kolakao 17.11.2007 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No w koncu przelozylismy ten wyjazd po psiaki na niedziele - pojade wtedy z malzem i dzieciakami - troche sie stresuje a co jak nie beda chcialy wejsc do naszego auta a pozniej beda piszczaly albo skomlaly za swoimi wlascicielami - kupilam im troche smakolykow zeby jakos je przekonac - noi troche sie boje to juz nie szczeniaki - jeden ma 2 lata a drugi rok - no i sie jeszcze naczytalam osttanio ze to a charakterne psy!!!!!!!!!!!! POzyjemy zobaczymy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 A z tymi zapapranymi posadzkami ... nie możesz ich ściągnąć z powrotem, zeby "naprawili" co skopcili ??? Przecież mieli piasek do wysypania .... No niby mieli wysypac i tam gdzie ich przypilnowalismy to bylo go wiecej a tam gdzie nie przypilnowalismy no to niestety ((((((((((((((( - dzisija rowniez spedzilam dzien na kolannach!!!!!!!!!!!!! tym razem w duzym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 17.11.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 To się narobiłaś kobieto. Współczuję.Jak nie dachówka to posadzki. O matko! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 a co to za nowy nieznajomy? witaj w moich progach!!!!!!!!!!!!!!!! )))) ?No mam czasami dosyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Szkoda tych posadzek i Twojej pracy. ALe rozumię, że musisz to doczyścić. Klękaj na grubym kawałku styropianu żeby stawów nie przemrozić!!! Fajnego masz dopalacza. Szukałam datego do siebie ale za pierona nie miałam skąd pożyczyć. I ogrzewaliśmy grzejnikami olejowymi na prąd. Rachunek będzie kolosalny! Ale w przyszłym tygodniu może będzie już piec podłączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 17.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Wita serdecznie. Zajrzałam do Twojego dziennika,masz świetny domek i jakie tempe Świetnie sie czytało, podzielam gust co do kuchni (planuje podobną) i co do elewacji (okna i dachówka w takich kolorach już zamówiona). Tak więc jeśli można będę zaglądać. Serdecznie pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Co do psów to też miałabym obawy jak zniosą drogę. Wiesz wpadłam na pewien pomysł. A może dać im przed podróżą jakieś środki nasenne (oczywiscie w odpowiedniej dawce)? Aviomarin też działa nasennie... Nie wiem czy to dobry pomysł ale takie coś mi przyszło do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Jeszcze mi troche zostalo do skucia - teraz jak wchodze do domu to od razu mlotek i jak cos odstaje tood razu ide i stukam - Mysmy piecyk pozyczali - tzn szwagier od kogos pozyczal i nam pozyczyl - ale super grzeje - no a z tym styropianem to wszyscy mnie gonia zebym podkladala - bo zapominam !!!!!!! Super Mayland jak ci zacznie piec hulac to nie bedziesz chciala stamtad wyjezdzac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Naprawdę dobrze grzeją te piecyki. A styropian podkładaj KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! To nie są żarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 17.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 a co to za nowy nieznajomy? witaj w moich progach!!!!!!!!!!!!!!!! )))) ?No mam czasami dosyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może i nowa , co to po cichaczu wpada i tylko czyta i czyta i zdjęcia ogląda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Co do psów to też miałabym obawy jak zniosą drogę. Wiesz wpadłam na pewien pomysł. A może dać im przed podróżą jakieś środki nasenne (oczywiscie w odpowiedniej dawce)? Aviomarin też działa nasennie... Nie wiem czy to dobry pomysł ale takie coś mi przyszło do głowy Kurcze Mayland ja wiem najgorzej to rozstanie - szkoda mi tych psiakow - beda sie gapic na zostajacych na parkingu wlascicieli a pozniej pewnie beda jakies osowiale - no zobaczymy jak to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Wita serdecznie. Zajrzałam do Twojego dziennika,masz świetny domek i jakie tempe Świetnie sie czytało, podzielam gust co do kuchni (planuje podobną) i co do elewacji (okna i dachówka w takich kolorach już zamówiona). Tak więc jeśli można będę zaglądać. Serdecznie pozdrawiam Dorota A mozna mozna - zapraszam czesciej i dziekuje za zyczliwe slowa dobra kobieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 a co to za nowy nieznajomy? witaj w moich progach!!!!!!!!!!!!!!!! )))) ?No mam czasami dosyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może i nowa , co to po cichaczu wpada i tylko czyta i czyta i zdjęcia ogląda Pozdrawiam No prosze i dopiero teraz sie ujawnia - ladnie to tak - ale lepiej pozno niz wcale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Co do psów to też miałabym obawy jak zniosą drogę. Wiesz wpadłam na pewien pomysł. A może dać im przed podróżą jakieś środki nasenne (oczywiscie w odpowiedniej dawce)? Aviomarin też działa nasennie... Nie wiem czy to dobry pomysł ale takie coś mi przyszło do głowy Kurcze Mayland ja wiem najgorzej to rozstanie - szkoda mi tych psiakow - beda sie gapic na zostajacych na parkingu wlascicieli a pozniej pewnie beda jakies osowiale - no zobaczymy jak to bedzie To, ze na poczatku będą osowiałe to raczej pewne... Ale moze te smakołyki i wasza troskliwa opieka szybko je przekona ?? Trzymam za to kciuki Kolakao Na pewno wszystko będzie ok. A na kolanka uważaj, tak jak mówi Mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Wita serdecznie. Zajrzałam do Twojego dziennika,masz świetny domek i jakie tempe Świetnie sie czytało, podzielam gust co do kuchni (planuje podobną) i co do elewacji (okna i dachówka w takich kolorach już zamówiona). Tak więc jeśli można będę zaglądać. Serdecznie pozdrawiam Dorota Ja mam tempo - to spojrz tu - ci dopirero maja tempo http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1961639#1961639 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 17.11.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 to sie wydaje wręcz niemożliwe, ale dla nas pocieszające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No ja tez bylam pod wrazeniem jak zobaczylam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 17.11.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Można popaść w kompleksy My zaczęliśmy 18 sierpnia i chcielibyśmy wprowadzić się w połowie maja. Mamy za sobą dopiero zalanie stropów wiec czasami mam wątpliwości czy się wyrobimy. No ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 MOC TO CHCIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 17.11.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 O to jest właściwe podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts