kolakao 29.11.2007 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 No sluchaj z tym "sloncem" to ja tez nie do wszystkich - widzisz to jakos podswiadomie cie chyba tak nazwalam - wiedzialam ze jakis dobry czlowiek ta Reyzel - a przez te twoje literki to chyba wzrok kiedys strace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.11.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 No sluchaj z tym "sloncem" to ja tez nie do wszystkich - widzisz to jakos podswiadomie cie chyba tak nazwalam - wiedzialam ze jakis dobry czlowiek ta Reyzel - a przez te twoje literki to chyba wzrok kiedys strace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słonce to ja tak o Tobie piszę bo Ty taka kochana, wiecznie zabiegana duszyczka jesteś a mialam na myśli Reyzelka , to zdrobnienie od Reyzel. I wzroku nie trać, bo jeszcze wiele płytek, tapet i innych takich do obejrzenia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.11.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Super jest ta cukiernia Wasilewskiego. Bardzo podoba mi się to wnetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 WYLEWKI O Boziu, to Ty już mieszkac normalnie prawie możesz Super, gratulauję A córa jak aniołeczek, słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 30.11.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 http://images32.fotosik.pl/62/670b3a54461d3751.jpg No to STO LAT, STO LAT... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.11.2007 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No sluchaj z tym "sloncem" to ja tez nie do wszystkich - widzisz to jakos podswiadomie cie chyba tak nazwalam - wiedzialam ze jakis dobry czlowiek ta Reyzel - a przez te twoje literki to chyba wzrok kiedys strace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słonce to ja tak o Tobie piszę bo Ty taka kochana, wiecznie zabiegana duszyczka jesteś a mialam na myśli Reyzelka , to zdrobnienie od Reyzel. I wzroku nie trać, bo jeszcze wiele płytek, tapet i innych takich do obejrzenia jest ahahhahahahh no dobre to sie wkopalam glupio - ale wydaje mi sie ze kiedys powiedzialam "slonce" jestem tego pewna - a Reyzelek bardzo ladnie brzmi i o wile bardziej mi sie podoba od takiego twardego "Reyzel" i wiecie co ja was naprawde podziwiam za sposob pisania na forum - tak pieknie ze chce mi sie was czytac i czytac !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.11.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Super jest ta cukiernia Wasilewskiego. Bardzo podoba mi się to wnetrze Mi tam tesciowa kazala jechac po torta- i rzeczywiscie spr sie na szczescie - a wnetrze jest zrobione z gustem - baaardzo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.11.2007 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 WYLEWKI O Boziu, to Ty już mieszkac normalnie prawie możesz Super, gratulauję A córa jak aniołeczek, słodka No Kasku ja tez tak mowie - ze juz sie moge wprowadzac - naprawde juz niewiele treba - zeby mi ktos zrobil mala lazienke i kuchnie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.11.2007 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No to STO LAT, STO LAT... . Dziekuje w imieniu corci !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 30.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 achhhh.coz to za dumna solenizantka ..ale masz fajne te dziewczynki...wiesz ja mam chlopakow ......a czy jakies namiary na tych tynkarzy i wylewki to moglabys mi podeslac jezeli oczywiscie sa godni polecenia a jakos to tak ladnie wyglada u ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Oooooo to ładny prezent Ci sprawił ślubny z tą przeprowadzką Ale choc kasiorką sypnął więc baw sie dobrze!!! Tylko nie zostawaj tam na dłużej i wracaj do nas szybciutko! Jakie WY robicie w końcu ogrzewanie? Piec na ekogroszek i reku? Pogubiłam sie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.12.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Oooooo to ładny prezent Ci sprawił ślubny z tą przeprowadzką Ale choc kasiorką sypnął więc baw sie dobrze!!! Tylko nie zostawaj tam na dłużej i wracaj do nas szybciutko! Jakie WY robicie w końcu ogrzewanie? Piec na ekogroszek i reku? Pogubiłam sie troche No moze niezbyt duza ale zawsze cos - nie no wracam w sobote - zostawilam tam moja kolezanke ktora bardzo polubilam i zrobie jej niespodzianke - nie wiem ze przyjezdzam NO Donata robimy piec na ekoroszek staporkow i rekup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamy troche problem z wyborem mocy 17kW czy 19kW?????? Co glowa to rozum i kazdy mowi prawie co innego!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.12.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Powiedz mi jak do ciebie mowia znajomi - bo mi jakos tak powaznie i twardo ta Donata!!!!!!!!!!!!! Juz sie zastanwailam ladnych pare razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No tak mówią Tak zresztą lubię Myślę, że nie warto sobie tym głowy zaprzątać Co do pieca to mój możesz zobacyzć. Wrzuciłam fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.12.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No tak mówią Tak zresztą lubię Myślę, że nie warto sobie tym głowy zaprzątać Co do pieca to mój możesz zobacyzć. Wrzuciłam fotki. Zastanawialam sie nad jakims zdrobnieniem - moj kolega nazywal sie Winicjusz i mowilsimy do niego Winek A piecyk zaraz bede ogladac - juz chodzi dobrze? jest ok? bo jakby co to ja moge ci caly czas podeslac tego hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Trzymam Twój kontakt w pamieci i kto wie, czy nie skorzystam. Narazie dałam pole do popisu mężowi. Niech sie on teraz trochę pomartwi tym kotłem bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia. Pomalutku dochodzi co i jak. Dziękuję Ci bardzo za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.12.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Dziękuję Ci bardzo za pomoc. Jeszcze nic ci nie pomoglam ale jakby co to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Był u mnie w sobotę pan od drzwi wewnetrznych na pomiarach. Pomierzył i teraz decyzja nalezy do mnie , jakie ościeżnice (pan sugerował regulowane do tych moich otworów) i jakie skrzydła. Chyba cena mnie powali i na wycenie się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.12.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Nas juz wstepnie powalila - napewno chcemy oscieznice drewniane a nie z mdf bo te ponoc sie pozniej wypaczaja i ogolnie nie spr sie zbyt dobrze - no i postawilismy juz na polskone - bo sa w miare przystepne ceny - no i chyba regulowane tez bedziemy mieli oscieznice - zamawiamy w pon lub we wtorek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Pokaż jaki zamawiasz? plisssssssssssss Ja myslę na dół (4szt) w okleinie heban, palisander, zebrano (mocno usłojone, dość ciemne) z przeszkleniami w poprzeczne paski. WOlałabym bez przeszkleń ale szkoda mi tego wpadającego światła, szczególnei do wiatrołapu. Na górę (6szt) myślę o orzechu i juz coś tańszego, sporo tańszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts