Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

mayland napisał:
Fotki psiaków :evil: Bo pogryzę :wink: :lol: :lol:

Jak zniosły drogę? Jak w domu powitanie? Jak sie czują? Jak dzieciaki? :lol:

Spoko cala droge siedzialy z tylu w bagazniku bardzo spokojnie, teraz sa troche zdezorinetowane i ganiaja po pdworku i zastanawiam sie czy nie jest im zimno :roll: :roll: - kurcze no nie wiem - jakos to bedzie - charakterne sa - dziecka sie ciesz - ciekawe jak dlugo????

zdjecia zapodam jutro jak dadza sobie zrobic!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kaśka maciej napisał:
  kolakao napisał:
No widzisz ale jakies fluidy czulam ze gdzies tu kaska urzeduje na swojej budowie - slowo daje nawet mi malz powiedzial zebym sie tak nie rozgladala bo do rowu wjedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a o której jechaliście??

przejeżdżaliście na światłach i po lewej stronie był KOściół a po prawej salon Forda??? :roll:

matko, ja Cię chyba też czułam :lol:

Kurcze kaska nie pamietam co ja mijalam, ale naprawde jakos mi sie tak wydawalo ze ty gdzies tam :) - jechalismy ok 12-13

musialam dac cos cieplego psiakom i dlatego mnie nie bylo przez chwile!!!

kolakao napisał:
Kurcze kaska nie pamietam co ja mijalam, ale naprawde jakos mi sie tak wydawalo ze ty gdzies tam :) - jechalismy ok 12-13

:o :o :o :o :o

wtedy właśnie byłam na działce, serioooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

kaśka maciej napisał:
  kolakao napisał:

:o :o :o :o :o

wtedy właśnie byłam na działce, serioooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

awiesz co jak jechalismy przez zawiercie i nie wiedzielismy gdzi ejechac to sobie pomyslalam ze jkabym miala telefon do ciebie to bym sobie zadzwonila i by bylo po problemie - gps bym sobie z ciebie zrobila!! :wink:

kolakao napisał:
  mayland napisał:
Właścicielom pewnei trudno było się z nimi rozstać... :roll:

no plakali i wlasciciel i wlascicielka a nie bede wspominac o synu ktory nie wiedzial ze pieski zostana oddane :((((

Nie pwoiedzieli dziecku, ze oddaja psy? :roll: Źle zrobili że nie przygotowali na taką zmianę...

kolakao napisał:
  mayland napisał:
Masz te psiaki? 8)

No mam te bestie!!!!!!!!!!!!!!!! Ogromne i piekne - troche sie ich boje prawde mowiac!!!!!!! Dzisiaj sa troche sploszone bo zostaja na dworze a tak mieszkaly w domu!!!!!!! No i nie wypuszczamy pieska tesciow bo boimy sie ze go zjedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A gdzie zdjęcia :roll: :(

No sa boskie tylko musze im poucinac wlosy znad oczu bo maja pozaslaniane, nie ujadaly ale ja pare razy wychodzilam sprawdzac czy siedza w komorce zeby im cieplutko bylo :lol: no i jeszcze o 23 zupe im podgrzewalam z makaronem zeby im bylo cieplej- maila byc na dzisja dla nas ale nie bedzie huehuehuehuehueue!!!!!!!!!!!!!!!!

kolakao napisał:
No sa boskie tylko musze im poucinac wlosy znad oczu bo maja pozaslaniane

Z tym ucinaniem włosow to się najpierw upewnij czy możesz ! Bo właśnie przy bobtailach ( znajoma ma i ma kompletnego świra na punkcie swoich psów i tej rasy :wink: ) nie jest to podobno wskazane - nie wiem dlaczego ale coś tak kiedyś wspominała :roll:

Reyzel napisał:
  kolakao napisał:
No sa boskie tylko musze im poucinac wlosy znad oczu bo maja pozaslaniane

Z tym ucinaniem włosow to się najpierw upewnij czy możesz ! Bo właśnie przy bobtailach ( znajoma ma i ma kompletnego świra na punkcie swoich psów i tej rasy :wink: ) nie jest to podobno wskazane - nie wiem dlaczego ale coś tak kiedyś wspominała :roll:

Kurcze wiesz co moja siostra ze szwagrem sa wete i ona mi wlasnie powiedzial zebym im te hery ciachnela - mam nadzieje ze wiedza co mowia :roll: :roll: - ale pomimo tego jeszcze sie upewnie skoro tam mowisz :)