - RAZEM Z TOBĄ No do dołączam do cieszących się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.11.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Kolakao, czerwonymi duzymi literami miało być o tym prądzie !!!! A tu zielone, nie za duże SUPER, ŻE JUŻ PRĄD JEST !!! ALE SIĘ CIESZĘ - RAZEM Z TOBĄ No pietknie - nawet mialam jechac dzisiaj wieczorem zeby zrobic zdjecia z zewnatrz ale tak pizdzialo ze nieststy nie dojechalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Byłam wieczorem w Obi. Jak wchodziłam to było ok, nic nie padało. Zostawiłam telefon na siedzneiu w aucie Wychodze a tu.......bialusieńko Do domu wracałam 30km/h bo jeździłam na wszystkie strony. Wiało i padało niexle. Z domu dzwonili za mną 6 rayz bo mysleli, że ja jeszcze z działki wracam Wystraszyłam ich troche Powyższa wypowiedź na potwierdzenie słów Kolakao, ze pogoda byla dziś zaskakująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.11.2007 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Wlasnie sie zastanawialam ile razy sie juz gdzies minelysmy w jakims obi nomi albo praktikerze - mam wrazenie ze caly czas gdzies sobie prawie na plecach siedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 No nie mów, ze i Ty dziś tam byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.11.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 W obi akurat dzisiaj nie - ale akurat dzisiaj ujezdzalismy rozne takie miejsca!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Beżowy polerowany gres mają teraz w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.11.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Byłam wieczorem w Obi. Jak wchodziłam to było ok, nic nie padało. Zostawiłam telefon na siedzneiu w aucie Wychodze a tu.......bialusieńko Do domu wracałam 30km/h bo jeździłam na wszystkie strony. Wiało i padało niexle. Z domu dzwonili za mną 6 rayz bo mysleli, że ja jeszcze z działki wracam Wystraszyłam ich troche Powyższa wypowiedź na potwierdzenie słów Kolakao, ze pogoda byla dziś zaskakująca Ło matko ... co Wy tam za pogodę macie dzięki Bogu u nas śniegu na razie nie ma i dekarze przynajmniej mogą dachówkę kłaść Tylko lekki mrozik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abgiena 16.11.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Witam i pozdrawiam , podoba mi się twoj domek , ta szara dachoweczka i jasny klinker są super. Sama mam dach w kolorze kasztan Robena , ponownie bym go już nie wybrała . życzę szybkiej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.11.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Bardzo mi milo i zapraszam czesciej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.11.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Kolakao dopiero teraz doczytal o twoich zmaganiach : ale tempo... a projekt śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.11.2007 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Bardzo dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Dzięki Kolakao za te czerowne literki A z tymi zapapranymi posadzkami ... nie możesz ich ściągnąć z powrotem, zeby "naprawili" co skopcili ??? Przecież mieli piasek do wysypania .... A co z tymi cudownymi psiakami ?? Dziś miałaś po nie jechać, no nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts