kolakao 15.12.2007 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Impezka czemu nie !!!!!!!!!!!!!!! Klinkier wg mnie wyglada na elewacjach naprwde bardzo ladnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 15.12.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Gratuluję pięknego domku! Natknęłam się na Wasz dziennik w poszukiwaniu zdjęć okien OKNOPLASTU. Jestem już zdecydowana na te własnie okna ale mam dylemat co do koloru: złoty dąb czy orzech? Ten u Was to chyba złoty dąb, czy może się mylę? Napiszcie też proszę jaką macie bramę i drzwi. My mamy teakowy kolor podbitki i słupków ganka i trudno mi cos dopasować z dostępnych kolorów okien PCV. Zdecydowanie łatwiej byłoby z drewnianymi ale cena...no cóż Pozdrawiam i z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.12.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Hej Kolakao Jak się dzisiaj czujesz ?? To usłojenie w drzwiach jest BOMBOWE !!!! SUPER. http://images26.fotosik.pl/126/89b9c0086e689615.jpg Kuchnia też rewelacja, tez mi się takie podobają. A te pierwsze drzwi które pokazałaś ... bardzo oryginalne. Ale do nich musi byc odpowiednie stylowo wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.12.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 tak mnie zatkało ze az zapomniałam zapytac co to za drzwi 9 z tym usłojeniem)?? Jaka firma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.12.2007 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Gratuluję pięknego domku! Natknęłam się na Wasz dziennik w poszukiwaniu zdjęć okien OKNOPLASTU. Jestem już zdecydowana na te własnie okna ale mam dylemat co do koloru: złoty dąb czy orzech? Ten u Was to chyba złoty dąb, czy może się mylę? Napiszcie też proszę jaką macie bramę i drzwi. My mamy teakowy kolor podbitki i słupków ganka i trudno mi cos dopasować z dostępnych kolorów okien PCV. Zdecydowanie łatwiej byłoby z drewnianymi ale cena...no cóż Pozdrawiam i z góry dziekuję. witam i zapraszam czesciej okna zloty dab, bramy- segmentowa(wieksza-horman, mniejsza-krispol) mam nadzieje ze dobrze powiedzialam nazwe tej drugiej, podbitki jeszcze u nas nie ma - tzn jest czesciowo, miedzy jedna polacia a druga, gdzies tam w dzienniku zamiescialam zdjecie - taka poparana wielokolorowa ogolnie ladnie wyglada!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.12.2007 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Hej Kolakao Jak się dzisiaj czujesz ?? To usłojenie w drzwiach jest BOMBOWE !!!! SUPER. A te pierwsze drzwi które pokazałaś ... bardzo oryginalne. Ale do nich musi byc odpowiednie stylowo wnętrze. Wczoraj umieralam tak mnie glowa bolala ze myslalam ze juz po mnie - tragedia - ale to pewnie po tym piciu u mayland wszystko przez nia Kurcze jeszcze raz musze poszukac tych drzwi - bo spodobaly mi sie i zapisalam zdjecie a nie zapisalam firmy ale jeszcze je namierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.12.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Kolakao, mam nadzieje ze juz totalniie przeszlo... A z tymi drzwami ... jak znajdziesz, proszę o info A kuchnia- czy to czyjas realizacja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.12.2007 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Wiesz co ta kuchnie sciagnelam ze strony plytek gala nova - jakos tak ; a drzwi wlasnie szukam mam nadzieje ze znajde!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.12.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Wiesz co ta kuchnie sciagnelam ze strony plytek gala nova - jakos tak ; a drzwi wlasnie szukam mam nadzieje ze znajde!!! ja też Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.12.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 A wiesz kolakao ze ja chce miec taki sam wzor frontow w kuchni tylko brzoza i je wybierac bede w Ikei, ale tam takich ciemnych chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.12.2007 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 A wiesz kolakao ze ja chce miec taki sam wzor frontow w kuchni tylko brzoza i je wybierac bede w Ikei, ale tam takich ciemnych chyba nie ma Nie moge zamiescic tego zdjecia bo jest w pdf, juz pozno by sie z tym bawic, ale jest jako Adel ciemnobrazowy cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 To co, ruszamy jutro z ogrzewaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.12.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 To co, ruszamy jutro z ogrzewaniem? Mayland grzejemy juz od piatkowej nocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.12.2007 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 No i szlag trafil ogrzewanie buuuuuuuuuuuuuuuuuu - piec sie wygasil, grzejniki zimne, jutro ma przyjechac hydraulik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze sprawa zakonczy sie tak jak u ciebie Mayland!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Gdzie kupowałaś groszek?Ja kupowałam na Skaryszewskiej - badizewie (choć moi znajomi go kupują). Mokry jak cholera, w worku to szlam niemalże zostawał.Nie mam dobrego groszku. Szukam jakiegos dobrego składu, który sprzedaje DOBRY groszek a nie badziewie.My grzejemy pelletami. Kosztują tyle co groszek (600zł). ALe piec jest cichutki na tym i się nie zacina. Narazie tm tylko palimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Oglądałam też te szklane drzwi. Podobały mi się. ALe to nie pasuje do mojego domu. Odpuściłam sobie. Zresztą i tak za drogie. Z piecem to nie panikuj tak jak ja. U mnie wisiały już zabudowy w kg. Bałam się, że wilgoć je zniszczy. Dlatego panikowałam. Nadal boje się tego pieca ale grzeje póki co. Nie zacina sie na pellecie. Jak zamieszkamy to go przypilnujemy. Znajomej mąż co noc rozgryzał ich piec. Spędzał przy nim każdą wolną chwilę i nadal się nim bawi zmieniając ustawienia. Te piece to obłęd. Nie wiem czy keidyś go ogarniemy. W każdym razie w domu jest ciepło, ze do przesady. Otwieramy okna ciągle i nadal jest ukrop. Kaloryfery przykręcone, podłogówka wyłączona. Temperatura na dole przy otwartych drzwiach do nieogrzewanego garażu to 23st U Ciebie też bedize niebawem cieplutko. Poradzicie sobie z tym piecem. Jak sie bedize zacinał to moze spróbujcie na pelletach. Acha i nie przejmuj się wodą z popielnika. U mnie kałuża stała pod piecem, tak ciekła woda bo piec się wypalał. Teraz jest juz sucho, wszystko ok. Ale ja panikowałam też z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Odwiedzaj czasem ten wątekhttp://forum.muratordom.pl/piece-na-ekogroszek-z-zasobnikiem,t56356.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.12.2007 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Gdzie kupowałaś groszek? Ja kupowałam na Skaryszewskiej - badizewie (choć moi znajomi go kupują). Mokry jak cholera, w worku to szlam niemalże zostawał. Nie mam dobrego groszku. Szukam jakiegos dobrego składu, który sprzedaje DOBRY groszek a nie badziewie. My grzejemy pelletami. Kosztują tyle co groszek (600zł). ALe piec jest cichutki na tym i się nie zacina. Narazie tm tylko palimy. Mayland my kupowalismy ekogroszek na gazowej ponoc tam jest najlepszy - na skaryszewskiej odradzalo nam wiele osob!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.12.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Dzieki bardzo za watek, malz mial dzisiaj jeszcze pojechac na dzialke ale padl i spi !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.12.2007 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Oglądałam też te szklane drzwi. Podobały mi się. ALe to nie pasuje do mojego domu. Odpuściłam sobie. Zresztą i tak za drogie. Mayland ja sie jeszcze o cenenie pytalam ale wlasnie sie obawiam ze bedzie zaporowa - a pamietasz moze ile te drzwi kosztuaj, jakbys mogla to rzuc jakas cena - ile i za co? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts