kolakao 20.11.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No wlasnie jestem ale cos sie podle czuje i chyba spadam wzielam dwa ibuprofeny i do wyra bo jakos nie bardzo ze mna - dzisiaj musicie mnie zwolnic z tej zaszczytnej funkcji goszczenia was w moich komentarzach - pozdrawiam i dobrej nocy zycze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.11.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Bylam na dzialce, psy mnie nie zgryzly - siebie tez nie- na szczescie - ale jakas ja dzisiaj jak nacpana chodze - hydraulik dziala - zamknal sie w domu i powiedzial ze nie wyjdzie bo sie boi psow - ostatnio nie wiem czy wam pisalam facet od piasku jak zaczely do niego biec nasze pieski to spylil na slup energetyczny - ze ja tez tego nie widzialam huehuehuehueeuh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 To kładź się do koja i kuruj - nie daj Boże jakieś grypsko, czy cuś - połowę Foruma zarazisz Zdrówka Ci życzę Mamuniu, chciałabym tego na słupie zobaczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.11.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Chcialam jeszcze dodac ze wlasnie mi zaczyna byc lepiej - cuda jakies czy co - albo zaczyna ibuprofen dzialac albo tak zbawiennie dziala na mnie forum i wasze towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.11.2007 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 chyba to byla jednak chwilowa euforia bo jednak jakies zawirowania mam -ide spac Dobrej nocy zycze wszystkim!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.11.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Ja wczoraj też wróciłam padnieta z budowy. Położyłam się do łóżka przed 21 Kurcze Kolakao musimy dbać o siebie bo kto to wszystko dokończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Ja wczoraj też wróciłam padnieta z budowy. Położyłam się do łóżka przed 21 Kurcze Kolakao musimy dbać o siebie bo kto to wszystko dokończy? Właśnie, zdrowie najważniejsze a budowa nie za wszelką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 21.11.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 kolakao, masz zastraszające tempo na budowie!!! wobec powyższego, nie będę szukać już podobieństw miedzy naszymi budowami, tylko chyba popędzę dekarzy..... albo nie, bo to teraz deficytowa usługa jak zdrowie? lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.11.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Kolakao, gdzie jesteś ??? Pieski Cię z budowy nie wypuściły czy jak ?? jak zdrówko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 22.11.2007 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Mam dosyc tego skuwania nawet nie mam sily wieczorem wejsc na forum !!!! Ale jak zwykle REyzel mnie motywuje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.11.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jeszcze czyścisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 22.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Mam dosyc tego skuwania nawet nie mam sily wieczorem wejsc na forum !!!! Ale jak zwykle REyzel mnie motywuje !!!! cześć Monika ja" mam" takiego pana do pomocy na działce za 50 zł za dzień tylko trzeba go przywozić i odwozić, mieszka w Kiedrzyniu tj za lotniskiem i jeszcze za Małęczynem On nadaje się do kopania i do takich prostych zajęć, gdzie niezbyt można coś zepsuć Jeśli będziesz kiedyś potrzebowała to dam nr tel. Jade zaraz na działkę malować deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.11.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Cześć dziewczyny U kogo dzisiaj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ja zaraz zmykam spać. Zmęczona jestem. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 22.11.2007 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jeszcze czyścisz? No czyszcze - bo robie to sama i tylko pare godzin dziennie - z rana dziewczyny porozwozic - pozniej na szybkie sniadanko, ok 9.30 jestem na dzialce - psiury nakarmic, w "centralnym" rozpalic to zaczynam o 10 - kuje do do 13.30 gdzies a pozniej znowu jade po dziewczynki do radomia wracama do do domu cos im do jedzenia dac a po poludniu to roznie - na jakies dodatkowe zajecia ze starsza no iczas sie gdzies kurczy - pozniej to mala madzie nie chce mnie juz wypuscic z domu wieczorem to tez n ie moge jechca - no i wieczorem musze jeszcze raz sie wyrwac zeby psinom dac jesc - no wytlumaczylam ci sie Mayland dlaczego to tak dlugo trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 22.11.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Mam dosyc tego skuwania nawet nie mam sily wieczorem wejsc na forum !!!! Ale jak zwykle REyzel mnie motywuje !!!! cześć Monika ja" mam" takiego pana do pomocy na działce za 50 zł za dzień tylko trzeba go przywozić i odwozić, mieszka w Kiedrzyniu tj za lotniskiem i jeszcze za Małęczynem On nadaje się do kopania i do takich prostych zajęć, gdzie niezbyt można coś zepsuć Jeśli będziesz kiedyś potrzebowała to dam nr tel. Jade zaraz na działkę malować deski dzieki ci bardzo - cmok cmok cmok - jak bede potrzebowac to dam znac !!! no i nawet blisko nas mieszka - znacznie blizej niz do ciebie - kurcze kawal drogi go wozicie - ale jak jest potzrebny to dobrze ze w ogole ktos taki jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.11.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 To moje zdziwienie tym kuciem wzięło się stąd, że tyle osób zalechecało do tynków po wylewkach i przysypaniempiaskiem. Przecież i ja miałam tak robić i w ostatniej chwili nastąpiła zmian planów. Chyba bardzo dobrze, że sie tak stało bo nie wiem kto by to doczyścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.11.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Hej, zapowiada się bardzo śliczny domek Z przyjemnościa obejrzę kolejne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.11.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Mam dosyc tego skuwania nawet nie mam sily wieczorem wejsc na forum !!!! Ale jak zwykle REyzel mnie motywuje !!!! Ktoś musi Oj kochana, mam nadzieję, że już kończysz tę okropną robotę .... Dużo Ci jeszcze zostało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.11.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Hej, zapowiada się bardzo śliczny domek Z przyjemnościa obejrzę kolejne fotki. Bardzo dziekuje - ja rowniez wasz ogladalam z wielka ciekawoscia !!!!!!!!!!!! I tez bede do was zagladac bo uwazam ze parterwoki to najlepsze domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts