kolakao 23.11.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 To moje zdziwienie tym kuciem wzięło się stąd, że tyle osób zalechecało do tynków po wylewkach i przysypaniempiaskiem. Przecież i ja miałam tak robić i w ostatniej chwili nastąpiła zmian planów. Chyba bardzo dobrze, że sie tak stało bo nie wiem kto by to doczyścił Ja tez tak mialam robic i robic tynki po wylewkach - ale wtedy na pewno pilnowalabym dokladnie tego piasku i wysypywanej ilosci - no i wtedy zakladalismy ze folie bysmy rozkladali - a tak olalismy to i teraz musze to cholerstwo skuwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.11.2007 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Mam dosyc tego skuwania nawet nie mam sily wieczorem wejsc na forum !!!! Ale jak zwykle REyzel mnie motywuje !!!! Ktoś musi Oj kochana, mam nadzieję, że już kończysz tę okropną robotę .... Dużo Ci jeszcze zostało ? No caly dom skonczylam - zostal garaz - ale tam juz z malzem bede dzialac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ty to masz pałera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 24.11.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 kurcze kawal drogi go wozicie TAAAAK i to przed 6 rano, ale tak jak napisałas- dobrze, że się taki znalazł, bo mieliśmy dużo machania łopatą i młotkiem Kładziecie styro pod wylewkę w garażu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.11.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ty to masz pałera Nooooo ... też tak uważam wolę nie zaglądać za często, bo od razu łapię doła żartuję oczywiście ...cieszę się, że tak sprawnie wszystko idzie i trzymam mocno kciuki Pieski booooooskie od razu się zakochałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.11.2007 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ty to masz pałera Kasku nie mam wyjscia - jak skuwalam ten tynk to hydraulik sie pytal czy mam jakas kare czy o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.11.2007 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Kładziecie styro pod wylewkę w garażu?? No dajemy dyszke tak jak wszedzie !!! dajemy eps 100 ale malz zastanawial sie czy nie dac 200 - ale on tak ma ze caly czas wydaje sie mu ze moze zrobic cos lepiej i dac wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.11.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Piekne te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.11.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Bardzo sie ciesze, ciekawe jak beda sie sprawowac po zalozeniu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Bramy bardzo ładne. Drzwi też wybraliście starannie. Wszystko nabiera smaczku. Bardzo ładnie Kolakao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.11.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Cudne te drzwi. Co to za firma?? Ile kosztowały? Idealnie w moim typie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.11.2007 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Bramy bardzo ładne. Drzwi też wybraliście starannie. Wszystko nabiera smaczku. Bardzo ładnie Kolakao No prosze same pozytywy na mnie dzisiaj splynely - bardzo mi milo kolezanko mila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To te same drzwi co Ci klamkę przysłali wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.11.2007 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Cudne te drzwi. Co to za firma?? Ile kosztowały? Idealnie w moim typie. Firma stobrawa - ale po czasie zorientowalismy sie ze robi je art-tom (taniej chyba wychodzi) kosztowaly nas prawie 4tys - mi sie tez bardzo podobaja, mialam obawy co do jakosci bo byly zamawiane przez neta -ale zew , prezentuja sie ok nie spr jeszcze jakosci po otorzeniu skrzydla wiesz bolce i takie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.11.2007 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To te same drzwi co Ci klamkę przysłali wcześniej? nooooooooooooooooo, ale klamki tej w koncu nie bedziemy montowac, kupimy lepszej jakosci z jakims atestem i zamkiem pozadnym!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Hmmm ja wiem, że dobre drzwi to podstawa. Sama chciałąbym miec równie dobre. Tylko, do mnie jakby mieli wejsći to sądzę, ze wybraliby inna drogę niz drzwi wejściowe Tfu tfu tfu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.11.2007 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ze tak powiem - do mnie tez - ilez to u nas drzwi balkonowych heuheuheuheuehue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 A tam, co sie bedziemy martwić Co ma byc to będzie. Nigdy nie byłoby wystarczająco bezpiecznie Najlepiej to z domu nie wychodzić... Przyszły tydzień widzę pod znakiem wylewek Zobaczysz jak ślicznie zrobi się w środku Dopiero nie bedzie Ci się chciało stamtąd wychodzic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.11.2007 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Przyszły tydzień widzę pod znakiem wylewek Zobaczysz jak ślicznie zrobi się w środku Dopiero nie bedzie Ci się chciało stamtąd wychodzic! No we wtorek maja wszystko zalac bedzie super - martwi mnie tylko wykonastwo naszego hydraulika - mayland czy u ciebie wywiajl folie pod styropianem na sciany czy tylko kladl na podlodze?????? i czy dokladnie ukladali styropian - szczegolnie chodzi mi o miejsca gdzie ida rury po podlodze - moze masz jakies zdjecia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Nie mam zdjęć. Ale ja sie tym nie martwię. Mam bardzo wyniesiony budynek. Około 70cm nad poziom gruntu. Porządny też był chudziak. Masa żółtego piasku poszła pod chudziak. Nie bedzie ani przemarzać a o wodzie to mowy nie ma. Styropianu dalismy 10cm pod wylewki własciwe i same wylewki tez duże. I to jak była dana folia to teraz mam w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts