agaboBIK 25.11.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 puk puk...mozna...dawno mnie nie bylo a tu dzialo sie ze hoho...pozdrawiam i gratuluje domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 25.11.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 ha...i w dodatku jestem pierwsza na 13 stronie super uwielbiam 13 serio....czy moge goscic tu czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.11.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 hej Kolakao ładniusie drzwi ... tylko się tak jakoś przewróciły chyba Milej pracy w tym ciężkim dniu!!! I czekamy na wylewki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Kolakao, Ty chyba telepatycznie wyczułaś , że znów chcę Cię przywołac do porządku- gdzie jesteś i co robisz, że Cię nie ma i nic nie piszesz, jak poszło na placu boju !! Super, ze wylewki już prawie na ukończeniu To już naprawdę coraz bliżej ... Córunia jest przesłodka - pewnie jak ten tort, co stoi przed nią Ale mamusia to chyba musi trochę zwolnić i odpocząć, co ? Czekam na zdjęcia po wylewkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.11.2007 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ha...i w dodatku jestem pierwsza na 13 stronie super uwielbiam 13 serio....czy moge goscic tu czesciej aga oczywiscie ze mozesz - ja jestem taka zabiegana ze nawet nie mam czasu pozadnie usiasc do tego kompa i wszystkim odpowiedziec - bedzie mi bardzo milo - zapraszam o kazdej porze i godzieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.11.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Dla tak ślicznej córuni to warto domek budować Dla córci życzenia urodzinowe a dla mamy życzenia wielu sił i dalszych fajnych pomysłów. Podpatruję Waszą parterówkę, bo moim marzeniem był podobny domek. Niestety nic z tego nie wyszło. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.11.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Dla tak ślicznej córuni to warto domek budować Dla córci życzenia urodzinowe a dla mamy życzenia wielu sił i dalszych fajnych pomysłów. Podpatruję Waszą parterówkę, bo moim marzeniem był podobny domek. Niestety nic z tego nie wyszło. Pozdr Bardzo mi milo ze potpatrujesz a jeszcze milej ze sie ujawnilas - zapraszam czesciej, a nam jakos sie udalo wybudowac parterowy - chociaz pierwszy projekt byl kupiony domu z poddaszem - na szcescie w nieszczesciu- musielismy sprzedac i tamta dzialke a projekt gdzies lezy niewykorzystany - wiec Amtla nigdy nie mow nigdy!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.11.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 kolakao Sprzedawać to już bym nic nie chciała Kupiony projekt to wielki kompromis. Dla mnie funkcjonuje jako parterówka. A co zrobię z poddaszem - czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.11.2007 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A widze ze dopiero zaczelas swoj dziennik - zycze powodzenia i absolutnie nie zycze sprzedawania - a projekt rzeczywiscie swietny - swietnie sie sprawdzi jako parterowka - prawde mowiac wystarczyloby wam chyba spokojnie tego miejsca co jest na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.11.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Także sądzę, że miejsca jest sporo. A dylematy zawsze i tak będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.11.2007 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Także sądzę, że miejsca jest sporo. A dylematy zawsze i tak będą HA i jeszcze jakie beda - jakbym budowala drugi raz to bylabym o wiele madrzejasza - ale coz ponoc dopiero trzeci dom buduje sie dla siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.11.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Chodziłaś juz po wylewce w domu? Super uczucie Fajny tort urodzinowy. Pewnei smakował niesamowicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.11.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Chodziłaś juz po wylewce w domu? Super uczucie No własnie, chodziłaś Kolakao czy nie ? I gdzie te zdjęcia o które prosiłam A jakie to uczucie, o ktorym piszesz Mayland ? Z czymś porównywalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.11.2007 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Chodziłaś juz po wylewce w domu? Super uczucie Fajny tort urodzinowy. Pewnei smakował niesamowicie? No oczywiscie ze chodzilam - bo to bym nie byla ja jakbym tam nie wlazla - ale kurcze szlam bardzo delikatnie i zostaly ze dwa slady - wylewkarze powiedzieli zebym wziela styropiany i po nich chodzila - no i oczywsicie drugie wejscie bylo po stryropianach euhueheheuheuhuehuehe - a jakze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tort wygladal bosko - no i byl smaczny - bo zawsze jak cos takiego ladnie wyglada to nie za bardzo smakuje a ten byl smaczny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.11.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Chodziłaś juz po wylewce w domu? Super uczucie No własnie, chodziłaś Kolakao czy nie ? I gdzie te zdjęcia o które prosiłam A jakie to uczucie, o ktorym piszesz Mayland ? Z czymś porównywalne Czesc reyzelku - zdjecia porobie jak bedzie mozna na te wylewki wejsc - jak na razie nie wchodze bo juz porobilam pare sladow - a uczucie jest niesamowite - i nie da sie porownac z niczym - to takie uczucie ze juz calkiem blisko - ze wlasciwie te najgorsze etapy budowy juz sa za nami a dom bedzie juz tylko piekniejsze - no i parapety sa na wysokosci pepka a nie piersiakow prawie huehuehuehuehue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 No rzuty miałaś wrzucić!!!!!!!!! Śliczna ta Twoja córunia!!!! Urodzinowe buziaczki dla Niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.11.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Ja na swoje wylewki wchodziłam na drugi dzień i były twarde jak kamień. Gdzie kupowałas tort? Moja córka ma urodziny 3 lutego wiec niebawem. Mozę zrobiliby tort z jakąś piosenkarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.11.2007 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 No rzuty miałaś wrzucić!!!!!!!!! Śliczna ta Twoja córunia!!!! Urodzinowe buziaczki dla Niej Braza ja mam taki mlyn ostatnio ze w ogole zapomnialam o tej lazience ale dziekuje ci bardzo ze pamietasz i sie dopominasz o prace - nawet teraz chcialam wgrac zdj na fotosik ale nie obs. plikow z rozszezeniem pdf no i du.... - ale sie wreszcie spreze i to zrobie dziekuje w imieniu mojej malej gaduly!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.11.2007 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Ja na swoje wylewki wchodziłam na drugi dzień i były twarde jak kamień. Gdzie kupowałas tort? Moja córka ma urodziny 3 lutego wiec niebawem. Mozę zrobiliby tort z jakąś piosenkarką? Kurcze Mayland ja tam nie wiem - one dopiero wczoraj byly robione i to wieczorem skonczyli tzn ok 17 to moze do dzisiaj jeszcze nie doszly - u mnie tam w tym polu gwizdzi jak ta lala - jest pare stopni na minusie a tam wydaje sie jakby bylo z -15!!!!! A tort kupowalam u Wasilewskiego na Chrobrego w cukierni - maja rozniaste te torty - cena mnie tez o malo co nie zabila ale babcia sie dorzucila wiec nie bylo tak strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.11.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Chodziłaś juz po wylewce w domu? Super uczucie No własnie, chodziłaś Kolakao czy nie ? I gdzie te zdjęcia o które prosiłam A jakie to uczucie, o ktorym piszesz Mayland ? Z czymś porównywalne Czesc reyzelku - zdjecia porobie jak bedzie mozna na te wylewki wejsc - jak na razie nie wchodze bo juz porobilam pare sladow - a uczucie jest niesamowite - i nie da sie porownac z niczym - to takie uczucie ze juz calkiem blisko - ze wlasciwie te najgorsze etapy budowy juz sa za nami a dom bedzie juz tylko piekniejsze - no i parapety sa na wysokosci pepka a nie piersiakow prawie huehuehuehuehue Czesc Slonce ( ale trafiłas z tym moim pseudo - tak do mnie zaprzyjaźnione osoby mówią ) Śladami się nie przejmuj- będzie pamiątka po Twojej niecierpliwości Cieszę się na to Twoje odczucie, że to już tuż tuż Bo ja cały czas trzymam kciuki za ten grudzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts