kolakao 17.11.2007 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 NO TEGO SIE TRZYMAM OD POCZATKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 MOC TO CHCIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No wlasnie !!!! Brawo za to stwierdzenie Ps. Czekam na zdjęcia z Wiglii zrobionej w Twoim nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 bardzo ci dziekuje za twoja wiare w to ze sie wprowdzimy do naszego domu w grudniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wigilia kto wie - ale na pewno postawie choinke i ja ubiore !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No i to napisała kobieta, którą urzekła jedna mała świeczka na stole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No i to napisała kobieta, którą urzekła jedna mała świeczka na stole! Mayland ale czy ty sobie wyobrazasz jak pieknie ta choinka bedzie wygladala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak samo jak ta twoja swieczka pieknie opowiedziana!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Napewno to bedzie piękna choinka Ale przyznam Ci się do czegoś, tak żeby nikt nie słyszał Siedziałam tam sobie dzisaj i obmyslałam nie tylko kolorki Choinkę też planowałam. CO prawda nie tegoroczną ale na przyszło rok kto wie! I mam juz pomysły jak przenieść świateczny nastrój na taras, połączyc salon z dworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Napewno to bedzie piękna choinka Ale przyznam Ci się do czegoś, tak żeby nikt nie słyszał Siedziałam tam sobie dzisaj i obmyslałam nie tylko kolorki Choinkę też planowałam. CO prawda nie tegoroczną ale na przyszło rok kto wie! I mam juz pomysły jak przenieść świateczny nastrój na taras, połączyc salon z dworem Niiieee nooo nie moge być gorsza, też se wstawię choinkę, a co!!!! Podobno teściowa jakąś dla nas szykuje Dziewczyny, idę spać, i TU Wam mówię dobranoc, przekażcie to w innych komentach, bo się rozpisywać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No tak ty juz masz wszytsko w glowie co i jak - jak zwykle jestem pod wrazeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sobie cos tam mysle w tej mojej glowce ale tak do konca to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 18.11.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Dzień dobry wpadłam powiedzieć, żeby nie było znowu, że cichaczem A propo tempa. My tak się rozpędziliśmy, że dachu nie zdążyli zrobić w fabryce . Gdyby nie to, mielibyśmy już okna wstawione. No ale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.11.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 no masz szczescie ze tym razem sie wpisalas - no kurcze zawsze cos musi isc nie po naszej mysli niestety - zeby pozniej moglo pojsc dobrze!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Masz te psiaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Masz te psiaki? No właśnie??? aaa, niedziela nie obsadzona w grafiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.11.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Masz te psiaki? No mam te bestie!!!!!!!!!!!!!!!! Ogromne i piekne - troche sie ich boje prawde mowiac!!!!!!! Dzisiaj sa troche sploszone bo zostaja na dworze a tak mieszkaly w domu!!!!!!! No i nie wypuszczamy pieska tesciow bo boimy sie ze go zjedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Masz te psiaki? No mam te bestie!!!!!!!!!!!!!!!! Ogromne i piekne - troche sie ich boje prawde mowiac!!!!!!! Dzisiaj sa troche sploszone bo zostaja na dworze a tak mieszkaly w domu!!!!!!! No i nie wypuszczamy pieska tesciow bo boimy sie ze go zjedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i gdzie się w końcu spotkaliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.11.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Masz te psiaki? No właśnie??? aaa, niedziela nie obsadzona w grafiku No jezdzialm po jakichs okolicach zawiercia przez turze chyba jechalam do dabrowy slaskiej i jeszcze jakies tam - troche sie rozgladalam czy moze gdzies nie zobacze domku podobnego do twojego ale nie namierzylam nigdzie no i balonow na powitanie tez nie bylo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.11.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Do DAbrowy Gorniczej chcialam powiedziec - w zabkowicach bylam i tam podejechali po nas wlasciciele psiakow!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Masz te psiaki? No właśnie??? aaa, niedziela nie obsadzona w grafiku No jezdzialm po jakichs okolicach zawiercia przez turze chyba jechalam do dabrowy slaskiej i jeszcze jakies tam - troche sie rozgladalam czy moze gdzies nie zobacze domku podobnego do twojego ale nie namierzylam nigdzie no i balonow na powitanie tez nie bylo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli jechałas przez Turzą to musiałas przejeżdzać jakieś moze 150 metrów od mojego domu!!!! równolegle do tej drogi stoi mój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Fotki psiaków Bo pogryzę Jak zniosły drogę? Jak w domu powitanie? Jak sie czują? Jak dzieciaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.11.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 No widzisz ale jakies fluidy czulam ze gdzies tu kaska urzeduje na swojej budowie - slowo daje nawet mi malz powiedzial zebym sie tak nie rozgladala bo do rowu wjedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 No widzisz ale jakies fluidy czulam ze gdzies tu kaska urzeduje na swojej budowie - slowo daje nawet mi malz powiedzial zebym sie tak nie rozgladala bo do rowu wjedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!!! a o której jechaliście?? przejeżdżaliście na światłach i po lewej stronie był KOściół a po prawej salon Forda??? matko, ja Cię chyba też czułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts