Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No sluchaj z tym "sloncem" to ja tez nie do wszystkich :lol: - widzisz to jakos podswiadomie cie chyba tak nazwalam 8) - wiedzialam ze jakis dobry czlowiek ta Reyzel :roll: - a przez te twoje literki to chyba wzrok kiedys strace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Słonce to ja tak o Tobie piszę :D bo Ty taka kochana, wiecznie zabiegana duszyczka jesteś :D :D a mialam na myśli Reyzelka :wink: , to zdrobnienie od Reyzel.

I wzroku nie trać, bo jeszcze wiele płytek, tapet i innych takich do obejrzenia jest :wink: :lol: :lol: :lol:

No sluchaj z tym "sloncem" to ja tez nie do wszystkich :lol: - widzisz to jakos podswiadomie cie chyba tak nazwalam 8) - wiedzialam ze jakis dobry czlowiek ta Reyzel :roll: - a przez te twoje literki to chyba wzrok kiedys strace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Słonce to ja tak o Tobie piszę :D bo Ty taka kochana, wiecznie zabiegana duszyczka jesteś :D :D a mialam na myśli Reyzelka :wink: , to zdrobnienie od Reyzel.

I wzroku nie trać, bo jeszcze wiele płytek, tapet i innych takich do obejrzenia jest :wink: :lol: :lol: :lol:

ahahhahahahh no dobre to sie wkopalam glupio - ale wydaje mi sie ze kiedys powiedzialam "slonce" jestem tego pewna :roll: - a Reyzelek bardzo ladnie brzmi i o wile bardziej mi sie podoba od takiego twardego "Reyzel" i wiecie co ja was naprawde podziwiam za sposob pisania na forum - tak pieknie ze chce mi sie was czytac i czytac !!!!!!!!!!!!

Oooooo to ładny prezent Ci sprawił ślubny z tą przeprowadzką :wink: :lol:

Ale choc kasiorką sypnął więc baw sie dobrze!!! :lol: Tylko nie zostawaj tam na dłużej i wracaj do nas szybciutko!

Jakie WY robicie w końcu ogrzewanie? Piec na ekogroszek i reku? Pogubiłam sie troche :roll:

Oooooo to ładny prezent Ci sprawił ślubny z tą przeprowadzką :wink: :lol:

Ale choc kasiorką sypnął więc baw sie dobrze!!! :lol: Tylko nie zostawaj tam na dłużej i wracaj do nas szybciutko!

Jakie WY robicie w końcu ogrzewanie? Piec na ekogroszek i reku? Pogubiłam sie troche :roll:

No moze niezbyt duza ale zawsze cos :lol: :lol: :lol: :lol: - nie no wracam w sobote - zostawilam tam moja kolezanke ktora bardzo polubilam i zrobie jej niespodzianke - nie wiem ze przyjezdzam :lol: :lol: :lol:

NO Donata robimy piec na ekoroszek staporkow i rekup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamy troche problem z wyborem mocy 17kW czy 19kW??????

Co glowa to rozum i kazdy mowi prawie co innego!!!!!!!!!!

No tak mówią :o Tak zresztą lubię :wink: :lol: Myślę, że nie warto sobie tym głowy zaprzątać :wink:

Co do pieca to mój możesz zobacyzć. Wrzuciłam fotki.

Zastanawialam sie nad jakims zdrobnieniem :) - moj kolega nazywal sie Winicjusz :lol: :roll: i mowilsimy do niego Winek :)

A piecyk zaraz bede ogladac - juz chodzi dobrze? jest ok? bo jakby co to ja moge ci caly czas podeslac tego hydraulika :lol: :roll: :D

Nas juz wstepnie powalila - napewno chcemy oscieznice drewniane a nie z mdf bo te ponoc sie pozniej wypaczaja i ogolnie nie spr sie zbyt dobrze - no i postawilismy juz na polskone - bo sa w miare przystepne ceny - no i chyba regulowane tez bedziemy mieli oscieznice - zamawiamy w pon lub we wtorek :))

Pokaż jaki zamawiasz? plisssssssssssss 8)

Ja myslę na dół (4szt) w okleinie heban, palisander, zebrano (mocno usłojone, dość ciemne) z przeszkleniami w poprzeczne paski. WOlałabym bez przeszkleń ale szkoda mi tego wpadającego światła, szczególnei do wiatrołapu. Na górę (6szt) myślę o orzechu i juz coś tańszego, sporo tańszego... :-?