Reyzel 19.11.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 No sa boskie tylko musze im poucinac wlosy znad oczu bo maja pozaslaniane Z tym ucinaniem włosow to się najpierw upewnij czy możesz ! Bo właśnie przy bobtailach ( znajoma ma i ma kompletnego świra na punkcie swoich psów i tej rasy ) nie jest to podobno wskazane - nie wiem dlaczego ale coś tak kiedyś wspominała Kurcze wiesz co moja siostra ze szwagrem sa wete i ona mi wlasnie powiedzial zebym im te hery ciachnela - mam nadzieje ze wiedza co mowia - ale pomimo tego jeszcze sie upewnie skoro tam mowisz Nieeee, no skoro masz takich fachowców pod ręką to się nie zastanawiaj już i nie podważaj ich kompetencji Bo jeszcze się obrażą Myślałam, że po prostu sama o tym pomyslałaś a ja zawsze taka jestem, że wszystko trzy razy sprawdzam i się zastanawiam, dlatego Ci o tym napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.11.2007 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 A mimo tego wole jednak gdzies sprawdzic !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 19.11.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witaj, obejrzałam psiaki. Są świetne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.11.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Masz 2 bramy w garażu na przestrzał? Tak zrozumiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Słodkie Jaka to rasa?? Kompletny ze mnie ignorant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.11.2007 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Masz 2 bramy w garażu na przestrzał? Tak zrozumiałam... No jedna z jedenj duga z drugiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.11.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Słodkie Jaka to rasa?? Kompletny ze mnie ignorant TAm ci sie fachowcy zawalaja a ty sie martwisz ze z ciebie ignorant, kurna niech przychodza - oni tak przychodza jak do mnie hydraulik - dzisiaj znowu powiedzial ze przyjdzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Słodkie Jaka to rasa?? Kompletny ze mnie ignorant TAm ci sie fachowcy zawalaja a ty sie martwisz ze z ciebie ignorant, kurna niech przychodza - oni tak przychodza jak do mnie hydraulik - dzisiaj znowu powiedzial ze przyjdzie jutro BADZIEWIAKI!!!!!!!!!! ale jaka to rasa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.11.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Briardy, wreszcie doczekals - ale sie dzisiaj tak na siebie rzucily i gryzly ze bylismy przerazeni i w pierwszym momencie chcielismy je oddac - ale jeszcze zobaczymy co z nimi zrobimy!!!!!!! dzwonilam do babki ktora hoduje braiardy i powiedziala ze trzeba je rozdzielic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.11.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ALe jak to rozdzielić? Przecież kupiliście by były razem a nie osobno Dzwoniłaś moze do poprzednich właścicieli? CO oni na to? Czy to normalne, czy kiedys tak robiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.11.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 No dzwonie juz caly wieczor do roznych osob miedzy innymi do wlascicieli - w koncu obiecalam ze ich nie rozdziele nie? - ja slowna jestem jak obiecalam to tak ma byc i koniec - rozmawialam z wl i ponoc czasami tak maja - ale dzisiaj byla niezla jatka - rozmawialam z babka ktora hoduje te pieski i poradzila mi zeby je rozdzielic ze suka ewidentnie dominuje nad psem - no i tak rzeczywsicie jest i jak rozmawialam z wlasci to oni to potwierdzili!!! Jeszcze zobaczymy co z tym wszystkim bedzie!!! No ta psina jest zdominowana przez suke - rzuci sie mu patyk ona od razu leci za nim pog;askac go tez nie mozna bo ona zaarz sie pcha i warczy na niego - cos bedziemy kombinowac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Masz 2 bramy w garażu na przestrzał? Tak zrozumiałam... No jedna z jedenj duga z drugiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez mam dwie na przestrzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 No dzwonie juz caly wieczor do roznych osob miedzy innymi do wlascicieli - w koncu obiecalam ze ich nie rozdziele nie? - ja slowna jestem jak obiecalam to tak ma byc i koniec - rozmawialam z wl i ponoc czasami tak maja - ale dzisiaj byla niezla jatka - rozmawialam z babka ktora hoduje te pieski i poradzila mi zeby je rozdzielic ze suka ewidentnie dominuje nad psem - no i tak rzeczywsicie jest i jak rozmawialam z wlasci to oni to potwierdzili!!! Jeszcze zobaczymy co z tym wszystkim bedzie!!! No ta psina jest zdominowana przez suke - rzuci sie mu patyk ona od razu leci za nim pog;askac go tez nie mozna bo ona zaarz sie pcha i warczy na niego - cos bedziemy kombinowac!! zazdrosna jest jak każda kobieta A te bramy to też już rano sprawdzałam Super pomysł, garaż dwustanowiskowy na przestrzał - że też o tym wcześniej nie mysleliśmy Brama extra Kolakao Kiedy będzie druga ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.11.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ale po co dwie bramy? Nie mozna wycofać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ale po co dwie bramy? Nie mozna wycofać? Pewnie można tylko jak jedno auto stoi za drugim ( nie obok siebie ) to każde z nich może sobie wyjechac i wjechać, nie trzeba wystawiać/przestawiać tego drugiego Przynajmniej ja tak to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.11.2007 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Tak o tym zeby zrobic na przestrzal tez myslelismy ale u nas ta druga brama jest do skladu wegla - po prostu od strony frontowej mamy brame segmentowa (wlasciwa ze tak powiem - dla aut a od tylu mamy druga brame wjazdowa na dzialke i druga brame garazowa wlasnie do tego skaldu na wegiel - tak to sobie wymyslilismy, pozniej wprawdzie stwierdzilismy ze mozna bylo przeciez zrobic zwykle drzwi ale nie byly by tak wygodne do przerzucania wegla jak garazowe A jak to wszystko wyjdzie w praniu to pozyjemy i zobaczymy !! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Tak o tym zeby zrobic na przestrzal tez myslelismy ale u nas ta druga brama jest do skladu wegla - po prostu od strony frontowej mamy brame segmentowa (wlasciwa ze tak powiem - dla aut a od tylu mamy druga brame wjazdowa na dzialke i druga brame garazowa wlasnie do tego skaldu na wegiel - tak to sobie wymyslilismy, pozniej wprawdzie stwierdzilismy ze mozna bylo przeciez zrobic zwykle drzwi ale nie byly by tak wygodne do przerzucania wegla jak garazowe A jak to wszystko wyjdzie w praniu to pozyjemy i zobaczymy !! pozdrawiam uhhmmmm... takie buty No to ja sobie całą teorię ładnie dopisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.11.2007 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Tak ladnie ze sama zapragnelam miec taki garaz - co prawde mowiac troche go tak chcielismy wymyslic na poczatku ale w koncu zmienilismy nasze zamysly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Czy 22 juz wybiła Kolakao ?? Byłaś na działce czy dopiero pojedziesz ? A jak postępy pracy hydraulika ? Będą jakieś zdjęcia czy hydraulik niezbyt przystojny i nie ma co zdjęć robić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Uprzejmie informuję, że jest 21.30! Za 30 minut stawiamy się w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts