mayland 03.12.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 A ja ogladałam w realu drzwi Pol Skone i mi sie bardzo podobaja ich okleiny egzotyczne. Wogóle drzwi te prezentoały sie bardzo dobrze. Tak samo Porta. Też dobrze wygladają skrzydła. Natomiast drzwi Dre które widziałam, a stały obok Porty i Polskona, widac było różnicę w wykonaniu, duzo gorzej wypadały w takim zestawieniu. Jak widzicie każdy chwali swoje jak widać. "Pomacanie" na żywczyka dużo daje i pomaga Naprawdę widac różnicę! Ja nie wiem co tam ma schodzic lub sie odklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.12.2007 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Donata a gdzie w realau sprzedaja pol-skone ??? w praktikerze??? my tam wczoraj bylismy i chyba dlatego ze wystwake maja taka beznadziejna to w ogloe niezwrocilismy na te drzwi uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Fachowiec ma je w ofercie. Stoją na samym końcu, jako ostatnie. Najpierw Lutostański (najdroższy i ładny), potem Porta, Dre i Polskone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dla mnie najładniejsze były Kongo i Bueno. Niestety Bueno bez przeszkleń jest tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.12.2007 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 hueheuheuheu to sie dogadalysmy - o real to tobie chodzilo na zywca a ja myslalam ze w M1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.12.2007 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dla nas albo Quatro albo Kongo - a praktycznie sa takie same!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Wogóle to piekne są tam drzwi. Mozna się zakochać. Albo wstawic same drzwi i zadne meble nie są potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 jak tam na wycieczce i zakupach, Kolakao ?? W kwestii tych drzwi - chyba każdy, kto musi się zdecydować, ma takie same dylematy. I jak napisałyście - każdy chwali swoje. Ja na temat porty nie usłyszałam jedego złego słowa a np., o DRE drzwiach to się już nasłuchałam ... My w ub tyg dostaliśmy wycenę od stolarza m.in. na drzwi wewnętrzne ( które są cudowne, umarłam jak je zobaczyłam na żywo ). No ale cena jest też dość powalająca. I jak pomyślę ile tych skrzydeł potrzebuję ... Zastanawiamy się co zrobić. No a do tego zahaczylismy w pt np. o praktikera . I akurat były drzwi wew jakieś firmy ... której nazwy oczywiście nie pamiętam, potem oglądalismy tez portę ... no i skłamałabym gdbym powiedziała, ze te prawie o połowę tansze ( od tych od stolarza ) mi się nie podobały ... Też są ładne. I prawdopodobnie nie weźmiemy tych od stolarza Rozsądek chyba weźmie górę. Choć fakt, nie brałam też pod uwagę tego, zeby np. na dole dać inne drzwi niz na górze ... ten pomysł jest godny przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 05.12.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Oj Kolakao żebyś nie miała dość tych zakupów . Ja byłam w niedzielę na chwilę w Ilac- u i miałam dość. Wszędzie ludzi pełno, mnie to męczy strasznie, a to dopiero początek gorączki przedświątecznej Pozdrawiam Cię z tej samej wyspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.12.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Witaj. I jak drzwi? Ja juz zamówiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Pozdrów ode mnie Zielony Kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.12.2007 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Oj Kolakao żebyś nie miała dość tych zakupów . Ja byłam w niedzielę na chwilę w Ilac- u i miałam dość. Wszędzie ludzi pełno, mnie to męczy strasznie, a to dopiero początek gorączki przedświątecznej Pozdrawiam Cię z tej samej wyspy Ilac dzisiaj ominelam wielkim lukiem - jak zreszta pare innych sklepow - bylam z moja mala madzia ktora mi marudzila troszke i nie moglam wejsc wszedzie tam gdzie chcialam - oczywsicie zaliczylam Penneys-a !!!!!!!!! Zrobilam zakupy - i oczywsicie nie dla mnie tylko dla moich coreczek - zawsze wole im cos kupic niz sobie - a jutro jade do liffey valley!!!! Moze tam cos sobie kupie~!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Kup sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 ... a jutro jade do liffey valley!!!! Moze tam cos sobie kupie~!!!!!!!!!!!!! Koniecznie Kolakao, zapracowałaś sobie na odrobinę przyjemnosci !!! ( szczególnie tym skuwaniem na kolanach resztek tynków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.12.2007 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Chyba sobie jakis pierfum zapodam i na tym bedzie koniec niestety - wczoraj za nadanie 4 paczek do polski z naszymi rzeczami zaplacilam 120 jurkow - "tragedija" ale przynajmniej prawie wszystko mamy wywiezione !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.12.2007 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Pozdrów ode mnie Zielony Kraj POzdarwiam Braza bardzo serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Wracaj do nas bo tęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.12.2007 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Witaj. I jak drzwi? Ja juz zamówiłam. Ja myslalam ze drzwi zamowi moj malz jak mnie nie bedzie ale niestety nie ma takiej mozliwosic - czeka na mnie - no i zamawiamy w Hosssie - bo pan nam dal wiekszy upust niz w fachowcu!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.12.2007 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Wracaj do nas bo tęsknimy Co ma znaczyc to polprzymkniete oko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts