mayland 07.12.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 E tam, ja mrugam zalotnie a Ty się smucisz To nie żart, a wabik bys wracała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Wracaj do nas bo tęsknimy Co ma znaczyc to polprzymkniete oko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oj się czepiasz Kolakao.... Nie wiem co Mayland miała na myśli i za nią się wypowiadać przecież nie mogę ale z pewnoscią tęsknimy za Tobą Z tym się zgadzam I wracaj do nas szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.12.2007 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 huehuehuehueheuheuheuheu no przeciez musialam sie dowartosciowac i ze niby nie wiem o co chodzi - kochaniutkie moje juz niedlugo wracam i bede nadawac ze swojego "pola dowodzenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.12.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Witamy Kolakao po powrocie z zielonego kraju I jak zakupy, co tam sobie sprawiłaś - tylko perfumik czy cosik jeszcze ? Rekuperatorem się nie martw, wentylować się będziecie uchylanymi okienkami ( pewnie macie mikrowentylację ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.12.2007 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No ja jak zwykle o dzieckach mysle i sobie niestety tylko perfumik - no ale moze nastepnym razem - a troche tez tam jest taka nie na moj gust moda i pewnie tez dlatego nie chcialo mi sie za bardzo chodzic i szkuac czegos!!!! A jezeli chodzi o wentylacje to panowie od rekuperatora powiedzieli nam ze poniewaz oni nie wywiazali sie z terminu to moga nam wypozyczyc osuszacz - myslalam ze za darmo - ale nieststy nie 100zl za dobe za jeden a na nasz dom potrzebne sa dwa no to jakbym miala wziasc na 5 dni to tysiaczek nie moj - wiec jednak bedziemy grzac i wietrzyc, bo grzanie przy zamknietych oknach tez nie ma sensu !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.12.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No tak sobie pomyslałam, ze pewnie z tym perfumikiem dla siebie wrócisz A co do rekuperatora - skoro oni zawalili, to jakim prawem jeszcze chcą za kasę ten osuszacz wypożyczyć ???!!! Chyba zartują ... za friko powinni Ci go dac!!! Przecież to oni się nie wywiązali z umowy !!! Kolakao, duś ich i nie daj z siebie zedrzeć kasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ale badziewiaki od tych rolet Z tym wypożyczeniem osuszacza też dowalili. Wkurzają mnie tacy cfaniacy Ale cieszę się, że wróciłaś EkoTech piękny!!!!!!! Będzie niedługo cieplutko, to pewne Biorąc pod uwagę, ze kazdy termin się przedłuża na budowie to i tak masz świetne tempo. Nie ma co sie kurczowo trzymać końca roku. W tyczniu tez możecie zamieszkać. Juz tak niewiele brakuje! Kolakao robiłam projekt łazienki w Impero. Jak kupisz u nich płytki to projekt masz gratis. Ja poszłam, wybrałam płytki, potem umówiłam się z projektanktą, powiedziałam już co chcę, zapisała, skasowała 200zł i w piątek mam mieć projekt. Płytki kupuje odrazu i w sobotę moze już bedą na działce. Te 200zł odliczą mi od ceny płytek przy zakupie. Tak to wyglada u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.12.2007 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No babeczki tez ich wysmialam z ta zaplata - barany jedne - za darmo nie chca a termin zawalili i nic sobie z tego nie robia ikoniec!!!! juz mi sie nie chce denerwowac!!!!!!!!!!!!!!!!! Roleciarze beznadziejni - chyba zaloze firme z roletami !!! bo w radomiu nisza roletowa!!!!!!!!!! No mysle ze za jakies 2 miesiace bedzie mozna pomyslec o wprowadzniu sie Ja mialam goscia z impero tez mi taka cene wlasnie rzucil - musze sie przejechac na warszawska do tego nowego sklepu i tam popatrzec co maja - juz mniej wiecej wiem co i jak ale jeszcze musze to zobaczyc )) zobaczyc w realu taka lazienke i bede wiedziec czy to jest to - noi chyba zrobie tak jak mowisz - zamowie projekcik i wrzuca w koszty go!!!! a nie wiesz jak cenowo oni sie maja do innych hurtowni z tymi samymi plytkami!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ja i tak wybrałam 2 gatunek więc cene mam rewelacyjną. Normalnei ksoztują ok 80zł a ja kupuję po 36zł. NAwet nie szukałam gdzie indziej. Gorzej z górną łazienką. Podobaja mi się płytki po 100zl/m2 Nie kupie ich, mowy nie ma. Ale może coś wykombinuje z polączeniem z innymi gładkimi? Musze pomyslec nad tym. W Wemie nie sprawdzałam. Nie chciało mi się jechać bo musiałabym przebić się przez całe miasto. Na Wierzbickiej jest też duzy salon ale i tam nie byłam. WIem jak ma wygladać łazienka i teraz szukam płytek odpowiednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 A z tym projektem to robią tak, ze jak wpłacasz te 200zł to dostajesz tylko dowód wpłaty zaliczki i nie pisze za co. Potem dostaniesz fakturą za płytki na całość sumy, więc od wszystkiego odliczysz VAT To bardzo dobre rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.12.2007 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No tak sobie pomyslałam, ze pewnie z tym perfumikiem dla siebie wrócisz kURCZE dzisiaj porownalam ceny z perfumerii na zeromskiego i z lotniska to np na Burberry klasycznym za 50ml na lotnisku zaplacilabym 32euro a w radomiu 250zl za to samo!!!!!!!!!!!!!!!!! SZOOOOOK!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Kolakao mnie interesuje zakup telewizora w jakimś amerykańskim sklepie internetowym ale nie wiem gdzie szukać Przy obecnym kursie można kupić za 50% cen w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.12.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Mysmy sie zastanawiali nad autem ale za drogo by wyszlo heuheuheu- ja patrzylam na ebay-u!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.12.2007 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 http://www.ebay.com/?_trksid=p3907.m33&redir=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 10.12.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Na Wierzbickiej jest też duzy salon ale i tam nie byłam. Ja byłam dzisiaj- SZKODA CZASU. Robią wrażenie, że klient im zawadza. I dość drogo. Kola nie masz jeszcze zamontowanych rolet?? (jeśli dobrze doczytałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 10.12.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 A z tym projektem to robią tak, ze jak wpłacasz te 200zł to dostajesz tylko dowód wpłaty zaliczki i nie pisze za co. Potem dostaniesz fakturą za płytki na całość sumy, więc od wszystkiego odliczysz VAT To bardzo dobre rozwiazanie To fajnie. Dobrze, że napisałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 10.12.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 panowie od rekuperatora powiedzieli nam ze poniewaz oni nie wywiazali sie z terminu to moga nam wypozyczyc osuszacz - myslalam ze za darmo - ale nieststy nie 100zl za dobe za jeden a na nasz dom potrzebne sa dwa To jest po chwili ....nawet śmieszne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.12.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Kola nie masz jeszcze zamontowanych rolet?? (jeśli dobrze doczytałam) No wlasnie dzisiaj skonczyli - zamontowali rewizje we wszystkich oknach i przyszli do mojego malza zeby podpisal protokol odbioru i dobrze ze poszedl i spr jak to wszytsko jest zamontowane noi oczywsicie przy jedenj rolecie rewizja byla po prostu polozona i niczym nie przyczepiona - porobili glupie miny ze niby sie nie da, nie wiedzieli - ale mieli to zrobic bo inacezj bysmy im nie podpisali protokolu i niby to jakos poprawili i ni z gruszki ni z pietruszki sie ulotnili nie wiadomo wlasciwie kiedy - slowo daje skorzystali z okazji ze przyjechali faceci do obmiaru drzwi wew i pojechali jak nas nie bylo na zew. - kawal drani i baaaaaaaaaaaaaaaaardzo kiepska firma!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 A napsiz jak z tymi drzwiami wewnętrznymi? Coś postanowiliście? WYbrane już? Gdzie w końcu zamawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.12.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 To jest po chwili ....nawet śmieszne . No ale dopiero po chwili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts