kolakao 02.12.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 My bardzo tradycyjnie i standardowo - boje sie zakladac czegos co jest tearz modne a za pare lat juz nie bedzie - ma byc klasycznie i bez udziwnien - tej reguly sie trzymamy od pocatku do konca - jak my to stw my jestesmy zwykli i nasze wnetrza tez takie beda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.pol-skone.pl/index.php/nodes/get/pl/71/ nie chcialo mi sie wgrywac na fotosik - taki wzor - ale kolor to raczej jakas czeresnia - nie chce bardzo ciemnych!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Bardzo ładne te drzwi. Na dole chciałabym takie własnie bardziej tradycyjne stąd pomysł z usęcznionymi, wyrazistymi okleinami. Nawiązują bardziej do drzwi tradycyjnych, drewnianych. Tak mi się przynajmniej wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 kolakao, popytaj o te pol-skone mam kumpelę w hutrowni budowlanej i nie wypowiada się o nich najlepiej tzn, miała sporo reklamacji na okleinę, że sie wyciera, odłazi Ale może to jakieś pojedyncze przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.12.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No takie chyba jak prawie wszyscy maja - ale takie nam sie podobaja - maja byc jeszcze w naturalnej okleinie - ladny jest okleina debowa ale kolory jak dla mnie za ciemne - cos wybierzemy na pewno pon lub wtorek - promocja jest do 6 wiec musimy sie spieszyc!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.12.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 kolakao, popytaj o te pol-skone mam kumpelę w hutrowni budowlanej i nie wypowiada się o nich najlepiej tzn, miała sporo reklamacji na okleinę, że sie wyciera, odłazi Ale może to jakieś pojedyncze przypadki Kurcze to niedobrze - ale o jakie chodzi o laminowane czy okleinowane????? Mi gosciu w tym sklepie powiedzial ze z porty maja reklamacje - zdecydowalismy sie na pol-skone bo za ramy drewniane w porcie musielibysmy zaplacic duzo wiecej i skrzydlo w polskone ma wiecej drewna niz porta!! No nie wiem !! Termin mnie troche goni - ten 6 grudzien kurcze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Zamawiacie same drzwi czy z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 kolakao, popytaj o te pol-skone mam kumpelę w hutrowni budowlanej i nie wypowiada się o nich najlepiej tzn, miała sporo reklamacji na okleinę, że sie wyciera, odłazi Ale może to jakieś pojedyncze przypadki Kurcze to niedobrze - ale o jakie chodzi o laminowane czy okleinowane????? Mi gosciu w tym sklepie powiedzial ze z porty maja reklamacje - zdecydowalismy sie na pol-skone bo za ramy drewniane w porcie musielibysmy zaplacic duzo wiecej i skrzydlo w polskone ma wiecej drewna niz porta!! No nie wiem !! Termin mnie troche goni - ten 6 grudzien kurcze!!! kurde, zabij mnie ale nie wiem ale chyba okleinowane, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.12.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Zamawiacie same drzwi czy z montażem? Z montazem bo wtedy placimy 7%vat-u i jeszcze ta promocja 10% na wszystko !!!!!!!!!! i nikt sie nie bedzie bawil z montowaniem tych drzwi samemu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Masz rację, ja też z montażem wezme bo sobie sami nie poradzimy za pierona. Każdy otwór niemalze do jakiejśc poprawki lub wykończenia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.12.2007 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 kolakao, popytaj o te pol-skone mam kumpelę w hutrowni budowlanej i nie wypowiada się o nich najlepiej tzn, miała sporo reklamacji na okleinę, że sie wyciera, odłazi Ale może to jakieś pojedyncze przypadki Kurcze to niedobrze - ale o jakie chodzi o laminowane czy okleinowane????? Mi gosciu w tym sklepie powiedzial ze z porty maja reklamacje - zdecydowalismy sie na pol-skone bo za ramy drewniane w porcie musielibysmy zaplacic duzo wiecej i skrzydlo w polskone ma wiecej drewna niz porta!! No nie wiem !! Termin mnie troche goni - ten 6 grudzien kurcze!!! kurde, zabij mnie ale nie wiem ale chyba okleinowane, chyba Kurcze bo ja slyszalam ze te laminowane odchodza - no nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.12.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Masz rację, ja też z montażem wezme bo sobie sami nie poradzimy za pierona. Każdy otwór niemalze do jakiejśc poprawki lub wykończenia jest no wg mnie najlepiej - swiety spokoj, to pewnie nie jest wielka filozofia, chociaz jak w swoim mieszkaniu montowalismy drzwi to bylo z tym roboty od cholery i tzreba bylo miec po prostu wprawe i narzedzia odpowiednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Masz rację, ja też z montażem wezme bo sobie sami nie poradzimy za pierona. Każdy otwór niemalze do jakiejśc poprawki lub wykończenia jest no wg mnie najlepiej - swiety spokoj, to pewnie nie jest wielka filozofia, chociaz jak w swoim mieszkaniu montowalismy drzwi to bylo z tym roboty od cholery i tzreba bylo miec po prostu wprawe i narzedzia odpowiednie pewnie, ze z montażem wtedy płacisz 7% Vatu, a nie 22 poza tym, kupienie wszystkich pianeek, śrub i innych tez kosztuje lepiej z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.12.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Masz rację, ja też z montażem wezme bo sobie sami nie poradzimy za pierona. Każdy otwór niemalze do jakiejśc poprawki lub wykończenia jest no wg mnie najlepiej - swiety spokoj, to pewnie nie jest wielka filozofia, chociaz jak w swoim mieszkaniu montowalismy drzwi to bylo z tym roboty od cholery i tzreba bylo miec po prostu wprawe i narzedzia odpowiednie pewnie, ze z montażem wtedy płacisz 7% Vatu, a nie 22 poza tym, kupienie wszystkich pianeek, śrub i innych tez kosztuje lepiej z montażem No i koniec kropka. pl - wszystko wiadomo!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No to ja juz teraz nie wiem jakie drzwi kupię Myslałam o Porcie Chyba zostanę bez drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No to ja juz teraz nie wiem jakie drzwi kupię Myslałam o Porcie Chyba zostanę bez drzwi Porty i Włoszczowy też nie polecała O pol-skone mówiła mi tylko o tym jednym rodzaju, ale nie pamiętam już których!! w sumie zachwalała Dre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.12.2007 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 A wiecie mi jeden architekt polecal dzwi firmy kosz http://www.kosz.com.pl - ogladalam i rzeczywsicie tez sa ladne ale u nas w radomiu sprzedaja je w art-serwisie do ktorego nie lubie jezdzic z powodu beznadziejnej obslugi!!!! A jak nie to powiesimy takie koraliki w kazdych drzwiach!!! - okleina nie odejdzie, swiatlo przejdzie - no jakos to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 A wiecie mi jeden architekt polecal dzwi firmy kosz http://www.kosz.com.pl - ogladalam i rzeczywsicie tez sa ladne ale u nas w radomiu sprzedaja je w art-serwisie do ktorego nie lubie jezdzic z powodu beznadziejnej obslugi!!!! A jak nie to powiesimy takie koraliki w kazdych drzwiach!!! - okleina nie odejdzie, swiatlo przejdzie - no jakos to bedzie albo się jakąś dyktą przymknie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.12.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No ale jakis rzucik musimy zapodac na ta dykte - zakupimy szpreje i damy upust naszej wyobrazni - heuhuehuehuehuheu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Fajne te drzwi Kosz i w całkiem normalnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No ja nie wiem, Kolakao jak Ty, ale ja się o robotę upominać więcej nie będę Jeśli chodzi o drzwi, bardzo mi się spodobała oferta InterDoor http://www.interdoor.pl Philadelphia wpadła mi w oko (to do takich sielskich trochę wnętrz) albo Derby 0 jakby bardziej trendy Tylko nie wiem, jak to cenowo wygląda w porównaniu z innymi - ten problem jeszcze nie spędza mi snu z powiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts