Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

A ja ogladałam w realu drzwi Pol Skone i mi sie bardzo podobaja ich okleiny egzotyczne. Wogóle drzwi te prezentoały sie bardzo dobrze. Tak samo Porta. Też dobrze wygladają skrzydła. Natomiast drzwi Dre które widziałam, a stały obok Porty i Polskona, widac było różnicę w wykonaniu, duzo gorzej wypadały w takim zestawieniu.

Jak widzicie każdy chwali swoje jak widać. "Pomacanie" na żywczyka dużo daje i pomaga :lol: Naprawdę widac różnicę!

Ja nie wiem co tam ma schodzic lub sie odklejać. :-?

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:D jak tam na wycieczce i zakupach, Kolakao ??

W kwestii tych drzwi - chyba każdy, kto musi się zdecydować, ma takie same dylematy. :-?

I jak napisałyście - każdy chwali swoje. :D

Ja na temat porty nie usłyszałam jedego złego słowa a np., o DRE drzwiach to się już nasłuchałam ...

My w ub tyg dostaliśmy wycenę od stolarza m.in. na drzwi wewnętrzne ( które są cudowne, umarłam jak je zobaczyłam na żywo 8) ). No ale cena jest też dość powalająca. I jak pomyślę ile tych skrzydeł potrzebuję ... Zastanawiamy się co zrobić.

No a do tego zahaczylismy w pt np. o praktikera . I akurat były drzwi wew jakieś firmy ... której nazwy oczywiście nie pamiętam, potem oglądalismy tez portę ... no i skłamałabym gdbym powiedziała, ze te prawie o połowę tansze ( od tych od stolarza ) mi się nie podobały ... :roll: Też są ładne.

I prawdopodobnie nie weźmiemy tych od stolarza :-? Rozsądek chyba weźmie górę.

Choć fakt, nie brałam też pod uwagę tego, zeby np. na dole dać inne drzwi niz na górze ... ten pomysł jest godny przemyślenia 8)

Oj Kolakao żebyś nie miała dość tych zakupów :lol: . Ja byłam w niedzielę na chwilę w Ilac- u i miałam dość. Wszędzie ludzi pełno, mnie to męczy strasznie, a to dopiero początek gorączki przedświątecznej :o

Pozdrawiam Cię z tej samej wyspy :wink:

Ilac dzisiaj ominelam wielkim lukiem - jak zreszta pare innych sklepow - bylam z moja mala madzia ktora mi marudzila troszke i nie moglam wejsc wszedzie tam gdzie chcialam :cry: :x :cry: :roll: - oczywsicie zaliczylam Penneys-a !!!!!!!!! Zrobilam zakupy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - i oczywsicie nie dla mnie tylko dla moich coreczek - zawsze wole im cos kupic niz sobie - :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: a jutro jade do liffey valley!!!! Moze tam cos sobie kupie~!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :wink: